Caresizim :(

Ara-sor-ilgilen...kaybedecek ne var ki? eğer ters teperse o seni kaybeder..Haydi daha fazla gecikmeden ara.Sonrada bize durumlarını anlat.

Desteginiz icin cok tsk ederim arkadaslar...Bugün arkadasini aradim, cok kisa konusabildik vakti kisitli oldugu icin...Gecen hafta pazar, yani canim´in rehabilitasyondaki besinci gününde, ziyaretine gitmis ve onu kötü durumda görmüs. Hastanede kortizon vermeyi kesmislerdi, rehabilitasyonda yine baslamislar ve bundan dolayi kötümüs. Sonrasinda canim doktorlarla konusmus ve kortizonu kesmisler, ondan beri cok daha iyimis, hatta en son dün konustuklarinda basketbol oynuyormus. (Cok aktif biri oldugu icin hastanedeyken bile yataginda yattigini cok az görmüstüm...)
Baska arkadaslari da ziyaret etmisler ve daha iyi oldugunu teyit etmisler...Arkadasi bu hafta gidemeyecekmis yanina, haftaya pazar giderim dedi...
Gerci benim aramama biraz sasirdi, canim ona bahsetmedi sanirim benim ondan haber alma ve onunla canim´in yanina gitme ihtimalimi...
Yarin canim´a bir mesaj atayim diyorum, tabii cesaretimi toplayabilirsem...Ne yazacagimi da bilmiyorum gerci, ama ararsam ve benimle konusmak istemiyorsa onu hasta hasta zor durumda birakmis olacagim...O yüzden yazmak daha mantikli geldi...Cevap vermek isterse verir, istemezse de vermez...

Aramakla iyi etmişiniz mesaj olayını da iyi düşünmüşünüz haberleri bekliyoruz

ne olursa olsun ara sor çünkü şu an hasta.. sevgili olmak bi kenara insan olarak ara
ha o istemez ters teperse ben elimden geleni yaptım dersin

Kizlar delirecegim! Bugün bütün cesaretimi toplayip ona msj yolladim "daha iyi oldugunu duydum, umarim gercekten iyisindir, aklim sende, yapabilecegim birsey olursa lütfen söyle" gibilerinden..
Simdiye kadar cevap gelmedigi gibi, biraz önce facebook´a girdigimde beni arkadas olarak sildigini gördüm! Bu ne simdi? Elim-ayagim titriyor resmen...((

cnm seni sevmeyen istemeyen biriyle daha ne kadar sürebilirki. hadi silmeseydi yakın kalmaya ilişkinizi sürdürmeye devam etseydiniz ne değişecekti seni gerçekten sevseydi isteseydi en başında direnirdi saçma sapan şeylerden ayrılmak için bahane üretmezdi. sende sil onu unut artık. bu zor gibi gözükebilir ama herşey senin elinde yeni bir başlangıç yap.

ben olsam kesin arardım. hasta olmasa veya rehabilitasyon merkezinde olmasa aramayabilirdim ama şu an hasta olan o. ve hasta insanlar her zaman ilgi beklerler, alıngan olurlar. siz aramazsanız muhakkak ki o sizi aramayacaktır üstüne üslük beni hasta yatağımda bile aramadı, yanımda olmaya çalışmadı, merak bile etmedi diye sizi hayatından tamamen silecektir. sonuçta arayıp aşkınızı itiraf etmenize gerek yok bi sesini duymak istedim, nasıl olduğunu merak ettim diye arayabilirsiniz hiçbir şey kaybetmezsiniz sonuçta.

yorumları okumadan yazmıştım mesajımı. ama okuyunca bende şok oldum. ne yapmaya çalıştığını anlamadım. belki de bu zamana kadar aramadığın için sinirlenmiştir sana karşı, trip atma amaçlı silmiştir seni :S

bence bi süre onu arama..belkide kaza olayı psikolojisini bozmuştur..kafasını dinlesin bi.. eğerki aradığınızdada hala isteksizse kalbinize taş basıp unutmanın vakti gelmiştir belkide..

Eğer gerçekten seviyorsan ve bu adamı istiyorsan (içinden bir his o benim geleceğim diyorsa) ara-vazgeçme derim.Nolmuş faceden sildiyse,şimdi siler sonra gene ekler..Msj yerine aramanı tercih ederdim.Sen aranmak istemez miydin?

Aramakla yazmak arasinda gittim geldim, sonra yazmak daha dogrumus gibi geldi...Yani konusmak istemiyor olabilir diye düsündüm ve hic birseye zorlamak istemiyorum onu...Ayrildiktan sonraki görüsmemiz o kadar duygu yüklü ve güzeldi ki, simdi benimle irtibati komple kesmesi cok garibime gitti...Özellikle de hayatindan kimseyi cikarmadigini ve benimde cikarilacak biri olmadigimi söylemesi üzerine böyle davranmasi cok üzücü, cünkü beni gözden cikardigini düsünüyorum...( O ise, benim her zaman hayatimda olmasini istedigim biri...( Ben simdi onu yarin öbür gün aramaya kalksam olumlu bir davranisla karsilasacagimi zannetmiyorum...Hatta belki telefona bile cikmaz...Dönünce bulusup yemekte konuyu konusma olayini yapacagimiza da inanmiyorum artik...

