Caresizim :(

Eğer ona karşı olan hislerini tamamen kalbinden çıkardıysa ve onu da aklından çıkardıysa endişelenecek bişi yok derim,bırak kendiliğinden gelir sana.Ama bu arada ilgilen bence.Yengeç ilgiyi sever:)

Eski eşini aklından tamamen çıkarıp cikarmadigini tabii benim bilmem imkansız, fakat bana karsı hep öyle oldugunu söylüyordu...onunla ilgilen derken nasıl ilgilenmeliyim? O günden beri hiç sesi soluğu çıkmadı maalesef...ümidimi yitirmeye başladım yavaş yavaş...o tamamıyla vazgeçmiş gibi görünüyor...icim çok acıyor... belki de başka biri vardır...üff, ne yapacağımı ne düsüneceğimi artık iyice şaşırdım...

Önce buna karar ver.Evet mi? Yengecin ruh hali zaman zaman değişir.Bir an gülerken bakarsın ki anında somurtmaya başlamış.Sen bişimi yaptım die düşünürken onun aklına kim bilir duyduğu yada yaşadığı hangi üzücü olay gelmiştir:)O şu anda bi rahatsızlık psikolojisiyle yalnız kalan adam moduna sokmuş kendini.O yüzden çevresinden de uzaklaşmış.Ama sizi kestirip atmamış,açık kapı bırakmış.Önemli olan bu açık kapıdan tekrar girmek.Eski eşini hala istiyor mu bilmiyorum demişsin,olabilir.Hayatında yeni biri mi var?Onu da bilemeyiz?OLSUN!Ama bi vakit gelir öğreniriz:))
Nacizane fikrimdir ki; Eğer sana yakınsa yemeyi sevdiği bişileri kendin yap ve ziyaretine git(sonuçta hala arkadaşsınız).
Çok güzel olduğunuzu tahmin ediyorum(yengeç erkeği hoş alımlı temiz hanımları sever) Bu durumda baş döndürücü ama zarif olarak karşısına çıkın.
İlişkinize dair imalarda bulunmayın(arkadaşsınız yya:))Komik şeylerden bahsedin,eğlenin,gülün.
Oldu ya gidemediniz;Her gün ya da günaşırı sms atın veya arayın(cevap vermezse üzülmeyin.Ateşe Devam!!:)))

bana biraz saçma geldi bu üvey oğluyla görüşme meselesi günümüzde bir çok erkek öz oğluyla görüşmüyor...

ve ayrıca eski eşiyle ayrılmadan önce hisleri bitmiş olabilir ama tekrar başlamış olamaz mı???

bide herşeye saçma sapan bahaneler bulmuş...bence sen bu adamı haketmiyorsun ....

Yazdiklarinda haklisin canim...Ama karsimdaki insani oldugu gibi kabul etmekten, sözüne itimat etmekten baska bir ihtimalim yoktu, sonucta insan sevdigine inanmak, güvenmek durumunda aksini yasamadiktan sonra...
Onu hakediyormuyum etmiyormuyum bilemiyorum suan da, bir tek basarisiz bir sekilde icimdeki firtinalari dindirmeye calisiyorum...

Ameliyat sonrasinda iyilesme süreci hizlansin diye gönderdiler rehabilitasyona...Icimdeki seste aramamaktan yana, fakat ya o beni unutursa, özlemezse diye bir yandan da panikliyorum...

bununiçin yapabileceğiniz birşey yokki...( eğer özlemeyecekse unutacaksa siz ne yapsanız bunu engelleyemezsiniz...bence siz de vazgeçin (( üzgünüm ama öyle hissettim

