Sadece bir evlilik yaşadığı için 2.sinde sağlam adım atmak istiyor(tecrübe işte).Sadece bu hastalığından dolayı birazda kafası karışmış,hayatı-kendini sorgulamaya başlamış.
Onu ilgisiz bırakma-taktik yap 2-3 gün arka arkaya ara komik msjlar at,sonra birden ilgini kes.hiç arama msj atma(seni merak etsin-özlesin-tabii sen buna fırsat ver,o aradığında hemen buluşma sen aradığında planı sana göre işlesin:) )
Rahat ol cnm Adam senin,sende çok iisin!
Valla bu ayrilik beni tüketti bitirdi, artik ne dogru ne yanlis iyice kafam karisti...Komik msj derken nasil yani? Artik iyice beynim durdu...Nasil taktik yaparim, nasil hem fazla üzerine gitmem hem de ilgi gösteririm bilemiyorum.
Bana mesela rehabilitasyondayken aramamla ilgili söyle dedi: o bana sözde oraya gitmeden kafami dinlemek istiyorum, kimseyle görüsmeyecegim demis, ama ben yinede bunun üzerine aramisim birde üstüne üstlük hemen konusmanin basinda facebooktan niye sildin, arkadas degilmiyiz, küstün mü bana diye hesap sormusum ona...Oysaki ben hal hatir, durumu ile ilgili sorulardan sonra yani bir kac dakika sonra küsmüyüz diye sordum sadece...Ve o bana rehabilitasyona gitmeden önce: haberlesiriz, arkadasimla irtibatta kal, hatta o yanima gelirken sende gelirsin demisti...Yarin bir gün: bi rahat birakmadin, zirt-pirt msj attin bilmem ne derse diye düsünüyorum...Sonucta öyle olmasa bile o öyle algiliyor maalesef...
Sadece bir evlilik yaşadığı için 2.sinde sağlam adım atmak istiyor(tecrübe işte).Sadece bu hastalığından dolayı birazda kafası karışmış,hayatı-kendini sorgulamaya başlamış.
Onu ilgisiz bırakma-taktik yap 2-3 gün arka arkaya ara komik msjlar at,sonra birden ilgini kes.hiç arama msj atma(seni merak etsin-özlesin-tabii sen buna fırsat ver,o aradığında hemen buluşma sen aradığında planı sana göre işlesin:) )
Rahat ol cnm Adam senin,sende çok iisin!
hatalarini soruyorsan, yakinlasman ve duygularini soylemen hata..ki sende farkindasin..malesef bazisilari bundan hoslaniyor.sevgine cok saygi duyuyorum ama yanlis sulardaymissin gibi geldi bana..
bir iliski karsilikli anlayis,hosgoruyle yasanir tek kisinin istedigi sekilde asla olmaz..o gel diyecek sen geleceksin o git diyecek sen gideceksin.yok boyle birsey..bunun anlami evet senin duygularindan fazla emin..cok icini vermissin.
rahatsiz oldugum diger nokta tavrini koyup sonra siz eve gelince opmek istiyorum,ozledim falan demesi..en buyuk hata senin cunku orada iradeli davranip esyalari alip gitmen gerekirdi,oturup tv izlemissin o laflarin ardindan odul verir gibi..hastaysa hasta..istiyorum op,istemiyorum git.bu nedir boyle.
onun karsisinda kararli ve dik dur..kaybetmekten sakin korkma.kendinden taviz asla verme..
seven erkek her kosulda ve sartta gelir..gelmiyorsa da pesinden kosma..olmasi gerekeni yap,fazlasini degil..ozluyorum seviyorum deme,o soylerse de karsilik verme tipki onun yaptigi gibi..eger tavrini sen koymazsan bu belirsizlik surer gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?