- 24 Ocak 2021
- 11.279
- 25.406
Görüşme olsun bitsinEşime dedim taşınalım diye saçma buluyor maddi olarak burada imkanlar daha çok eve çok uğraştık vs. Abartıyorsun kafana takıyorsun diyor. Yapım da böyle biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşme olsun bitsinEşime dedim taşınalım diye saçma buluyor maddi olarak burada imkanlar daha çok eve çok uğraştık vs. Abartıyorsun kafana takıyorsun diyor. Yapım da böyle biraz
Evi satıp taşının en iyisi ...Yakına kendi aileme de yakın diye taşındık ve eşim burada istanbuldan 2x maaş alıyor. Ve kira derdimiz yok. Deprem korkusu yok. Önceden görüşmüyorduk nasıl bilebilirdim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimkiler de arsız. Daha bu kadar yüzsüzleşmediler ama o yolda gibiler. Aynı şehirdeyiz görüşmüyoruz. Buna rağmen ne araba istemeleri bitti ne borç. Tamam geri ödüyorlar ama evimde huzur kalmadı. Kocama da kendilerini acındırıyorlar. Adam dünya iyisi ama ailesi aklıma geldikçe buz gibi soğuyorum. Kocamdan tiksinmeye başladım onlar yüzünden. Telefon sesinden irkiliyorum ya yine arıyorlarsa ya bir şey isterlerse diye. Travma yarattılar bende psikolojim bozuldu. Anksiyete sahibi oldum onlar yüzünden. Sürekli tetikteyim. Hep arkamdan bişeyler çevirmeye kalkıyorlarmış gibi hissediyorum. Tek çözüm ölmeleri ya da boşanmam diye düşünüyorum ben de. Ama bunlar yüzünden eşimden de vazgeçemiyorum. İki uçlu pis değnek.Evet onun suçu değil. Ama benim iç huzurum kalmadı. Boşansam çok mutlu olurum diyorum. Uzun zamandır görüşmediğim insanlar ne oldu sana diyor gözlerinin ışığı sönmüş diyor. Ama eşimi çok seviyorum onsuz olur muyum bilmiyorum. Taşınalım diyorum ama eşimin işi çok iyi. Kendi işini kuracak bağlantılar burada. Tüm her şeyi çöpe mi atalım diyor bu ev için çok uğraştık. Çocuk istiyor ben de istiyorum. Çocuğu bahane edecekler diye korkuyorum.
Eşinizle probleminiz yok madem bosanmayi düşünmeyin.Merhaba. eşimle 5 yıldır evliyiz küçük denilecek yaşta evlendik. Evlenmeden 2 sene aynı evde yaşadık memleketlerimiz aynı, birbirimizi liseden beri tanıyorduk. Üniversitede sevgili olduk. anne babalarımız ayrı. Eşim babaanne sonrasında da baba ve üvey annesiyle büyümüş. Annesi ablası abisi hayatında yoktu. Sevgiliyken görüşmezdi de. Ama üvey annesi babasıyla hep görüşürdü.
2019 yılında evlendik. İkimiz de çalışıyorduk. pandemi oldu eşim işsiz kaldı. eşimin ailesi eve misafirliğe geldi. Eşimin abisi altınları borç istedi. işsiz kalmışız. Vermedik. Sonra 30 küsür yaşındaki görümcem paralar istemeye başladı. Formasyon parası dershane parası ameliyat parası vs. Eşim işe girmişti çok büyük paralar değildi. Sonuçta günde kaç saat çalışıyor ailesine harcama yapabilir dedim.
Eşimle her şeyi konuşuruz. Eşimin ailesi olmadan aramız çok iyiydi.Hala çok iyi bu arada kavga vs etmiyoruz. Beni çok sever ben de onu çok seviyorum. İstanbuldan memlekete taşındık. Öncesinde iletişim yoktu. Sadece bayramlarda arardım. Genelde bayramlarda tatile gittik. Memlekete gidince uğrardık.
Kaynana rahatsızlık geçirdi eşimi kaybetme korkusu sardı ve görüşmeye başladık. Ardından talepleri arttı gelin aldık hayrını göremedim diyor.Evini temizlemem lazımmış misafiri gelince misafirine hizmet etmem lazımmış. gülerek şaka yapıyorum diye söylüyor ama yapmıyor. kendi evimi temizlemiyorum anne dedim. Eve çat kapı gelir(evimizi kayınpeder arsasına yaptırdık. İnsan gurur yapar gelmez) eşim annesine söyledi habersiz gelme ara diye. Bu sefer hadi 5 dkya geliyorum diye haber verdi. 2-3 oldu bir gün işim var dedim evden gittim. O gün eşim söylemiş böyle de yapma diye. Randevu mu alacağım diyor.