Cok kötü bir gün gecirdim, aklima binbir türlü sey geldi...Yarin buraya dönüyor olmasinin etkisinden de olabilir tabii...Görüsmedigi tek kisinin ben oldugumu düsünüyorum, cünkü msn´de olsun, cepteki msjlasma programinda olsun bir cok zaman online oldugunu görüyorum, ama bana hic yazmiyor...
O beni aramadiktan veya yazmadiktan sonra bende onu aramak istemiyorum, ayriliklarda bunun pek iyi olmadigi kanaatindeyim...O bana bir adim atsa, bende devamini getirecegim ama...
Ilgi konusunda haklisin canim, beraberken bana partnerinden ilgi görmeyi sevdigini, fakat bayanlara ayni sekilde fazla ilgi göstermemek gerektigini söylemisti (bayanlar isin suyunu cikariyormus)...Gerci kim partneri ona ilgi göstersin istemez ki? Bende aynisini istiyorum sonucta...

bununiçin yapabileceğiniz birşey yokki...( eğer özlemeyecekse unutacaksa siz ne yapsanız bunu engelleyemezsiniz...bence siz de vazgeçin (( üzgünüm ama öyle hissettim

Vazgecebilmeyi cok isterdim, ama suanda kalbime laf geciremiyorum iste... Keske unutabilsem...Zaman herseyin ilaci bunu biliyorum ama yine de canimdan can gidiyor sanki...

Yaşadığımız şeyler birbirine çok benziyor.. Bende sevgilim bir tek benimle görüşmüyormuş gibi hissediyorum. Hatta öyle olduğuna eminim. Biz ayrılmadık ve ayrılmayı istemiyor sevgilim ama benimle de ilgilenmiyor pek. Nedenini çözdüm. Destek alarak çözdüm ama. Çok çabaladım.Ne biliyor musunuz? Arkadaş eş dost bir nevi eğlence.. Yani sorumluluk yok. Msn' de yazışır konuşur heryerde online olur hatta başka arkadaşlarıyla buluşur ama söz konusu sevgili ise sorumluluk başlar. İşte bundan kaçıyorlar. Hastalık bambaşka bir şey. Sizi anlıyorum. Daha önce de söylemiştim benimde başımda benzer şeyler var.
O şu an depresyonda! Tıpkı benim sevgilim gibi.
Size adım atmasını beklemeyin. Bende çok istiyorum beni arasın ilgilensin ama yapmıyor. Ama ben vazgeçmiyorum. Çok bunaltmadan sıkmadan iletişim kuruyorum. O da söylüyor bana benimle ilgilenemediğini. Farkında yani yaptığının.. Ama bunun için suçlamıyorum. Ve son konuşmalarda anladım ki o da depresyonda olduğunun farkında. İlişkimizden bahsetmiyorum. Sadece sohbet ediyorum. Onu dinliyorum. Onunla ilgili şeylerle ilgileniyorum. Bunu hissettiriyorum.
Gücünüz varsa devam edin. Ben 2 aydır çabalıyorum. Bir iyi bir kötü ama ne yapayım. Dönüp arkamı gidemiyorum. Seviyorum onu.
Vazgeçmeyin! Nasılsa acı çekiyor, yokluğunu yaşıyorsunuz. Tamamen gitse daha fazla mı olacak acı? Hiç sanmıyorum. Ya da belki bir süre... Ama ben elimden geleni yaptım diyebileceksiniz. Keşkeler olmasın aklınızda..
Zor günler geçiriyorsunuz değil mi? (
Aklınızda bir sürü soru.. Belki size söylediği her kelimeyi düşünüyor, anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. herşey bir an önce bitsin sonuçlansın istiyorsunuz. ama bu bir süreç. sonuç yok yani bir süre daha..
can yakıyor biliyorum. vazgeçmek istiyorsunuz hatta bir an için öyle yapıyorsunuz ama çok sürmüyor.. ben dayanamıyorum ya da o anda bir mesaj atıyor arıyor hissetmiş gibi. hemen umutlanıyorum.
beklentisiz olmak zorundayız. maalesef
böyle akıllı laflar ettiğime bakmayın, bu geçici iyilik anım :)) yarın bir şey olur kriz başlar yine :))

bence bir süre beklemelisin
onun araması daha mantıklı geliyor bana

Arkadasim, sabrina hayran kaldim...Ben yapabilirmiyim bilmiyorum...Bu beklemeler eger ki bir sonucu olacaksa güzel...Yoksa sonunu bilmedigin birseyi beklemek cok yorar insani ve eminim zordur...Tamam hicbirseyin garantisi yok hayatta, fakat bu cok daha farkli birsey...

