Bana ne yapmaya çalışıyor

4 aydır birlikte olduğum sevgilim vardı iki gün önce ayrıldık. Daha önce de iki üç kez ayrılıp barıştık bazı nedenlerden ama hep onun hatalarından oldu bunlar maalesef ki ben onu sevdiğim için hep affettim bir insanı ilk hatasında silmek gerekiyor bunu bu ilişkimde çok iyi anladım. Bu bir süreliğine 6 ay türkiye den gidiyor.Biz barıştık 1 hafta oldu bu barışmadan önce ayrıydık bana gidicem hakkını helal et vs diye mesaj attı eşyalarını vereyim dedi öyle buluştuk normal şekilde veda edip ayrıldık. Sonra memleketine gitti barıştık bir şekilde ordayken. Bana seni görmeye gelicem gitmeden ben yine dedi geldi normalde rapor alıp tekrar izinli olabilirdi ama burda rapor almayarak işe gitti tekrar ve biz görüştük gayet iyiyiz. Morali bozuk üzgündü hep sorduğumda gideceğim için böyleyim hiç gitmek istemiyorum gibi şeyler dedi. o sürekli oranın psikolojisi farklı oluyor daha önce gittim benim içim içimi yer seni üzmek istemiyorum yıpranır mıyız bilmiyorum dedi. Ben de buna benden ne istiyorsun seni beklememi mi yoksa yoluna bak ben sana yaramam mı diyorsun dedim. Ben senin beklemeni niye istemeyeyim seni çok istiyorum seviyorum ama seni üzmekten korkuyorum dedi neyse bu şekilde devam etmeye de karar verdik. Birkaç gün kaldı burda son gün görüştük biz ayrılık falan yoktu aramızda o günde dedi ben bir şey yaparken kendimi üzerim seni üzmem bir şeyi yapacaksam kendi üzüleceğimi bilsem senin iyi olman için yaparım gibi şeyler söyledi. Gitmeden önce son buluşmamızdı vedalaştık . O gece alkol alacaktı Bana söyledi . Ertesi sabah günaydın falan sonra bana iyi değilim ben mental olarak dedi. Çok düşündüm üzülerek söylüyorum bekleme Beni ben kendime güvenmiyorum bu aldatma falan olarak değil paranoyak biriyim sana çok güvensem de için içimi yer kafam dolu olur seni üzerim dedi biraz konuştuk tamam dedim beklemem. Akşama beni instagramdan çıkarttı ve engelledi çok şaşırdım sövmedik saymadık birbirimize. Mesaj attım neden diye bakmak istemiyorum bakarsam yazarım dedi. Farklı nedenler var dedim yok öyle bir şey ben ne desem boş sen istediğine inanıyorsun zaten dedi. Sonra bana sevmiyorum seni istemiyorum oldu mu falan dedi . Çok sinirlendim resmen kişilik değiştirme hastalığı var sanki ben de saydırdım sen benim yanıma yakışacak adam değilsin zaten senin öncekiler gibi kişiler yakışır senin yanına falan diye. Burdan da engelle beni dedim wptan da engelledi ama arama açık. Amacı ne sizce ya nasıl böyle değişebilir bu kadar bekleme diyecekse neden beni görmeye geldi neden gidip izin alıp yatmak varken burda beni görebilmek için işe gitti
4 ayda nasıl 3 kez hatasından ayrılıp sevdiğin için affediyorsun ne cabuk karar degıstırıp ne kadar sık yamuk yapıyosunuz._ evet belli mental iyi değil hastalıklı gıbı ınsanlara yaklasma hayat enerjını somurur aşkı yanlıs tanıtır ılıskıyı sana yukler senı de bozar gıder.. gitmiş gitsin ne tutup duruyosun? engelleşmişsiniz hayırlı olsun allah kurtarmıs yoluna bak

Çok pişman oldum önceki hatalarını affettim şand verdim keşke yapmasaydım diye. En çok sinir eden de sanki ben onun peşindeyim bırakmıyorum gibi engellemesi
Vardır onun kafasında dönen tilkiler bi işler karıştırıyodur o size de bi geldim bi gittim yapıyor . Yaptığı manipülasyonun altında ezilmeyin birdaha yazarsa da ben seni istemiyorum hayatında başarılar diyip geçin bak bakalım peşinden ayrılacak mı

