Eğer ona karşı olan hislerini tamamen kalbinden çıkardıysa ve onu da aklından çıkardıysa endişelenecek bişi yok derim,bırak kendiliğinden gelir sana.Ama bu arada ilgilen bence.Yengeç ilgiyi sever:)
Eski esiyle zaten görüsüyor, cünkü üc haftada bir üvey oglunu görmeye gidiyor (onlar 300 km uzakta oturuyor) ve o esnada kisada olsa birbirlerini gördüklerini biliyorum...Üvey oglunu kendi cocugu gibi seviyor zaten...Cocuk olmasa görüsmezdik ama cocuk olunca mecburen görüsmeye devam ediyorsun demisti bana...Birde eski esiyle aralarindaki iliskinin dostca oldugunu ve ayrilmadan cok daha önce hislerin bittiginden bahsetmisti...
bana biraz saçma geldi bu üvey oğluyla görüşme meselesi günümüzde bir çok erkek öz oğluyla görüşmüyor...
ve ayrıca eski eşiyle ayrılmadan önce hisleri bitmiş olabilir ama tekrar başlamış olamaz mı???
bide herşeye saçma sapan bahaneler bulmuş...bence sen bu adamı haketmiyorsun ....
Ameliyat sonrasinda iyilesme süreci hizlansin diye gönderdiler rehabilitasyona...Icimdeki seste aramamaktan yana, fakat ya o beni unutursa, özlemezse diye bir yandan da panikliyorum...
Önce buna karar ver.Evet mi? Yengecin ruh hali zaman zaman değişir.Bir an gülerken bakarsın ki anında somurtmaya başlamış.Sen bişimi yaptım die düşünürken onun aklına kim bilir duyduğu yada yaşadığı hangi üzücü olay gelmiştir:)O şu anda bi rahatsızlık psikolojisiyle yalnız kalan adam moduna sokmuş kendini.O yüzden çevresinden de uzaklaşmış.Ama sizi kestirip atmamış,açık kapı bırakmış.Önemli olan bu açık kapıdan tekrar girmek.Eski eşini hala istiyor mu bilmiyorum demişsin,olabilir.Hayatında yeni biri mi var?Onu da bilemeyiz?OLSUN!Ama bi vakit gelir öğreniriz:))
Nacizane fikrimdir ki; Eğer sana yakınsa yemeyi sevdiği bişileri kendin yap ve ziyaretine git(sonuçta hala arkadaşsınız).
Çok güzel olduğunuzu tahmin ediyorum(yengeç erkeği hoş alımlı temiz hanımları sever) Bu durumda baş döndürücü ama zarif olarak karşısına çıkın.
İlişkinize dair imalarda bulunmayın(arkadaşsınız yya:))Komik şeylerden bahsedin,eğlenin,gülün.
Oldu ya gidemediniz;Her gün ya da günaşırı sms atın veya arayın(cevap vermezse üzülmeyin.Ateşe Devam!!:)))
bununiçin yapabileceğiniz birşey yokki...( eğer özlemeyecekse unutacaksa siz ne yapsanız bunu engelleyemezsiniz...bence siz de vazgeçin (( üzgünüm ama öyle hissettim
Cok kötü bir gün gecirdim, aklima binbir türlü sey geldi...Yarin buraya dönüyor olmasinin etkisinden de olabilir tabii...Görüsmedigi tek kisinin ben oldugumu düsünüyorum, cünkü msn´de olsun, cepteki msjlasma programinda olsun bir cok zaman online oldugunu görüyorum, ama bana hic yazmiyor...
O beni aramadiktan veya yazmadiktan sonra bende onu aramak istemiyorum, ayriliklarda bunun pek iyi olmadigi kanaatindeyim...O bana bir adim atsa, bende devamini getirecegim ama...
Ilgi konusunda haklisin canim, beraberken bana partnerinden ilgi görmeyi sevdigini, fakat bayanlara ayni sekilde fazla ilgi göstermemek gerektigini söylemisti (bayanlar isin suyunu cikariyormus)...Gerci kim partneri ona ilgi göstersin istemez ki? Bende aynisini istiyorum sonucta...
Yaşadığımız şeyler birbirine çok benziyor.. Bende sevgilim bir tek benimle görüşmüyormuş gibi hissediyorum. Hatta öyle olduğuna eminim. Biz ayrılmadık ve ayrılmayı istemiyor sevgilim ama benimle de ilgilenmiyor pek. Nedenini çözdüm. Destek alarak çözdüm ama. Çok çabaladım.Ne biliyor musunuz? Arkadaş eş dost bir nevi eğlence.. Yani sorumluluk yok. Msn' de yazışır konuşur heryerde online olur hatta başka arkadaşlarıyla buluşur ama söz konusu sevgili ise sorumluluk başlar. İşte bundan kaçıyorlar. Hastalık bambaşka bir şey. Sizi anlıyorum. Daha önce de söylemiştim benimde başımda benzer şeyler var.