Annesinin evinde tartıştık görüşmeyi kestik. Anneanne vefat etti tekrar başladık. Yine bizden maddi talep oldu. Anne dedim bak eşimin annesisin. İlla kavga mı edelim illa kötü mü olalım. Biz neden seviyeli bir ilişki kuramıyoruz. Bu olaylardan çok mutsuzum. Boşanma düşüncesi aklımdan gitmiyor. Ama eşim olmadan onsuz bir hayat düşünemiyorum. Çocuğu bile erteliyorum. Boşanırsam onlar hayatımdan gider diyorum. Bıktım neler neler var ne kötülükleri. Hep kıskançlar hep gözleri üstümüzde. Çok uzun oldu okuyana teşekkür ederim
Bunun olması için sağlam bir cinnet geçirip herkesin içinde olay çıkarmanız lazım, ki siz kaz gelecek yer olduğunuz için o bile etkili olmayabilir. Pasif direnişle çözemezsiniz, çözüm hareket ederek gelecek. Engelleyeceksiniz, kaçacaksınız. Adamdan boşanmak çok kolay görünüyor size, top yekün temizlik, ama bu kaçak dövüşmek, hayat o kadar kolay değil. Eşinizi seviyorsanız onları püskürteceksiniz.Konuşunca evet haklısın ben oğlumla aramı düzeltmek istiyorum ilk torunum olacak aynı şeyler olmayacak ben sana şaka yapıyorum dedi tamam dedim. Ama yine böyle ufaktan başlandı düşük yaptım babaannem ksç yaşında kadın geldi patik giy kızım karnını sıcak tut diyor ağız burun eğiyor oğlum sen ne yiyeceksin diyor. Anksiyetem var terapi aldım ama olmadı. Neden onlar yüzünden kısıtlanayım o gelmesin aramasın istiyorum insan içinde yanaşmasınlar istiyorum
kariyerim olmadığını kim söyledi aksine çok memnunum işimden. Eşimle de bu seneye kadar hiç sorunumuz yoktu evli her kadına o süreyi kariyerine ver diyor musun nasıl bir kariyerin var merak ettim. Sevgi azalır biliyorum ama benim sevgim azalmadıBu kadar zamanı eşe değil kariyere verseydiniz Sınır cizemiyor eş.Madem çok seviyorsunuz çekin.
Ben mutsuz mızmız biri değilim aksine sürekli gülen neşeli biriyim ama aşırı içime atar içimde kurar felaket senaryosu kurarım. Biz bu insanlarla 2024 yılında görüşmeye başladık eşimin annesi beyin kanaması geçirdi. Annemle aramı düzeltmek istiyorum dedi. Ben de babamla aramı 20 yaşında düzelttim ve bazen ona haksızlık ettiğimi eşimle hep konuştum. O da babaannesinin onu doldurduğunu söyledi. Destekledim annesi diye görüştüm bilsem yapar mıydım. Şimdi çat kapı gelmiyor ben gitmiyorum ama her aradığında kalbim sıkışıyor işte. Bebeği de eşim haber vermek istedi. Benim en kötü huyum fazla empati kurmam mslesef. Şimdi de toparlayamıyorum. Bebek yapsrsam illa görmek ister diye üzülüyorum. Görümcem eltim kapımın önünden geçemezSiz çok hazırcı bir insansınız. Her şey kendiliğinden olsun, ben hiç çaba harcamayayım derdindesiniz ama hamileliğinizi haber vermekten, gidip gelmekten oturup sohbet etmekten de geri durmuyorsunuz. Kocanız sizin için onların ağzını kapatıyor zaten ama siz çanak tutmaya yüz vermeye devam ediyorsunuz, ondan sonra da 'hiç gelmesinler, kocam hiç görüşmesin....' sen kapıyı açarsan, sen gidersen elbet bağ kopmaz. Kocan kimsenin lafıyla dolacak bir insan değil. Sen müzmin mutsuz ve pasif agrasif yaşamayı seviyorsun. Üzgünüm bebeğim, hayat böyle bir yer değil, gerekeni yapmazsan istediğini de alamazsın. Bence boşan ki adam senin şikayetlerinden ve mutsuzluğundan kurtulsun. Sen de uzaktan adamın huzurunu izle. Sen olmasan belki o kadınla bu kadar bile görüşmeyecek. Tamam silemem demiş ama hayatımın merkezine koyacağım da dememiş ki, koymamış da
Ona da söylüyorum ki annesini sürekli azarlayıp evimize gelmemesini söylüyor zaten ama karşı taraf arsız. Konuda eşim işsiz kaldığında benim eve baktığımı yazdım evden çalıştığımı yazdım. Sizin kariyer ne? Ekonomik yönden neden ezileyimKariyeriniz varsa şahane işiniz barsa bu daha şahane ben sizi ekonomik yönden eziyorsa diye yazdım ağzımın payını verdiğiniz gibi Esinizede verin eşiniz sınır cizsin o zaman daha iyi olur sizin için .Bana değil eşinize konuşun bosanma düşüncesi diye konu açtığınız için yazdım .Çok sevip boşanma düşüncesi birarada zor .Eşiniz ailesine sınır cizemiyorsa bu sonradan kolayca olabilecek bir durum değil .İyi forumlar
E hiç görüşmeyin siz de. Ortak tanıdık düğünlere, kutlamalara, toplanmalara hiç birine katılmayın. Eşinizle onlar dışında sosyal cevreniz yok mu?
