Kizlar delirecegim! Bugün bütün cesaretimi toplayip ona msj yolladim "daha iyi oldugunu duydum, umarim gercekten iyisindir, aklim sende, yapabilecegim birsey olursa lütfen söyle" gibilerinden..
Simdiye kadar cevap gelmedigi gibi, biraz önce facebook´a girdigimde beni arkadas olarak sildigini gördüm! Bu ne simdi? Elim-ayagim titriyor resmen...((
Ben aramandan yanaydım zaten başından beri,çok ii yapmışsın cnm.Sen bi "arkadaş" olarakta vazifeni yaptın.BU adamın burcu nedir wala merak ettim.Neden bu kadar kastı kendini acaba? Cici kızların kıymeti bilinmeli,ah bu erkekler ah....
Süpper anlaşırsınız cnm.Birbirini anlayan 2 burç işte.O seni kafasına koyduysa mutlaka döner.Şu anda bence hastalığından dolayı yalnız kalma psikolojisi içinde.Hasta-yorgun-hassas ve yalnız adam tripinde yani:)Düzelir cnm sadece endişelenmen gereken şey onun geçmişi olmalı.Çünkü yengeç geçmişle yaşamayı sever.Eğer sen ona cidden güzel zaman geçirtmişsen ve ciddi adım atabileceği bir hanım izlenimi oluşturmuşsan o güzel kafanı hiiiç yorma derim.Neden: seni kıskaçlarından bırakmaz da ondan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?