- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Ailesiyle öyle telefonda falan iletişim halinde değilim zaten silmem de bişey değiştirmez o yüzden. Önümüz bayram be kurban onun memleketinde kesilecekti normalde. E ben devam edip o zaman ben de gelmem desem yüzde doksan adam bitsin diyecek. O zaman bu evlilik ben bayramda gitmedim die birmiş olacak yani haklıyken haksız duruma düşürecek bir de. İş oraya gelirse kendi sıyrılıp çıkar biliyorum.
Anladım siz eğer gelmiyorum derseniz bitti diyecekse, o zaman sizin şuan bitirmemeniz zaman kaybı olur. Biliyorum çok zor bir süreç ama böylesi çok çok daha zor. Seni kaybetmekten korkmayan bir adama ömrünü bağlama.Ailesiyle öyle telefonda falan iletişim halinde değilim zaten silmem de bişey değiştirmez o yüzden. Önümüz bayram be kurban onun memleketinde kesilecekti normalde. E ben devam edip o zaman ben de gelmem desem yüzde doksan adam bitsin diyecek. O zaman bu evlilik ben bayramda gitmedim die birmiş olacak yani haklıyken haksız duruma düşürecek bir de. İş oraya gelirse kendi sıyrılıp çıkar biliyorum.
Evet kaybetmekten korkmuyor ya da asla gidebileceğimi ihtimal vermiyor.Anladım siz eğer gelmiyorum derseniz bitti diyecekse, o zaman sizin şuan bitirmemeniz zaman kaybı olur. Biliyorum çok zor bir süreç ama böylesi çok çok daha zor. Seni kaybetmekten korkmayan bir adama ömrünü bağlama.
Adam asla kendinin de suçlu olabileceğini düşünmüyor. Ne olursa olsun böyleyim modunda. Ben gitmesem bitsin der ailesi de doldurur eminim seninle bi bayramda da gelmiyorsa ne gereği var gibisnden. Ama aynısını benim için düşünmüyorlar.Yalnız bayramda siz gitmediniz diye boşanacaksa ama cenazeye bile gelmiyorsa ciddi sorun.
Boşanmak istemiyorsanız şu süreçte çok çok iyi korunun kesinlikle hamile kalmamanız lazım. Çocuk gelince inadı devam edeceği için çatışma alanlarınız artar hemen koparsınız.
Terapist veya aile büyükleri diyeceğim, ne kadar sabredeceğiniz size kalmış.
Sonuçta bir sorun çözümsüz kalabilir ama boşanacak noktaya getirmesi için daha da kritik hale gelmesi gerekebilir.
Size hakaret eden biri böyle hala havalı havalı size maval okuyorsa ayni ortamda bulunmaniza gerek olduğunu dusunmuyorumMerhaba,
Daha önce konu açmıştım. Eşim ailemle küs olduğu için beni yalnız göndermişti babaannemin cenazesine başka şehire. Hadi asla haklı değil de bir nebze gelmeyebilir denmişti ama duyar duymaz beni yanız bırakıp oyun oynayıp birgün sonra ben yalnız gidip iki gün sonra dönene kadar ne aradı ne sordu. Öldün mü kaldın mı bile demedi ve bu kabul edilemez demiştik.
Kendisiyle konuştum bunun kabul edilemez oldugunu evliliğe devam ediyorsa kendi katılmasa bile ölüm hastalık gibi durumlarda en azından benimle birlikte gelmesi gerektiğini konuştum. Israrla hayır ben gelmem modunda. E bu ölüm her zaman hayatımızda. Hadi bunda kendim gidebildim Allah korusun çok kötü olup yalnız gidemeyeck olursam diyorum doğru düzgün cvp bile vermedi. Dedim ben göze alamıyorum herkes esiyle beni düşün dayanamıyorum eksikliğini hissediyorum ama sonuç yok. O zaman benden bitti dedim ve ayrılmaya karar verdim. Eşyalarımı bile toplamaya başladım.
Tabi bu aralar psikolojim bozuk. Fikrine güvendiğim bir iki kişiyle konusunca daha da çelişkiye düştüm. Zamanla düzelir mi konusunu göze alamıyorum açıkçası aşırı kindar. Asla unutmaz. Hadi kötü günde geldi diyelim bayrama düğüne asla gelmes gibi hissediyorum.
Bir yıl oldu evleneli. Çalışıyorum. Çocuk yok. Ailem arkamda. Ancak bir yandan da evim,düzenim,binbir özenle seçtiğim eşyalarım,komsularım. Yani ayrılığın getirdiği o gelgitleri mi yaşıyorum bilmiyorum. Net düşünemiyorum ama bir yola da girdim.
Ha öncesinde bu durumdan önce iyi miydiniz derseniz bi iyi bi kötü devam ediyorduk herşey süperdi diyemem ki çogu evlilikte olur gelgitler diye düşünüyorum.Ama tabi adamın kendine odaklı hayat tarzından dolayı krize girdiğim zamanlar çok oluyordu.
Herşeyin hayırlısı diyorum eğer ayrılmam hayırlıysa engel çıkmasın eğer devam etmem hayırlıysa da bişey olur ve kalır diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim kafamı karıştırmadan lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Adam asla kendinin de suçlu olabileceğini düşünmüyor. Ne olursa olsun böyleyim modunda. Ben gitmesem bitsin der ailesi de doldurur eminim seninle bi bayramda da gelmiyorsa ne gereği var gibisnden. Ama aynısını benim için düşünmüyorlar.
