• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim :(

Iyi ki varsiniz kizlar! Bana desteginizle o kadar büyük bir güc veriyorsunuz ki! Her birinize ayri ayri tsk ediyorum...
Onun burda oldugunu bilmek ve görüsmüyor olmak o kadar zor ki! Dün aksam gittigimiz yer onun evine cok yakin...Sansimiza, ben daha farkina bile varmadan arkadasim onun arabasinin yanina park etti...Icim öyle bir ciz etti ki! Onsuz hersey cok anlamsiz geliyor...Bütün gece uyuyamadim...Bu kadar duygu yüklüyken onunla bulusmaktan da korkuyorum...Yani rahat davranmak isterim o anda...Fakat aksini yasayacagimdan eminim...

Tüm cesaretimi toplayip ona biraz önce msj attim bu aksam üzeri müsaitim vaktin varsa görüsebiliriz diye...Onun cevabi Suan programim belli degil, müsait olursam ararim seni oldu...:(((
Üff hic beklemedigim bir tepkiydi bu! Bende bunun üzerine birsey yazmadim...Ne yazabilirim ki sonucta? Bu adam beni delirtecek...:(( Yine dibe vurdum...:((

ay canım ben de keşke müsait değilim demek yerine tamam görüşelim deseydin diyecektim , ama adam alındı herhalde, şimdi de o programım var diyor o yüzden belki de :) çok inat bir adam bu ya. neyse sıkma canını o seni aramış görüşmek istemiş, sen şimdi bekle bakalım :34:

Ama fazla naz da aşık usandırır.Şimdi beklemede kal bakalım tekrar o seni arasın,isterse de buluş ve gururunla döv onu:))) onsuzda hayatının çok güzel bir şekilde devam ettiğini hissettir. Gelicek..

Kizlar, dün saat 17de aradi beni,müsaitim bulusabiliriz dedi...Bana gel hem esyalarinida alirsin dedi...Ben disarda bulusalim,sana gelmek istemiyorum dedim...Neyse evine yakin bir yerde bulustuk...Nasilsin, neler yapiyorsun faslindan sonra bana sormak istedigin birsey yokmu dedi.Ne sorayim ki dedim. Sonra kendi mevzuyu acti. Ayrilma sebebimi anladin mi sen diye sordu. Bende bana göre senin bana söyledigin sebepler ayriligi gerektirecek seyler degil dedim. Zamanla hersey asilabilirdi dedim. Oda bana bu senin huyun (yani onu elestiriyor olmam, ki bunu ilk kez ondan duydum ben, baska hic kimse bana böyle birsey dememisti) , ben seni iliskinin icinde de kac kere uyardim, düzelecegine kötüye gitti, hastanedeki olayda bardagi tasiran son damla oldu dedi. Ben ona benimde o an psikolojimin bozuk oldugundan, hayatta en büyük korkumun sevdiklerimi kaybetmek oldugundan bahsettim ama bunlar onun icin cok önemsizmis, soncuta o orda belki felc kalabilirim vs diye düsünürken yani can derdindeyken, ben sadece susup onun dedigini yapmaliymisim (yani eve gitmek)...Egoist olma hakki varmis o anda onun ve o gece benim onu anlayamadigim konusunda karar vermis. Sevgi o kadar önemli degilmis, tecrübesine dayanarak daha baslardan böyle problemler cikiyorsa ilerisi zor dedi...Zaten suanda konsantrasyonunu kendine ve sagligina vermis...Deger yargilari degismis...:6:
Neyse, sonra bana dediki sende benimle bana gel ve esyalarini al, sonra seni evine birakirim bende kendi esyalarimi alirim...Benim esyalarimi toparlamis öncesinde zaten...Gittik evine...Bana seni özlemedim zannetme, cok özledim dedi...Uzun uzun gözlerimin icine bakti...Seni öpmemek icin zor tutuyorum kendimi dedi...Ben birsey diyemedim...Sonra elini uzatti ve beni kendine dogru cekti...Öptü beni,biraz yakinlastik...Bana beni özledigini söyledi yeniden, bende özledim dedim, hala seni cok seviyorum dedim...O bunun üzerine hic birsey demedi...Bir kac saat ordaydik, bana rehabilitasyondan bahsetti, biraz tv seyrettik, sonra seni evine birakayim gec oldu dedi...Evin önünde kendine iyi bak dedi, öptü...Esyalarimizi hala degis-tokus etmedik...Ama barismadikta aslinda...Cok garip bir durum...Baslangicta hic o konulara girmemeliydik, bunu sonradan farkettim, cünkü uzlasamadigimiz icin, o benim söylediklerimi hala igneleyici, yanlis zaman ve yanlis sekilde buldugu icin olumsuz bir konusmaydi...Evde o kadar yakinlasmamiz dogrumuydu bunuda bilmiyorum...Ona onu hala sevdigimi söylemem de ne kadar dogruydu bilmiyorum...Ve en kötüsü hala ayriyiz...
Canim ya rehabilitasyonda dört kez bayilmis, kac tane ilac kullaniyor ve pazartesiden itibaren burda tedavisi basliyor...Kilo vermis, sanki beyazlari artmis...Onu gördügüm anda icim gitti...Ben bu adama asigim ve onsuz yasamak istemiyorum...Ben onsuz nefes alamiyorum ki! Dünden beri iyice afalladim, hersey dahada zorlasti sanki...:((
Ben bu adami nasil yeniden kendime baglayacagim, beni yeniden sevebilir mi?

