Cenazeye yalnız gönderen kocanın tribe devamı

Yalnız bayramda siz gitmediniz diye boşanacaksa ama cenazeye bile gelmiyorsa ciddi sorun.
Boşanmak istemiyorsanız şu süreçte çok çok iyi korunun kesinlikle hamile kalmamanız lazım. Çocuk gelince inadı devam edeceği için çatışma alanlarınız artar hemen koparsınız.

Terapist veya aile büyükleri diyeceğim, ne kadar sabredeceğiniz size kalmış.

Sonuçta bir sorun çözümsüz kalabilir ama boşanacak noktaya getirmesi için daha da kritik hale gelmesi gerekebilir.

Anladım siz eğer gelmiyorum derseniz bitti diyecekse, o zaman sizin şuan bitirmemeniz zaman kaybı olur. Biliyorum çok zor bir süreç ama böylesi çok çok daha zor. Seni kaybetmekten korkmayan bir adama ömrünü bağlama.

Evet kaybetmekten korkmuyor ya da asla gidebileceğimi ihtimal vermiyor.

Adam asla kendinin de suçlu olabileceğini düşünmüyor. Ne olursa olsun böyleyim modunda. Ben gitmesem bitsin der ailesi de doldurur eminim seninle bi bayramda da gelmiyorsa ne gereği var gibisnden. Ama aynısını benim için düşünmüyorlar.

Size hakaret eden biri böyle hala havalı havalı size maval okuyorsa ayni ortamda bulunmaniza gerek olduğunu dusunmuyorum

İleriki dönemde sizin veya eşinizin dolup zorla boşanma aşamasına gelebileceğini düşünüyorum.
Bu noktadan önce birilerinin dur demesi gerekiyor.

Eşinizin ailesinde konuşabildiğiniz birileri var mı? Babannenizin cenazesine bile oğullarının gitmediğini duyarlarsa ailesinin tepkisi nasıl olur?
Tabi haberleri olmazsa dolduracaklardır çok normal.

Ya olduğu gibi kabul edip yolunuza bakarsınız ya da kabullenmeyip yolunuza bakarsınız.Her 2 durumda da kendinize verdiğiniz huzursuzluk,stres son bulmalı.Kac yıllık evlisiniz,adam kendini gizlemeyen göstere göstere yaşayan bir adam.Bosanmayacaksaniz ilgilenmeyin onunla ciddiye almayın bırakın.Siz çocuğunuzla ilgilenin evinizle çevrenizle ilgilenin

Çocuğum yok bir yıllık evliyim

Çocuğum yok bir yıllık evliyim
Sizi umursamayan, varlığınızla yokluğunuzu bi tutan adamla bir süre daha denemeyi düşünmüyorsunuz değil mi?

Muhtemelen elimi sallasam elli kadın bulurum modunda takılıyor. Ondaki bu özgüven sizde yok mu?

Hastalandığında sana ilgisi nasıl yine vurdum duymaz mi?

Elimi sallasam ellisi özgüveni bana bişey kazandırmıyor şu an öncelikli konum bu evlilikle ilgili bişeyler yapmak. Neden hep iğneleyici aşağılayıcı konusma derdinde bu üyelerin çoğu gerçekten anlamıyorum.

Eğer sizin ailenize gidip gelmemize karışmıyorsa ve başka büyük bir sorununuz yoksa oturup konuşun. Belki de zamanla toparlanır inş herşey yoluna girer

İşte sorun şu ki bişey yapmadan devam edersem adam nasılsa sorun etmiyo deyip aynı şekilde devam edicek giden benden gidiyo
DEMRE nin konusunu okuyun. Evliliği için sabretmiş senelerce.
Sonuç kocası sevgisiyle gününü gün ediyor, evlatları da babayı tercih etti.

Karşınızda birazcık bile pişman bir adam olsa sabredin denir ama adamın şeyinde bile değil sizin kalığ gitmeniz.
Siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz kalsam mı gitsem mi diye?

Kalsanız bile adama hesap sormaya hakkınız yok hiçbir konuda. Adam size kalın demiyor, değişirim demiyor. İster kal ister git diyor. Evliliğimiz için kaldım deseniz, kalmasaydın diyecek. Bu kadar küçülmeye değer mi bu adam?

Siz değil kocanız çok rahat onu anlatmak istedim.
Sizin boşa kürek çektiğinizi anlatmaya çalışıyorum.
Evlilik 2 kişiliktir. Tek kişinin çabasıyla yürümez. Karşınızda çözmek isteyen ya da evliliği sürdürmek isteyen biri yok ki.
Olsa çabalamanız bir anlam ifade eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…