Bir erkeğin ilişkide böyle saçmaladığını görüp "ne yapmaya çalışıyor ki, neden yaptı ki? o zaman neden beni görmeye geldi ki" diye sormak inan zaman kaybı. Erkek işte. Kadınlar gibi duygularını regüle edebilen canlılar değiller. Gerçekten şu yaşıma geldim (40 diyelim) artık emin oldum bundan. O yüzden yaptıklarında, söylediklerinde anlam , mantık arama , boşver. Kurtuldum allahın dengesizinden de geç.

4 aydır birlikte olduğum sevgilim vardı iki gün önce ayrıldık. Daha önce de iki üç kez ayrılıp barıştık bazı nedenlerden ama hep onun hatalarından oldu bunlar maalesef ki ben onu sevdiğim için hep affettim bir insanı ilk hatasında silmek gerekiyor bunu bu ilişkimde çok iyi anladım. Bu bir süreliğine 6 ay türkiye den gidiyor.Biz barıştık 1 hafta oldu bu barışmadan önce ayrıydık bana gidicem hakkını helal et vs diye mesaj attı eşyalarını vereyim dedi öyle buluştuk normal şekilde veda edip ayrıldık. Sonra memleketine gitti barıştık bir şekilde ordayken. Bana seni görmeye gelicem gitmeden ben yine dedi geldi normalde rapor alıp tekrar izinli olabilirdi ama burda rapor almayarak işe gitti tekrar ve biz görüştük gayet iyiyiz. Morali bozuk üzgündü hep sorduğumda gideceğim için böyleyim hiç gitmek istemiyorum gibi şeyler dedi. o sürekli oranın psikolojisi farklı oluyor daha önce gittim benim içim içimi yer seni üzmek istemiyorum yıpranır mıyız bilmiyorum dedi. Ben de buna benden ne istiyorsun seni beklememi mi yoksa yoluna bak ben sana yaramam mı diyorsun dedim. Ben senin beklemeni niye istemeyeyim seni çok istiyorum seviyorum ama seni üzmekten korkuyorum dedi neyse bu şekilde devam etmeye de karar verdik. Birkaç gün kaldı burda son gün görüştük biz ayrılık falan yoktu aramızda o günde dedi ben bir şey yaparken kendimi üzerim seni üzmem bir şeyi yapacaksam kendi üzüleceğimi bilsem senin iyi olman için yaparım gibi şeyler söyledi. Gitmeden önce son buluşmamızdı vedalaştık . O gece alkol alacaktı Bana söyledi . Ertesi sabah günaydın falan sonra bana iyi değilim ben mental olarak dedi. Çok düşündüm üzülerek söylüyorum bekleme Beni ben kendime güvenmiyorum bu aldatma falan olarak değil paranoyak biriyim sana çok güvensem de için içimi yer kafam dolu olur seni üzerim dedi biraz konuştuk tamam dedim beklemem. Akşama beni instagramdan çıkarttı ve engelledi çok şaşırdım sövmedik saymadık birbirimize. Mesaj attım neden diye bakmak istemiyorum bakarsam yazarım dedi. Farklı nedenler var dedim yok öyle bir şey ben ne desem boş sen istediğine inanıyorsun zaten dedi. Sonra bana sevmiyorum seni istemiyorum oldu mu falan dedi . Çok sinirlendim resmen kişilik değiştirme hastalığı var sanki ben de saydırdım sen benim yanıma yakışacak adam değilsin zaten senin öncekiler gibi kişiler yakışır senin yanına falan diye. Burdan da engelle beni dedim wptan da engelledi ama arama açık. Amacı ne sizce ya nasıl böyle değişebilir bu kadar bekleme diyecekse neden beni görmeye geldi neden gidip izin alıp yatmak varken burda beni görebilmek için işe gitti

Sonra memleketine gitti barıştık bir şekilde ordayken. Bana seni görmeye gelicem gitmeden ben yine dedi geldi normalde rapor alıp tekrar izinli olabilirdi ama burda rapor almayarak işe gitti tekrar ve biz görüştük gayet iyiyiz.

neden gidip izin alıp yatmak varken burda beni görebilmek için işe gitti
Sahte rapor talebiniz çok sinir bozucu. Neden sahte rapor alsın ?