Dün gece oturdum beraberken ki yazismalarimizi okudum...Tek bir olumsuz sey göremedim...Hep sevgimizden, özlemimizden bahsetmisiz...Ne kadar mutlu oldugumuzdan, huzurlu oldugumuzdan...Onun benden vazgecmesine sebep olan sey nedir hala anlamis degilim...

bence bir süre beklemelisin
onun araması daha mantıklı geliyor bana

Bende öyle düsünüyorum canim, ama bu bekleme olayi o kadar lanet birsey ki! Neyi bekledigin bile belli degil sonucta...Ve aramama ihtimali de var...Hayatimi o yokken nasildiysa ayni sekilde devam ettirmeye calisiyorum, fakat cok zorlaniyorum cok! Disaridan beni görenler mutlu oldugumu bile düsünebilirler, ama icim...

Bende ara diyorum. Bir hastanın sözlerine bu kadar takılma. İçinde bulunduğu durumu düşün, giderek yalnızlaşır insan rahatsız olunca. Aramayarak hem onu hem de ilişkinizi ihmal etmiş olursun. Ben aramam, o arasın.. Ne yani şimdi bu gurur mu?

Bende aramalısın diyen arkadaşlardan yanayım. Madem seviyorsun ara sende ayrılıgı bekliyormuşsun gibi davranma; zaten hastanede bilseydim rahatsız etmezdim diyerek bir hata yapmışsın, bari şimdi o hatayı yapma ara. Kısa süreli konuş bir arkadaş gibi bir dost gibi konuş son konuştuklarınızdan sözetme bile ara; birşey kaybetmezsin ama aramayarak belkilerle savaşırsın sonunda...

Bi silkin,bi kendine gel..Haydi cnm hemmen tlfa davran ve ara.Sonradan "keşke arasaydım" deme lütfen bu çok daha acı! Sonrada bize durumu yaz:)

Kizzzlarrrrr...Bugün beni 5 kere aramis, fakat ben duymadim telefonu...Sonrada msj atti "aradim ama ulasamadim, telefonundaki problem devam ediyor herhalde" diye...Ben aradan biraz vakit gectikten sonra aradim onu...5 dakika kadar konustuk, tam olmasada iyilesiyormus, 4 hafta daha raporluymus, dün bildigim üzere evine dönmüs, pazarteside burda tedavisi basliyormus...Telefonun arizali mi yoksa müsait mi degildin dedi, müsait degildim dedim...Yarin ne yapiyorsun diye sordu, gündüz arkadasimla ders calisacagim, aksamada arkadaslarla bulusacagiz dedim...Öglenden sonra ne yapiyorsun diye sordu bu seferde, arkadasimla ders calisacagim demistim ya diye cevapladim...Müsait oldugunda ararsin bulusup konusuruz dedi...Telefonlasiriz, yarin aksam sana arkadaslarinla iyi eglenceler dedi, bende aradigi icin tesekkür ettim, iyi oldugunu bilmek güzel dedim ve kapattik...
Heyecandan öldüm resmen konusurken...Suanda da öyle gerci...Yarin icin programim gercekten bu sekilde, daha önce olsa mutlaka ona zaman ayirirdim fakat ayri oldugumuz icin hemen ilk bulusma teklifini kabul etmek istemedim...Yani sen aradin ve ben tüm programimi alt üst edip senninle bulusuyorum olayi olsun istemedim...O an öyle düsündüm en azindan...Sizce dogru mu yaptim? Nasil davranmaliyim devaminda?

