- 1 Ekim 2024
- 219
- 37
- Konu Sahibi bisusaysun
Aslında spora gidebilirim ya birde kuaför iyi gelir bence deAşkım acilen sosyal çevre kurma zamanı gelmiş
Konu komşu
Akraba
Kurs spor etkinlik
Kuaför bakım derken zamanın kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında spora gidebilirim ya birde kuaför iyi gelir bence deAşkım acilen sosyal çevre kurma zamanı gelmiş
Konu komşu
Akraba
Kurs spor etkinlik
Kuaför bakım derken zamanın kalmaz
Ooo süper gözünün yaşına bakma çık at kendini dışarılaraO konuda gerçekten ne ailesine hiçkimseye para harcamaz sadece bana harcar bu konuda şanslıyım galiba :))
Evet ben de ona karşı sevgimin azaldığını düşünüyorum. Cinsellik bile yok 10 gün oldu.. eşim çok düşkün olmasına rağmenNinem der ki hep aynı evin içerisinde küs yemek yiyip küs uyuyan eşlerin araları soğur tabi bunu da farklı ve lehçe de söylüyor da ben yumuşattım küslük çok abartılmamalı diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim yaa süpersinOoo süper gözünün yaşına bakma çık at kendini dışarılara
Sonra kendi yapışır gel gezelim diye
Burnundan getirecektiyseniz gelmeseydiniz o zamn. Kim olsa bunalır sizin davranislarinizdan. Ayrıca bence adam küsmüyo uzaklasiyorAç kaldım diyerek değil onu beklediğim için kavga çıktı . Kontrolcü olmamın sebebi burada tek olmam eşimin ailesi arkadaşları vs hep burada
Burnundan ne getireceğim ya o kadar sözler verdirdi madem niye verildi o zaman. Madem yalnız kalacaktım bazı günler hariç tabi neden benim günahıma girip 800 km yol geldim aileme herkese arkadaşlarıma hasretimBurnundan getirecektiyseniz gelmeseydiniz o zamn. Kim olsa bunalır sizin davranislarinizdan. Ayrıca bence adam küsmüyo uzaklasiyor
Annemde babamla küs olduğunda çok iyi geliyor dinleniyorum ekmek aş derdi yok diyorBence küslük insana ıyı gelıyor(abartmadan)
Herkes kafa dinliyor
İmkanı olan küssün
Eski konunuzda da yazıldı. Hayatınız sanki kocanızdan ibaret. Kendinize başka ugraşlar bulun. İste o zamn benimle vakit geçir diyen taraf siz olmazsınizBurnundan ne getireceğim ya o kadar sözler verdirdi madem niye verildi o zaman. Madem yalnız kalacaktım bazı günler hariç tabi neden benim günahıma girip 800 km yol geldim aileme herkese arkadaşlarıma hasretim
Uzaklaşırsa da uzaklaşsın tek boşanan ben olmam ya
Çok boğucusunuz. Ben böyle biriyle evlilik istemezdim mesela. “Arkadaşlarımın yanına geçiyorum 1 saat takılır döneriz” bitti bence bu bilgilendirme yeterli.kaldı ki istersen gitmeyeyim de demiş.Evet her anında haberdar olmak isterim çünkü sevgiliyken öyleydik evlilik daha ayrı olması lazım bence . Ben eşimin gün içinde nerde olduğunu neden akşam öğreneyim ki mesela
Bakin işte yanlış bırakın gitsin sosyal hayati olacak sizden ayrı bunu engelleyemezsinizYa ben de hani çıkıyorum dediğinde güle güle hayatım demek istiyorum ki şaşırsın ne oluyo bu kız benimle vakit geçirmek işyerdi tavır yapardı desin istiyorum ama sonra ya bu tavra alışıp çok arkadaşlarının yanına gitmeye alışır diye korkuyorum aslında benim sorunum bu
Ya bacım dört duvarın içini öncesini sonrasını sen bilirsinBurnundan ne getireceğim ya o kadar sözler verdirdi madem niye verildi o zaman. Madem yalnız kalacaktım bazı günler hariç tabi neden benim günahıma girip 800 km yol geldim aileme herkese arkadaşlarıma hasretim
Uzaklaşırsa da uzaklaşsın tek boşanan ben olmam ya
O kadar rahat biri değilim ki rahat olsam noluyor yaa der ona eminim bunu deneyeceğimYa bacım dört duvarın içini öncesini sonrasını sen bilirsin
Burada haksızsın dediğimiz kadın da oldu
Koca da oldu
Biraz evlilik adaptasyon süreci var
Cicim ayları geçince kocan eski ritüelletine dönmeye başlamıştır.