Kizlar sizi son durumdan haberdar etmek istedim...Bugün aradim onu, o beni mesgule atti, ardindan msj yolladi suanda müsait degilim diye...Bende müsait oldugunda bana dönersen sevinirim diye cevap yazdim...Aradan bayagi bi vakit gectikten sonra aradi...Iyi sayilirmis, o saate kadar terapisi varmis o yüzden arayamamis...Haftaya carsamba dönecekmis eve fakat 4-5 hafta yine istirahatte olacakmis...Kendini inzivaya cektigini, pek telefonla görüsmedigini söyledi...Msjimi gec görmüs, oda beni bugün aramayi düsünüyormus...Küsmüyüz diye sordum facebooktan silmesini kastederek, hayir hic bir degisiklik yok dedi...Sadece basindan da sana söyledigim gibi (yani iliskinin basinda) bana kiz arkadasimla facebookta arkadas olmak sacma geliyor dedi...Sonucta birbirimize söylemek istedigimiz birsey varsa telefon numaralarimiz var direkt arayip söyleriz dedi....Facebook daha cok uzak oldugum kisilerle iletisim kurma sekli dedi...Iliskinin basinda bana bunu söylemisti zaten ve simdide beni silmesinin tek sebebi bumus...Bana cok ikna edici gelmese bile (cünkü nerdeyse her gün görüstügü arkadaslari da facebookta onun listesinde, belki de sorun kiz arkadasi kismi) birsey demedim hem hasta diye hem de uzatmak istemedim...Zaten isin ilginc yani facebook´tan silmis beni fakat msn´den silmemis...Neyse görüsmeyi kisa kestim, her zamanki gibi uzun uzadiya onunla konusmadim...Anlayacaginiz ne uzadik ne kisaldik sadece cok iyi olmamakla birlikte iyilesme yolunda oldugunu ögrenmis oldum...

Ben aramandan yanaydım zaten başından beri,çok ii yapmışsın cnm.Sen bi "arkadaş" olarakta vazifeni yaptın.BU adamın burcu nedir wala merak ettim.Neden bu kadar kastı kendini acaba? Cici kızların kıymeti bilinmeli,ah bu erkekler ah....

Destegin icin cok tesekkür ederim canim...Kendisi yengec burcu, bense balik...Aslinda uyumlu oluyor herhalde...Bakalim önümüzdeki carsamba bir aksilik cikmazsa burada olacak...Bu arada dün aksam arkadasimla birseyler icmeye gittik, gittigimiz yerde onun iki arkadasiyla karsilastik...Bana onu sordular, nasil iyilestimi falan diye...Ayrildigimizdan haberleri yok gibiydi, bende birsey demedim, sonucta onlara aciklamak benim görevim degil diye düsündüm...

Çok yoğun yaşanan şeyler nelerdi bilmiyorum ama bir erkek yoğun yaşadıysa çabucak bitirir. Çok muhabbet tez ayrılık getirir sözü sadece erkekler için söylenmiş bir söz olmalı çünkü bizler duygular yoğunlaştıkça bağlanıyorken onlar tam tersini hissediyorlar.

Face den silmesinin nedeninin bir başkasının görmesini istememesi diye düşünüyorum ki bu büyük ihtimalle eski eşi olabilir, sanki bir umut besliyor gibi geldi bana. Hastalık sürecinde de eski eşi aramış sormuş ilgileniyor olabilir sizin "ayak altında" fazla görünmemeniz icap etmiş olabilir.

Sizinle iletişimi de tam koparmıyor "elinin altında" olmanızı istiyor. Duygularınızı allak bullak ettirmeden daha fazla, hızla uzaklaşın bu adamdan.

Süpper anlaşırsınız cnm.Birbirini anlayan 2 burç işte.O seni kafasına koyduysa mutlaka döner.Şu anda bence hastalığından dolayı yalnız kalma psikolojisi içinde.Hasta-yorgun-hassas ve yalnız adam tripinde yani:)Düzelir cnm sadece endişelenmen gereken şey onun geçmişi olmalı.Çünkü yengeç geçmişle yaşamayı sever.Eğer sen ona cidden güzel zaman geçirtmişsen ve ciddi adım atabileceği bir hanım izlenimi oluşturmuşsan o güzel kafanı hiiiç yorma derim.Neden: seni kıskaçlarından bırakmaz da ondan:))

Eski esiyle zaten görüsüyor, cünkü üc haftada bir üvey oglunu görmeye gidiyor (onlar 300 km uzakta oturuyor) ve o esnada kisada olsa birbirlerini gördüklerini biliyorum...Üvey oglunu kendi cocugu gibi seviyor zaten...Cocuk olmasa görüsmezdik ama cocuk olunca mecburen görüsmeye devam ediyorsun demisti bana...Birde eski esiyle aralarindaki iliskinin dostca oldugunu ve ayrilmadan cok daha önce hislerin bittiginden bahsetmisti...

Endiselenmen gereken konu onun gecmisi derken ne demek istedin canim?

Eğer ona karşı olan hislerini tamamen kalbinden çıkardıysa ve onu da aklından çıkardıysa endişelenecek bişi yok derim,bırak kendiliğinden gelir sana.Ama bu arada ilgilen bence.Yengeç ilgiyi sever:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…