- 25 Aralık 2020
- 5.069
- 18.616
- 41
- Konu Sahibi nightingalee
zamanında yeşil kullandımÇünkü sevgilim olduğunu bilseler de aynı evde kalmaya laf edebilirler. Beni şehirde görüp gittiği durumlarda da sadece sabah görüşecektik. Sarılarak uyumayı özlemiştik. Bu nedenle ailemin aklının bende kalmayacağı bu yolu seçtik. Zaten şehirdeydim ama ailem şehir dışında olduğumu sanıyordu. Zar zor izin aldım kısmını ona göre yine de izin almam gerektiği için yazmıştım, şartları zorladığım falan yok. Benim de tepkim onca yazdığım şeye rağmen buraya takılıyor oluşunuzdu. E siz de yunanistana gidin dediğiniz onun yeşil pasaportu var benim pasaportum ve vizem yok. Nasıl gidebilirim ? Zaten ayrılmakla ilgili sorunum yok, buluştuğumuz zaman beni çok seviyor gibi davranıyor ama üstte yazdığım sorunlardan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. İlk tanıştığımızdan beri böyleydi yeni gelişen bir durum değil. Upuzun yazmak isterdim ama kimseyi sıkmak istemedim.
öğrenciliğinden dolayı yeşil hakkı bitti/bitiyor o da sonuna kadar kullanıyor hemen anladım zaten
ama bunun yolu bu mu?
işte o kadar başka yerden bakıyorsunuz ki şartları zorlamak oldğunu görmüyorsunuz
zaten birlikteydiniz kaç zamandır birlikte uydunuz, uyandınız. sabredin herifçioğlu da atanınca birlikte uyanmak için biraz gayret etsin. bi zahmet.
yalan dolanla başka şehirdeymiş gibi numara yapıp evden çıkmayıp uçuş öncesi lounge gibi kullanılmak bence gereksiz yere şartları zorlamak. siz şartları zorluyorsunuz adam da sefa sürüyor kafasına göre.
ha deseniz ki ben sevişmek istiyorum aileme diyemem, sorun çıkar seviştim 2 gün aralıksız, sefam olsun.
vallahi bişey demiycem.