Ben bunun bir benzerini erkek arkadaşıma yapıp ayrıldım. Bazen karşındakiyle ilgili bir durum canını sıkar ya da senin kendi hayatınla ilgili bir şey vardır ama ilişki o kadar yolunda gidiyordur ve karşındaki uysal biridir ki ayrılık bahanesi bulamazsın. Kırmaya da kıyamazsın. Bin yıldır söylenen ben seni üzerim sorunlarım var yalanını ortaya atarsın. Bu lafın hiç istisnası yoktur söyleyen kişiyle hemen yolları ayırmak gerekir zira seninle birlikte olmak isteyen ve üzmekten çekinen insan ayrılmaz. Kendine çeki düzen verir ilişkiyi düzeltir. Bu medeni bir şekilde beni bırak demenin alternatifi gibi bir şey. Yoluna bak unut gitsin çok daha iyileriyle karşılacaksın emin ol.

siz bu erkeklerin hareketlerine anlam yükleme işini bırakın bence ya. erkeklerin hareketlerinde bi anlam/tutar yoktur ki. seven yapmaz, yapıyorsa sevmiyordur. bu kadar basit. erkekler o kadar çeyrefilli düsünen bir cins değil ya hu

Ben bunun bir benzerini erkek arkadaşıma yapıp ayrıldım. Bazen karşındakiyle ilgili bir durum canını sıkar ya da senin kendi hayatınla ilgili bir şey vardır ama ilişki o kadar yolunda gidiyordur ve karşındaki uysal biridir ki ayrılık bahanesi bulamazsın. Kırmaya da kıyamazsın. Bin yıldır söylenen ben seni üzerim sorunlarım var yalanını ortaya atarsın. Bu lafın hiç istisnası yoktur söyleyen kişiyle hemen yolları ayırmak gerekir zira seninle birlikte olmak isteyen ve üzmekten çekinen insan ayrılmaz. Kendine çeki düzen verir ilişkiyi düzeltir. Bu medeni bir şekilde beni bırak demenin alternatifi gibi bir şey. Yoluna bak unut gitsin çok daha iyileriyle karşılacaksın emin ol.
Profiline harf ve kalp koymuş. Daha iyisi olacak elbette erkekler tuhaf gerçekten bir gün önce hayatıma giren en güzel kişi sensin diyip sonraki gün böyle harf koyuyor

Benzerinin yaşadım yıllar önce. Hiç bir cacık olmaz. 50 defa arar sorar, barışır ama hicbirsey olmaz. Sevgisi yok bu net .Boşlukta kaldıkça arar sorar o kadar, canı sıkılınca gelir gider, onun oyuncağı olmayın..