O şu an depresyonda! Tıpkı benim sevgilim gibi.
Size adım atmasını beklemeyin. Bende çok istiyorum beni arasın ilgilensin ama yapmıyor. Ama ben vazgeçmiyorum. Çok bunaltmadan sıkmadan iletişim kuruyorum. O da söylüyor bana benimle ilgilenemediğini. Farkında yani yaptığının.. Ama bunun için suçlamıyorum. Ve son konuşmalarda anladım ki o da depresyonda olduğunun farkında. İlişkimizden bahsetmiyorum. Sadece sohbet ediyorum. Onu dinliyorum. Onunla ilgili şeylerle ilgileniyorum. Bunu hissettiriyorum.
Gücünüz varsa devam edin. Ben 2 aydır çabalıyorum. Bir iyi bir kötü ama ne yapayım. Dönüp arkamı gidemiyorum. Seviyorum onu.
Vazgeçmeyin! Nasılsa acı çekiyor, yokluğunu yaşıyorsunuz. Tamamen gitse daha fazla mı olacak acı? Hiç sanmıyorum. Ya da belki bir süre... Ama ben elimden geleni yaptım diyebileceksiniz. Keşkeler olmasın aklınızda..
Zor günler geçiriyorsunuz değil mi?(
Aklınızda bir sürü soru.. Belki size söylediği her kelimeyi düşünüyor, anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. herşey bir an önce bitsin sonuçlansın istiyorsunuz. ama bu bir süreç. sonuç yok yani bir süre daha..
can yakıyor biliyorum. vazgeçmek istiyorsunuz hatta bir an için öyle yapıyorsunuz ama çok sürmüyor.. ben dayanamıyorum ya da o anda bir mesaj atıyor arıyor hissetmiş gibi. hemen umutlanıyorum.
beklentisiz olmak zorundayız. maalesef
böyle akıllı laflar ettiğime bakmayın, bu geçici iyilik anım :)) yarın bir şey olur kriz başlar yine :))
bence bir süre beklemelisin
onun araması daha mantıklı geliyor bana
Bi silkin,bi kendine gel..Haydi cnm hemmen tlfa davran ve ara.Sonradan "keşke arasaydım" deme lütfen bu çok daha acı! Sonrada bize durumu yaz:)
Kizzzlarrrrr...Bugün beni 5 kere aramis, fakat ben duymadim telefonu...Sonrada msj atti "aradim ama ulasamadim, telefonundaki problem devam ediyor herhalde" diye...Ben aradan biraz vakit gectikten sonra aradim onu...5 dakika kadar konustuk, tam olmasada iyilesiyormus, 4 hafta daha raporluymus, dün bildigim üzere evine dönmüs, pazarteside burda tedavisi basliyormus...Telefonun arizali mi yoksa müsait mi degildin dedi, müsait degildim dedim...Yarin ne yapiyorsun diye sordu, gündüz arkadasimla ders calisacagim, aksamada arkadaslarla bulusacagiz dedim...Öglenden sonra ne yapiyorsun diye sordu bu seferde, arkadasimla ders calisacagim demistim ya diye cevapladim...Müsait oldugunda ararsin bulusup konusuruz dedi...Telefonlasiriz, yarin aksam sana arkadaslarinla iyi eglenceler dedi, bende aradigi icin tesekkür ettim, iyi oldugunu bilmek güzel dedim ve kapattik...
Heyecandan öldüm resmen konusurken...Suanda da öyle gerci...Yarin icin programim gercekten bu sekilde, daha önce olsa mutlaka ona zaman ayirirdim fakat ayri oldugumuz icin hemen ilk bulusma teklifini kabul etmek istemedim...Yani sen aradin ve ben tüm programimi alt üst edip senninle bulusuyorum olayi olsun istemedim...O an öyle düsündüm en azindan...Sizce dogru mu yaptim? Nasil davranmaliyim devaminda?
Bende öyle düsünüyorum canim, ama bu bekleme olayi o kadar lanet birsey ki! Neyi bekledigin bile belli degil sonucta...Ve aramama ihtimali de var...Hayatimi o yokken nasildiysa ayni sekilde devam ettirmeye calisiyorum, fakat cok zorlaniyorum cok! Disaridan beni görenler mutlu oldugumu bile düsünebilirler, ama icim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?