Sadece bir evlilik yaşadığı için 2.sinde sağlam adım atmak istiyor(tecrübe işte).Sadece bu hastalığından dolayı birazda kafası karışmış,hayatı-kendini sorgulamaya başlamış.

Onu ilgisiz bırakma-taktik yap 2-3 gün arka arkaya ara komik msjlar at,sonra birden ilgini kes.hiç arama msj atma(seni merak etsin-özlesin-tabii sen buna fırsat ver,o aradığında hemen buluşma sen aradığında planı sana göre işlesin:) )

Rahat ol cnm Adam senin,sende çok iisin!

Fancy: Yok yakinlasma derken onu kast etmedim...Öpüsmek bile ayriyken ve adam sana senin bu huyundan dolayi seni istemiyorum diyorken ne kadar dogru, orasi tartisilir herhalde...Zaten kafama takilan olayda bu...Yani ben onu sevdigim icin ve o ani yasarken cok duygu yüklü oldugum icin yaptim bunu, fakat simdi geriye döndügümde yanlisti galiba diyorum...

Sadece bir evlilik yaşadığı için 2.sinde sağlam adım atmak istiyor(tecrübe işte).Sadece bu hastalığından dolayı birazda kafası karışmış,hayatı-kendini sorgulamaya başlamış.

Onu ilgisiz bırakma-taktik yap 2-3 gün arka arkaya ara komik msjlar at,sonra birden ilgini kes.hiç arama msj atma(seni merak etsin-özlesin-tabii sen buna fırsat ver,o aradığında hemen buluşma sen aradığında planı sana göre işlesin:) )

Valla bu ayrilik beni tüketti bitirdi, artik ne dogru ne yanlis iyice kafam karisti...Komik msj derken nasil yani? Artik iyice beynim durdu...Nasil taktik yaparim, nasil hem fazla üzerine gitmem hem de ilgi gösteririm bilemiyorum.
Bana mesela rehabilitasyondayken aramamla ilgili söyle dedi: o bana sözde oraya gitmeden kafami dinlemek istiyorum, kimseyle görüsmeyecegim demis, ama ben yinede bunun üzerine aramisim birde üstüne üstlük hemen konusmanin basinda facebooktan niye sildin, arkadas degilmiyiz, küstün mü bana diye hesap sormusum ona...Oysaki ben hal hatir, durumu ile ilgili sorulardan sonra yani bir kac dakika sonra küsmüyüz diye sordum sadece...Ve o bana rehabilitasyona gitmeden önce: haberlesiriz, arkadasimla irtibatta kal, hatta o yanima gelirken sende gelirsin demisti...Yarin bir gün: bi rahat birakmadin, zirt-pirt msj attin bilmem ne derse diye düsünüyorum...Sonucta öyle olmasa bile o öyle algiliyor maalesef...

seni öpmesine izin vermeseydin keşke seni gerçkten istese herşeyinle seni kabul eder ve hatalarını sana söylerdi bence bırak arama sen peşinden koştukça o kaçıcak belki zor olck senin için ama boşvermeye çalış kendini msn de facede görünmez yap bakalım senden haber çıkmayınca seni mrk edip arıcakmı