4 aydır birlikte olduğum sevgilim vardı iki gün önce ayrıldık. Daha önce de iki üç kez ayrılıp barıştık bazı nedenlerden ama hep onun hatalarından oldu bunlar maalesef ki ben onu sevdiğim için hep affettim bir insanı ilk hatasında silmek gerekiyor bunu bu ilişkimde çok iyi anladım. Bu bir süreliğine 6 ay türkiye den gidiyor.Biz barıştık 1 hafta oldu bu barışmadan önce ayrıydık bana gidicem hakkını helal et vs diye mesaj attı eşyalarını vereyim dedi öyle buluştuk normal şekilde veda edip ayrıldık. Sonra memleketine gitti barıştık bir şekilde ordayken. Bana seni görmeye gelicem gitmeden ben yine dedi geldi normalde rapor alıp tekrar izinli olabilirdi ama burda rapor almayarak işe gitti tekrar ve biz görüştük gayet iyiyiz. Morali bozuk üzgündü hep sorduğumda gideceğim için böyleyim hiç gitmek istemiyorum gibi şeyler dedi. o sürekli oranın psikolojisi farklı oluyor daha önce gittim benim içim içimi yer seni üzmek istemiyorum yıpranır mıyız bilmiyorum dedi. Ben de buna benden ne istiyorsun seni beklememi mi yoksa yoluna bak ben sana yaramam mı diyorsun dedim. Ben senin beklemeni niye istemeyeyim seni çok istiyorum seviyorum ama seni üzmekten korkuyorum dedi neyse bu şekilde devam etmeye de karar verdik. Birkaç gün kaldı burda son gün görüştük biz ayrılık falan yoktu aramızda o günde dedi ben bir şey yaparken kendimi üzerim seni üzmem bir şeyi yapacaksam kendi üzüleceğimi bilsem senin iyi olman için yaparım gibi şeyler söyledi. Gitmeden önce son buluşmamızdı vedalaştık . O gece alkol alacaktı Bana söyledi . Ertesi sabah günaydın falan sonra bana iyi değilim ben mental olarak dedi. Çok düşündüm üzülerek söylüyorum bekleme Beni ben kendime güvenmiyorum bu aldatma falan olarak değil paranoyak biriyim sana çok güvensem de için içimi yer kafam dolu olur seni üzerim dedi biraz konuştuk tamam dedim beklemem. Akşama beni instagramdan çıkarttı ve engelledi çok şaşırdım sövmedik saymadık birbirimize. Mesaj attım neden diye bakmak istemiyorum bakarsam yazarım dedi. Farklı nedenler var dedim yok öyle bir şey ben ne desem boş sen istediğine inanıyorsun zaten dedi. Sonra bana sevmiyorum seni istemiyorum oldu mu falan dedi . Çok sinirlendim resmen kişilik değiştirme hastalığı var sanki ben de saydırdım sen benim yanıma yakışacak adam değilsin zaten senin öncekiler gibi kişiler yakışır senin yanına falan diye. Burdan da engelle beni dedim wptan da engelledi ama arama açık. Amacı ne sizce ya nasıl böyle değişebilir bu kadar bekleme diyecekse neden beni görmeye geldi neden gidip izin alıp yatmak varken burda beni görebilmek için işe git
Hayatında başka biri olduğuna yemin edebilirim kanıtlayamam . 15 yıl boyunca beni seven biri vardı sürekli reddettim en sonunda kabul ettim nişanlandık vs vs. Nişanlandıktan sonra tam olarak aynı bu şekilde terk edildim. Sen çok iyisin benim kafam karışık ben seni üzmek istemiyorum falan falan geveledi sonra öğrendim ki o sırada yurt dışından başka bı kadınla görüşüyormuş o yüzden üstüne hiç düşme biyerlerden takip edip ulaşmaya çalışma o profiline yazdığı kimse ondan aldığı ilk darbede seni bulacak ne kadar umursamazsan okadar kazanırsın ve geri geldiğinde de sanki hiç sevmediğin senin için sıradan biri gibi davran bu dediğime emin olabilirsin birebirini yaşadım.

Profiline harf ve kalp koymuş. Daha iyisi olacak elbette erkekler tuhaf gerçekten bir gün önce hayatıma giren en güzel kişi sensin diyip sonraki gün böyle harf koyuyor
Erkekler sevmediklerine belirsiz aslında. Hatta erkek demeyelim sadece insanların çoğu. Kendini hiç yorma hayırlısı olmuş hakkında Allah kurtarmış böyle birinden kimseye hayır gelmez. Zamanı gelince net olan biri çıkacaktır karşına:)

Ben seni üzmek istemiyorum ne demek biliyor musun ? Aldatıyorum seni ama olaysız ayrılalım demek.
Boşver kızım harf mi koymuş ne koymuş belli işte toksik olmuş bu. Hayatına bak hiç stalka bile değmez. Herhalde ikinizi aynı anda idare ederim sandı uyanık beceremedi diğer taraf senden daha baskın çıktı onun isminin harfi kondu işte

Ben seni üzmek istemiyorum ne demek biliyor musun ? Aldatıyorum seni ama olaysız ayrılalım demek.
Boşver kızım harf mi koymuş ne koymuş belli işte toksik olmuş bu. Hayatına bak hiç stalka bile değmez. Herhalde ikinizi aynı anda idare ederim sandı uyanık beceremedi diğer taraf senden daha baskın çıktı onun isminin harfi kondu işte
O harfte hiç kız yok hesabında bu daha da tuhaf

X