Bi silkin,bi kendine gel..Haydi cnm hemmen tlfa davran ve ara.Sonradan "keşke arasaydım" deme lütfen bu çok daha acı! Sonrada bize durumu yaz:)

Canim yukarida da yazdigim üzere aradim! onun sesini duymak bile o kadar güzel ve heyecan verici ki! Bulusma teklifini kabul edemeyince sesinde biraz hayal kirikligi hissettim sanki, belki de bana öyle gelmistir...Iyi eglenceler dilemesi de sanki biraz kinayeliydi...Onu o kadar cok özledim ki...Elimde olsa hemen simdi bulusmak isterdim, fakat kendimi, duygularimi kontrol edememekten korkuyorum...

canım tüm yazıları az çok okumaya çalıştım... moralini bozmak için demiyorum ama çok kızdırıcı bir durum... yani araya durduk yere soğukluk girmiş sayesinde beyefendinin... abuk sabuk bahanelerle sendeki güvenini zedelemiş.... hastalık bahane... onun çektiklerinin sorumlusu sen değilsin... biraz burnu sürtülsün bence... alışır bir daha yapar sana aynını ilerde...bundan sonra ilişkinizde ona çok merhametli davranma... yani ne merhametli ne de kötü ol... hak ettiği kadarını görsün senden..yok faceden silmeler...ne saçma şey ya... bahanesi de komik geldi bana...insan değer verdiği birinin kaybetmemek için onu silmeye korkar... maşallah hiç korkmadan silmiş... lütfen kendi iyiliğin için bundan sonra onunla olan ilişkinde böyle şeyler yapmasına izin verme..haddini bilsin...

Sabır demiştim dimi :)))
Çok sevindim canım. Bu başlangıç. Umuyorum ki herşey yoluna girecek :))
Seni araması çok güzel bir gelişme bence. Unutma onun psikolojisi iyi değil. Nihayetinde o hasta ve hasta psikolojisi tıbben kabul edilen bir gerçek. Bahane falan değil bu.. Bir kaç gün önce bununla alakalı bir eğitimdeydim.
İlk buluşma teklifini geri çevirmen onu biraz üzmüş olabilir ama bence bu kadarcık üzülmesinden zarar gelmez
Aslında iyi olmuş o olmadan da hayatına devam ettiğini görmesini sağlamışsın.. Bu önemli bence.. Şimdi ben senin yerinde olsam onu arar, öncelikle nasıl olduğuyla ilgilenir, buluşmayı teklif ederdim. Görüştüğümüzde ise sıcak davranır ama yinede biraz mesafeli olurdum, ilgilenirdim ama en yakın arkadaşıymış gibi. tabii kankası gibi değil :)) yine de arada ona eskisi gibi hitap ederdim (hayatım, bitanem vs.)
ilk buluşma da o konuyu açmadığı sürece sorunlarınızı konuşma, bırak kendini rahat hissetsin önce. yanında huzur bulsun yine. şimdi sana ihtiyacı var! Hiç birşey olmamış gibi davran canım bence. emin ol konuşma sırası sana da gelecek :)
Tabii bunlar benim düşüncelerim. karar senin
onu seviyorsun, bence o da seni seviyor. hayattaki en güzel şey sevgi bence..
herşey çok güzel olacak!
ve yine biraz sabır!

beklemek zordur heleki sonuç belirsizse
ama inan suskun kalman daha iyi sonuç verecek onun hislerini öğrenmiş olursun

Hemmen evet demediğin ii olmuş,bırak 2.yede arasın seni bekle biraz zaten başlangıç yapmış.Kızma ama eşek gibi seviyor seni:) erkek dimi kasıyor işte birde rahatsız ya trip yapıyor.Ama yaptığın bu konuşmayla hayatın onun etrafında dönmediğini kibarca bildirmişsin.
Alnından öpüyorum cnm:)Gelişmeleri bildir mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…