Eşimin öyle talebi yok gelecek gideceksin gibi görüşmek istemiyorsan görüşme diyor annesine de açık açık habersiz gelme mesaj at diyor. Annesini bana kötü niyeti yok şaka yapıyor annem dangalak ağzından ne çıkıyor bilmiyor diye savunuyor. Bu da sinir ediyor annen kötü niyetli diyorum. Uzun zamandır gelme gitme yoktu eşim annesine düşük yaptığımı söylemiş o zaman aradı müsaitseniz geleyim diye ben artık pes ettim annesi diye hep bir yerde üzüldüm. İkimizin de anne babaya pişmanlıkları var kendi babamı düşündüm eşim onu istemese ne olur dedim. Yani ben hep küslük olmasın ileyişim kötü olmasın dedim ama olmuyor. Eşim şuan iş seyahatinde konuşamadık. Arıyor geleyim mi diyor yani o kadar şey yaşandı kaynana hala arsız anlamıyor. Boşanmayı istemiyorum anneme anlatıyorum senede 1-2 katlan sanki birlikte misiniz ne kadar seviyor kocan seni farkında değil misin çevrene bi bak diyor. Ben görümce ile konuşmuyorum zaten. Eşimde annesiyle konuşmasın istiyorum ama böyle bi hakkım yok işte. Her arayan sanki o gibi ben sorunluyum sanırım