Merhaba herkese, biraz uzun olabilir, yazdıklarımın özeti; Erkek arkadaşımla bana vakit ayırmak istemediğini düşündüğüm için tartıştım.
Biz normalde birlikte yaşıyorduk ve o zamanlar da her akşam arkadaşıyla plan yapardı. Arkadaşlarıyla plan yapmasında sıkıntı yok ama benimle hiç dışarı çıkmazdı, çıktığımızda da max 1-2 saat sonra geri dönerdik. Bunu söylediğimde de evde vakit geçriiyoruz ya, senle her gün birlikteyiz ya gibi cevaplar alırdım. Size şöyle söyleyeyim beraber geçireceğimiz son günde tüm gün arkadaşlarıyla plan yaptığı için görüşememiştik. Neyse öyle böyle okul bitti ve okul bitince farklı şehirlere, aile evine döndük. 3 aydır birbirimizden uzağız. Atamalarımız yapılacak ve muhtemelen farklı şehirlere atanacağız yani ilişkimiz temelli uzak mesafeye döndü. Ben onunla yaşamaya çok alışmıştım bu nedenle onu özlüyorum, hazır iş hayatına başlamamışken - ki bu ay başlayacağız- plan yapmak istiyordum.
Normalde her gün telefonda konuşuyoruz. Erkek arkadaşım memleketine gitmişti ve birkaç gün sonra döneceğini beni görmeye geleceğini söyledi. O günler benim doğum günüme denk geliyordu birlikte kutlayacağız diye sevinmiştim ama sonra işi uzadığı için gelemedi. Sonra işlerini bitirdi, ailemden izin almak amacıyla başka şehirdeki arkadaşıma gideceğimi söylemem gerekiyordu. Zar zor izni kopardım. Sonra buluştuk ama erkek arkadaşım meğerse yurtdışına -Yunanistan’a gidecekmiş, uçağı da benim bulunduğum şehirdeymiş, bu nedenle 2 gün beraber geçirdik ve sonrasında gitti. Bu 2 günde de dışarda hiç gezemedik. Hep yorgun ve uykusu vardı. Tuttuğumuz evden dışarı çıkamadık. Sanki yurtdışına gitmek asıl planıydı da beni de aradan çıkarttı gibi hissettim ama abartıyorum kesin diye kendime kızdım. Sonra yurtdışında 1 hafta kaldı ve seni görmeye geliyorum dedi. Zaten havaalanı benim şehrimde yani muhtemelen tekrar memleketine dönmeden önce 1 gün dinlenmek istedi. Ben de babamlardan izin alabileceğimi, 2 gün beraber vakit geçirebileceğimizi söyledim ama sadece 1 gün kalacağını yarım gün beni görüp döneceğini söyledi. Para sıkıntısı yok, herhangi bir işi de yok yani zaten son günlerimiz 1-2 gün bana vakit ayırabilirdi ve izin alması zor olan bendim ve bu kadar onu görmeye istekliyken onun böyle olmayışı beni kırdı. Neyse, Biz buluştuk, o gün sadece 3 saat vakit geçirdik çünkü akşamında arkadaşlarıyla plan yapmış ve ertesi gün de dönmüyormuş anladığım kadarıyla beni geciştirmek için yarın dönüyorum demiş. Zaten o gün de bunu nükteli bir şekilde dile getirdiğimde çok stresliyim ve seninle vakit geçirdikçe sana bağlanıyorum bu yüzden seninle daha fazla vakit geçirdikçe seni kaybetme stresini daha derin yaşıyorum minvalinde saçma bir açıklama yaptı. Beni çok seviyormuş bu süreç onu çok stresli yapmış bla bla. Sonra bu sefer neden görüşemeyeceğimizi düşünüyorsun işe başlayınca da görüşeceğiz dedi ve beni suçladı böyle düşündüğüm için ama daha bomboşken bile zar zor görüşebiliyorsak ondaki bu isteksizlikle…
Yılbaşında da beraber kutlarız demiştik ama ben yılbaşında eve kapanıcam dedi bana. Ona sadece hissettiklerimi yazdığım mesajı attığımda tamam dedi. Bugün de sadece günaydın yazdı ve sonra hiç konuşmadık. Siz ne düşünüyorsunuz ?