Yavaş yavaş düzene döner
Sen hiç karalar bağlama aşk için düşmüş yola gelmişsin ama süreç öyle ilerlemiyor
Sen de alış o da alışsın evliliğe
Benden sana tavsiye asla kocanı hayatının göbeğine merkezine koyma ağzının içine bakma, her kararında dedikodun sırrında kocan olmasın
Böyle başının tepesine çıkarınca bir şey oldum zannedip bir yerleri kalıyor bunların
Hemen ak dışarılara avm varsa git
Al kendine tiyatro bileti git gelmezse gelmesin o
Uzak mı bin taksiye versin parasını
Kendi maaşın mı var harca kendine
Gözüne gelmesin yoksa kafayı yersin
Git spora
Git yüzmeye
Git kurslara seminerlere
Çağır binadaki komşularını oturmaya
İş yerindeki arkadaşlarınla görüş
Kuaföre git
Kıyafet al
Kitap al oku
Kendine nefes alacağın yaşam alanı yarat.
Kocalar basit yaşam formlarıdır komplike düşünmezler
Trip atıyorsa da atsın sen rahat takıl nasıl olsa en kötü yine senle aynı evin içinde iletişime geçmek mecburiyetinde boşver
Oturdugunuz koltuga dusen kumanda icin olay cikarmaniz, huzurlu olmanizin onunde buyuk engel yalnız, eski başlıklarınız gozukuyor, bilin isterim.Nereye varacağım bu kişi benim eşim. Amacım tabiki mutlu huzurlu olmak
Dediğiniz calışıyor olabilir ancak çok inatcı insanlarda bu calışmaz tecrübe sabit pis inadı olanlar eşine yapmasın tartışma alevlenir umursamamak en güzeli rolleri değişmek ve empati yaptırmak çok güzel olsa da bunu farklı şekilde anlatmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum aşırı inat ve alıngan insana bunu yapsanız inada biner bu iş empatı yaptırmak cezalandırma olmamalı evlilik iletişimden ibarettirHemen öğretiyorum size.
Basit ama etkili bir yöntemdir bu. Kuralına göre uygularsanız kesin çalışır.
Öncelikle bunu dert etmemeye çalışmak yerine, sizin dert ettiğiniz şeyi eşinizin de dert etmesini sağlamak zorundasınız.
Siz bi köşede bunu düşünürken o keyif kahvesi içiyorsa olmaz.
Rolleri değiştireceksiniz ve keyif kahvesini siz içeceksiniz.
Öncelikle ihtiyacımız olan şey, durgun ve hissiz bir çift göz. Sakin ve dingin bir ruh hali. kararlılık. Irade ve sabır . Bunlar olmadan bu yöntem uygulanmaz.
Yöntemi anlatiyorum şimdi.
Eşiniz bu gibi davranışları adet haline getirmediyse açıkça sorabilirsiniz derdin nedir, neden suratın asık diyebilirsiniz .
Ama eşiniz bunu sık sık yapıyorsa sizin yapacağınız şey , ilişkinizi onun koyduğu sınırlardan daha da geriye çekmek.
Yani küsmemek ama gerekmedikçe de konuşmamak.
Mesela;
Eşiniz işten eve geldi. Siz sadece "hoş geldin" deyin. Sakın gülmeyin. Güler yüz göstermeyin. Fakat surat da asmayın. Hoş geldin deyin. Ve başka şey sormayın.