.Sizi döven biri böyle hala havalı havalı size maval okuyorsa ayni ortamda bulunmaniza gerek olduğunu dusunmuyorum
Ya olduğu gibi kabul edip yolunuza bakarsınız ya da kabullenmeyip yolunuza bakarsınız.Her 2 durumda da kendinize verdiğiniz huzursuzluk,stres son bulmalı.Kac yıllık evlisiniz,adam kendini gizlemeyen göstere göstere yaşayan bir adam.Bosanmayacaksaniz ilgilenmeyin onunla ciddiye almayın bırakın.Siz çocuğunuzla ilgilenin evinizle çevrenizle ilgileninMerhaba,
Daha önce konu açmıştım. Eşim ailemle küs olduğu için beni yalnız göndermişti babaannemin cenazesine başka şehire. Hadi asla haklı değil de bir nebze gelmeyebilir denmişti ama duyar duymaz beni yanız bırakıp oyun oynayıp birgün sonra ben yalnız gidip iki gün sonra dönene kadar ne aradı ne sordu. Öldün mü kaldın mı bile demedi ve bu kabul edilemez demiştik.
Kendisiyle konuştum bunun kabul edilemez oldugunu evliliğe devam ediyorsa kendi katılmasa bile ölüm hastalık gibi durumlarda en azından benimle birlikte gelmesi gerektiğini konuştum. Israrla hayır ben gelmem modunda. E bu ölüm her zaman hayatımızda. Hadi bunda kendim gidebildim Allah korusun çok kötü olup yalnız gidemeyeck olursam diyorum doğru düzgün cvp bile vermedi. Dedim ben göze alamıyorum herkes esiyle beni düşün dayanamıyorum eksikliğini hissediyorum ama sonuç yok. O zaman benden bitti dedim ve ayrılmaya karar verdim. Eşyalarımı bile toplamaya başladım.
Tabi bu aralar psikolojim bozuk. Fikrine güvendiğim bir iki kişiyle konusunca daha da çelişkiye düştüm. Zamanla düzelir mi konusunu göze alamıyorum açıkçası aşırı kindar. Asla unutmaz. Hadi kötü günde geldi diyelim bayrama düğüne asla gelmes gibi hissediyorum.
Bir yıl oldu evleneli. Çalışıyorum. Çocuk yok. Ailem arkamda. Ancak bir yandan da evim,düzenim,binbir özenle seçtiğim eşyalarım,komsularım. Yani ayrılığın getirdiği o gelgitleri mi yaşıyorum bilmiyorum. Net düşünemiyorum ama bir yola da girdim.
Ha öncesinde bu durumdan önce iyi miydiniz derseniz bi iyi bi kötü devam ediyorduk herşey süperdi diyemem ki çogu evlilikte olur gelgitler diye düşünüyorum.Ama tabi adamın kendine odaklı hayat tarzından dolayı krize girdiğim zamanlar çok oluyordu.
Herşeyin hayırlısı diyorum eğer ayrılmam hayırlıysa engel çıkmasın eğer devam etmem hayırlıysa da bişey olur ve kalır diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim kafamı karıştırmadan lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Çocuğum yok bir yıllık evliyimYa olduğu gibi kabul edip yolunuza bakarsınız ya da kabullenmeyip yolunuza bakarsınız.Her 2 durumda da kendinize verdiğiniz huzursuzluk,stres son bulmalı.Kac yıllık evlisiniz,adam kendini gizlemeyen göstere göstere yaşayan bir adam.Bosanmayacaksaniz ilgilenmeyin onunla ciddiye almayın bırakın.Siz çocuğunuzla ilgilenin evinizle çevrenizle ilgilenin
Hakaret eden olacaktı yanlış olmuş düzelttim
Sizi umursamayan, varlığınızla yokluğunuzu bi tutan adamla bir süre daha denemeyi düşünmüyorsunuz değil mi?Çocuğum yok bir yıllık evliyim
Siz sabrettiniz de ne oldu? Bakın kaç yılınız değmez bir adam için boşa gitti.Azıcık zaman ve sabır biraz bekleyın bakalım daha cok yenıymıssınız
İşte sorun şu ki bişey yapmadan devam edersem adam nasılsa sorun etmiyo deyip aynı şekilde devam edicek giden benden gidiyoAzıcık zaman ve sabır biraz bekleyın bakalım daha cok yenıymıssınız
Elimi sallasam ellisi özgüveni bana bişey kazandırmıyor şu an öncelikli konum bu evlilikle ilgili bişeyler yapmak. Neden hep iğneleyici aşağılayıcı konusma derdinde bu üyelerin çoğu gerçekten anlamıyorum.Sizi umursamayan, varlığınızla yokluğunuzu bi tutan adamla bir süre daha denemeyi düşünmüyorsunuz değil mi?
Muhtemelen elimi sallasam elli kadın bulurum modunda takılıyor. Ondaki bu özgüven sizde yok mu?
Eğer sizin ailenize gidip gelmemize karışmıyorsa ve başka büyük bir sorununuz yoksa oturup konuşun. Belki de zamanla toparlanır inş herşey yoluna girerElimi sallasam ellisi özgüveni bana bişey kazandırmıyor şu an öncelikli konum bu evlilikle ilgili bişeyler yapmak. Neden hep iğneleyici aşağılayıcı konusma derdinde bu üyelerin çoğu gerçekten anlamıyorum.
İşte sorun şu ki bişey yapmadan devam edersem adam nasılsa sorun etmiyo deyip aynı şekilde devam edicek giden benden gidiyo
Siz değil kocanız çok rahat onu anlatmak istedim.Elimi sallasam ellisi özgüveni bana bişey kazandırmıyor şu an öncelikli konum bu evlilikle ilgili bişeyler yapmak. Neden hep iğneleyici aşağılayıcı konusma derdinde bu üyelerin çoğu gerçekten anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?