Valla bu ayrilik beni tüketti bitirdi, artik ne dogru ne yanlis iyice kafam karisti...Komik msj derken nasil yani? Artik iyice beynim durdu...Nasil taktik yaparim, nasil hem fazla üzerine gitmem hem de ilgi gösteririm bilemiyorum.
Bana mesela rehabilitasyondayken aramamla ilgili söyle dedi: o bana sözde oraya gitmeden kafami dinlemek istiyorum, kimseyle görüsmeyecegim demis, ama ben yinede bunun üzerine aramisim birde üstüne üstlük hemen konusmanin basinda facebooktan niye sildin, arkadas degilmiyiz, küstün mü bana diye hesap sormusum ona...Oysaki ben hal hatir, durumu ile ilgili sorulardan sonra yani bir kac dakika sonra küsmüyüz diye sordum sadece...Ve o bana rehabilitasyona gitmeden önce: haberlesiriz, arkadasimla irtibatta kal, hatta o yanima gelirken sende gelirsin demisti...Yarin bir gün: bi rahat birakmadin, zirt-pirt msj attin bilmem ne derse diye düsünüyorum...Sonucta öyle olmasa bile o öyle algiliyor maalesef...

bence çok üstüne düşme, yani sadece sağlığıyla ilgili konuş, belli ki adamı çok etkilemiş bu durum morali bozuk, sen onun sağlığıyla ilgili yanında ol, ilişki durumunu irdeleme bir süre

Bencede bir cok arkadasin yazdigi gibi, zamana birak, kacan kovalanir misali.. Kolay gelsin :49:

bence biraz sessiz kal ve bekle biliyorum çok zor ama bende şuan sabretmem gereken bir süreçteyim konumu okursan benimde ne kadar sabırlı davrandığımı görürsün..
Gerçekten çok içten yazmışsın duyguların çok yoğun belli zaten bu yüzden okula gitmek için hazırlanmam gerekmesine rağmen hepsini okumadan edemedim:) ve bir şeyler yazmak istedim umarım sana iyi gelir =)
her seyi oluruna bırak aman şöyle yaptım kötü mü oldu böyle dedim kötü mü oldu diye düşünme hiç, boşver olan oldu söylenen söylendi artık eskisi kadar umutsuz da olma bence gelişmeler de olduğu için biraz daha sabretmen gerekiyor bence ve karşındaki de seni seviyor ama senden emin olduğu için bunun farkında deil ama emin ol zamanla o da bunun farkına varıcaktır mutlaka özleyecektir unutma hiç bir şey tek taraflı yaşanmadı onunla mutluyken bunları sadece sen hissetmedin o da hissetti sen nasıl özlüyorsan o zamanları o da özleyecektir diyorum ben... umarım da öle olur =) Sakın kendini üzme bu süreçte ok??

Sizi özeldiğini söylemiş ama sizi sevdiğini söylememiş.Düşünce yapısı çok değişik bir insan anladığım kadarıyla. Yok ben sana git dedim sen gitmedin arama dedim aradın o yüzden birbirimize göre değiliz falan.Sizin onu sevmeniz,değer vermeniz umrunda değilmiş gibi sadece kendi düşünceleri duyguları önemli.İnsan en zor anında sevdiğini yanında ister,ilgi bekler o zor zamanlarında beni rahat bırak diyor. Bu insanla nasıl bir birliktelik veya evlilik yaşayacaksınız bilmiyorum. Yada sizin zor zamanlarınızda size nasıl davranacak.