Sorularına daima en kısa cevaları verin. Evet. Hayır bilmiyorum gibi. Hiç-bir zaman çok gerekmeyen bir kelime söylemeyin. Asla sÖzu uzatmayin.
Size bi şey anlatıyor mesela yolda gelirken bir trafik kazasi görmüş onu anlatıyor. Yüzüne bakın, Öyle mi deyin. Yüzüne bakmaya devam edin ve susun. Saniyelik bir bakışmadan sonra hemen başka bir şeyle ilgilenin. Başka yere bakmaktansa hemen iş icat edin ve ona yönelin. Trafik kazasıyla fazla ilgilenmeyin ama sessiz de kalmayın.
Eşinizi dinleyin. Ama tepkileriniz daima çok kısıtlı olsun.
Nasılsın derse. Iyiyim,sen diye sorun. Ve susun.
Hiç-bir zaman suratınız asık olmasın. Fakat güler yüzünüz hic olmasın. O kadar profesyonel bir denge kurmak zorundasınız ki... eşiniz bir şeyler olduğunu anlamalı fakat asla somut bir şey gösterememeli. Asla ispat edememeli.
Yemek hazır. Teşekkür ederim.
Doğrudur. Evet
Hayır. Bilmiyorum. Duymadım... gibi politik cevaplar verin. Cümleleriniz daima mantık çercevesinde olsun hiçbir zaman bir duygu durumu açıklamasın.
Size neyin var neden böylesin derse. Gülümseyin. Yüzünüzde gıcık bir gülümseme ile "bi şeyim yok canım nerden çıkardın" deyin. O kadar doğal davranın ki kendisinin yanlış anladığına , sizin son derece normal olduğunuza inansın, ama asla ikna olamasın.
Bu şekilde 1 hafta süründürürseniz psikolojik şiddetin öyle değil , böyle yapıldığını öğrenir.
Uygulamak çok zor bence. Süreklilik arz etmesi lazım. Kişinin kendi kimliğini geri plana atması lazım. Bu şekilde yapanlar olsaydı zaten bu küslük sorunu kimse de kalmazdı. Bunu yaptı diyelim karşı taraf gönül almak istemeyen aksine bu tavırlar yüzünden iyice suçlayan biri ise yine faydası yok.Bu baya iyi fikirmiş yalnız ya
Banada öyle geldi. Eşi nefes alabilmek için küsüyor gibi. Konu sahibinin anlatımından ben bile bunaldım adam napsinHem sen hem eşin sorunlu. Ben sorunu sadece kocanda göremedim. Çünkü umursamaz bir adam olsa gelip sana aşkım vs.demez. İstemiyorsan çıkmam demez. Sen adamın ipini elinde tutup hoo oraya hoo buraya çekmek istiyorsun. Gözüm seni tutmadı
Aşkım önce kendi psikolojin önemli, bazen değişiklik ve sınırların alışkanlıkların dışına çıkmak sana iyi gelir.O kadar rahat biri değilim ki rahat olsam noluyor yaa der ona eminim bunu deneyeceğim
Yüzmeye gidecektim ama soğuktur üşürüm felan diye gitmiyorum ahfjsj avme gideyimdemmher şeyim var ihtiyacım yok ama kendime bi kahve ısmarlayabilirim
Saçımı kendim boyuyorum ama bi kuaför iyi
Gelir belki kestiririm
Gerçekten benim kadar yalnız olsaydınız da aynı şeyleri düşünecek miydiniz acaba. Ben de evlenmeden önce böyle düşünüyordum çok bağlanmak bana göre değildi ama şimdi değiştiBanada öyle geldi. Eşi nefes alabilmek için küsüyor gibi. Konu sahibinin anlatımından ben bile bunaldım adam napsin
Dışarı çıkabilmek için tüm gün eşiyle vakit geçirmiş hediyeler almış karısının problem çıkaracağını bildigi için giderken söylüyor.
Ayrıca problemler susarak çözülmez ki. 10 gün ne demek