Ben şu partiliyimden sonrasını okumadım bile. Siz özellikle söylemişsiniz öyle bir durum varsa yokum diye. Öyle bir durum var ve siz devam ediyorsunuz. En başta siz kendinizle çelişiyorsunuz.
Aile yemeğinde yapılanlar başlı başına terbiyesizlik. Abisine mi kalmış acele edip etmeyeceği?
Nerden tutsanız elinizde kalıyor. Sevgi de her şeye yetmiyor. Yarın bir gün evlenip çocuk sahibi olduğunuz zaman görüş farkınız daha çok ortaya çıkacak. Sizin çocuklarınıza öğretmek istediğiniz şey ile onun ki çok farklı olacak. Bunlar bile başlı başına problem. Size tavsiyem iyi düşünün, kendinizden fedakarlık yaptıkça karşı taraf sizden daha fazlasını isteyecek. Zamanla boş boş duvarlara bakmaya içinizden gelmediği için hiç bişey yapmadan yaprak gibi savrulmaya başlayacaksınız. Kendinizden ödün vermeyin. Öncesinde aldatılmışsınız, travmalarınızı aşıp yeni bir ilişkiye başlamışsınız. Yine yaparsınız. Yine seversiniz ve sevilirsiniz. Hiç birşey sizden önemli degil. Seviyorum diye size uygun olmadığını bildiğiniz biri için hayatınızı mahvetmeyin. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.