Cok tesekkür ederim hepinize...Zor günler geciriyorum, fakat bir sekilde hayat devam ediyor iste...Veya etmek zorunda...O beni arayana kadar aramayacagim onu...Son günlerde sürekli hatayi kendimde ariyordum, onun dediklerine istinaden bende onu cok bunaltmisim diye düsünüyordum, ama artik tek suclunun ben olamayacagima karar verdim...Bu kaza olmasaydi eminim hala beraber olacaktik...Kazayla birlikte olaylara cok daha farkli bakmaya basladi, bir cok seyi olumsuz algilamaya basladi...Görüstügümüz günü düsününce benim ona söylediklerimi hic önemsemedigini, gercekten sadece kendi davasinda oldugunu farkettim...Cok zor bir dönemden gectigini biliyorum, fakat karsisindaki insanin aciklamalari bu kadar mi önemsiz olabilir...Biraz hakkimi yedigini düsünüyorum...Arti ben ona o gün bence bir yanlis yaparak ve duygularima yenilerek onu hala sevdigimi ve özledigimi söyledim...Benim onun icin hissettiklerimi ve düsüncelerimi gayet iyi biliyor bu durumda...Yani top onda artik...Tabii ki barismak isterim ama zorlada güzellik olmaz...Zaten eger ki bu kadar cabuk vazgececekse demek ki daha önceki söylediklerinde veya hissetiklerinde pek samimi degilmis...Insan sevdimi o kadar kolay vazgecemiyor...Insanin tecrübeleri yol göstericidir ama bu her insani ayni kefeye koyacaksin anlamina gelmiyor nitekim...O bana böyle bir muamele yapmak istiyorsa benim yapabilecegim birsey yok diye düsünüyorum...Kaybeden sadece ben degilim sonucta, oda beni kaybetmis oluyor...Hakkimizda hayirlisi olsun...

hatalarini soruyorsan, yakinlasman ve duygularini soylemen hata..ki sende farkindasin..malesef bazisilari bundan hoslaniyor.sevgine cok saygi duyuyorum ama yanlis sulardaymissin gibi geldi bana..
bir iliski karsilikli anlayis,hosgoruyle yasanir tek kisinin istedigi sekilde asla olmaz..o gel diyecek sen geleceksin o git diyecek sen gideceksin.yok boyle birsey..bunun anlami evet senin duygularindan fazla emin..cok icini vermissin.
rahatsiz oldugum diger nokta tavrini koyup sonra siz eve gelince opmek istiyorum,ozledim falan demesi..en buyuk hata senin cunku orada iradeli davranip esyalari alip gitmen gerekirdi,oturup tv izlemissin o laflarin ardindan odul verir gibi..hastaysa hasta..istiyorum op,istemiyorum git.bu nedir boyle.
onun karsisinda kararli ve dik dur..kaybetmekten sakin korkma.kendinden taviz asla verme..
seven erkek her kosulda ve sartta gelir..gelmiyorsa da pesinden kosma..olmasi gerekeni yap,fazlasini degil..ozluyorum seviyorum deme,o soylerse de karsilik verme tipki onun yaptigi gibi..eger tavrini sen koymazsan bu belirsizlik surer gider..

Canim, özel msjina msj sayim yetersiz oldugu icin maalesef cevap yazamiyorum...Ilgin ve destegin cok tesekkür ederim, Allah razi olsun...

hatalarini soruyorsan, yakinlasman ve duygularini soylemen hata..ki sende farkindasin..malesef bazisilari bundan hoslaniyor.sevgine cok saygi duyuyorum ama yanlis sulardaymissin gibi geldi bana..
bir iliski karsilikli anlayis,hosgoruyle yasanir tek kisinin istedigi sekilde asla olmaz..o gel diyecek sen geleceksin o git diyecek sen gideceksin.yok boyle birsey..bunun anlami evet senin duygularindan fazla emin..cok icini vermissin.
rahatsiz oldugum diger nokta tavrini koyup sonra siz eve gelince opmek istiyorum,ozledim falan demesi..en buyuk hata senin cunku orada iradeli davranip esyalari alip gitmen gerekirdi,oturup tv izlemissin o laflarin ardindan odul verir gibi..hastaysa hasta..istiyorum op,istemiyorum git.bu nedir boyle.
onun karsisinda kararli ve dik dur..kaybetmekten sakin korkma.kendinden taviz asla verme..
seven erkek her kosulda ve sartta gelir..gelmiyorsa da pesinden kosma..olmasi gerekeni yap,fazlasini degil..ozluyorum seviyorum deme,o soylerse de karsilik verme tipki onun yaptigi gibi..eger tavrini sen koymazsan bu belirsizlik surer gider..

Haklisin canim, artik öyle yapacagim...Eger ki bu ameliyat durumu olmasaydi basindan beri zaten bu sekilde davranirdim ama bu sekilde insanin vicdani cok rahatsiz oluyor ve sürekli acaba iyimidir, söylemidir, böylemidir diye düsünüyor...

Back