Eşimi sevmesem 23 yaşında evlenmezdim. Ben anksiyete için tedavi görürken bebek için bıraktım o mu kötü etkiledi onlar mı arsız bilmiyorum. Kavga edebilen güçlü biri olmak çok isterdim. Şimdi kv emekli olacak diye dertleniyorum bakışına kuruluyorum. Eşim de annem dangalak dengesiz o kötülük düşünmüyor cahil görüşme istemiyorsan bebeği olunca bakarız şimdiden düşünme diyorBunun olması için sağlam bir cinnet geçirip herkesin içinde olay çıkarmanız lazım, ki siz kaz gelecek yer olduğunuz için o bile etkili olmayabilir. Pasif direnişle çözemezsiniz, çözüm hareket ederek gelecek. Engelleyeceksiniz, kaçacaksınız. Adamdan boşanmak çok kolay görünüyor size, top yekün temizlik, ama bu kaçak dövüşmek, hayat o kadar kolay değil. Eşinizi seviyorsanız onları püskürteceksiniz.
Evin arazisi değerli ama evde emek çok eşim işini bırakmak istemiyor istanbulda da depremden korkuyorsun diyorEvi satıp taşının en iyisi ...
Evet ben de sürekli tetikteyim benim eşim para vermez veremez maaşı ödemelere gidiyor şuan ama normalde de annem geleceğini düşünmedi ablam çalışmıyor bana güvenmeyin dedi yüzlerine. Benim eşim de çok iyidir mutlu eder gönül alır yapıcıdır merhametlidir herkes tarafından sevilir yani düşünüyorum bir tartı kuruyorum yok boşanamam diyorum. Ama ayrılalım desem kapımda ağlamaz ayrılır bu konuyu açma diyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimkiler de arsız. Daha bu kadar yüzsüzleşmediler ama o yolda gibiler. Aynı şehirdeyiz görüşmüyoruz. Buna rağmen ne araba istemeleri bitti ne borç. Tamam geri ödüyorlar ama evimde huzur kalmadı. Kocama da kendilerini acındırıyorlar. Adam dünya iyisi ama ailesi aklıma geldikçe buz gibi soğuyorum. Kocamdan tiksinmeye başladım onlar yüzünden. Telefon sesinden irkiliyorum ya yine arıyorlarsa ya bir şey isterlerse diye. Travma yarattılar bende psikolojim bozuldu. Anksiyete sahibi oldum onlar yüzünden. Sürekli tetikteyim. Hep arkamdan bişeyler çevirmeye kalkıyorlarmış gibi hissediyorum. Tek çözüm ölmeleri ya da boşanmam diye düşünüyorum ben de. Ama bunlar yüzünden eşimden de vazgeçemiyorum. İki uçlu pis değnek.
Terapi ve ilacı bıraktım bebek istediğim için o zaman çok mutluydum korkularım bitti diyordum geri geldi başka yüzle. Dün düşündüm ayrılamam. Daha dibe çökerimAnksiyeteli biri olarak bu kadar takmanızı ve tüm bağları koparmak istemenizi çok iyi anlıyorum. Ancak bu genelde fazla takıntı yaptığımızda oluyor. Sizin de dış görünüşünüze kadar yansıdığına göre gerçekten fazla takmışsınız anladığım kadarıyla. Bi süre terapi veya ilaç desteği alsanız rahatlarsınız aslında. Eşinizden boşanmayı gerektirecek hiç bir şey yok ortada. Siz görüşmeyebilirsiniz, evinize istemeyebilirsiniz ama eşinize müdahale edemezsiniz. Bence kendinizi rahatlatmaya çalışın ve bu konuya daha fazla odaklanmayın.
Haklı adam, şimdiden bunları düşünme ama kadının telefonlarını da açma. Çünkü açmak zorunda değilsin. Bebek doğduktan sonra da bu böyle olacak, açmayacaksın, müsait olmayacaksın, gerekirse inatlaşıp yalnız kalmak istediğini söyleyeceksin. Anne sen lohusa sen olacaksın. Hayatta bebek de benim kararları ben veririm diyerek çizgileri tek seferde çizeceksin. Bence anksiyete tedavin bitmeden hamilelik düşünme. Tedavini bitirEşimi sevmesem 23 yaşında evlenmezdim. Ben anksiyete için tedavi görürken bebek için bıraktım o mu kötü etkiledi onlar mı arsız bilmiyorum. Kavga edebilen güçlü biri olmak çok isterdim. Şimdi kv emekli olacak diye dertleniyorum bakışına kuruluyorum. Eşim de annem dangalak dengesiz o kötülük düşünmüyor cahil görüşme istemiyorsan bebeği olunca bakarız şimdiden düşünme diyor