Yazıyor okusaydın zahmet edip. Ayrılar demişim zaten başta daBurda bir tane şaka var o da sizsiniz biz nerden bilelim. Madem öyle konunuza her şeyi eksiksiz yazsaydınız..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eş ailesi yüzünden boşanma düşüncesi gitmiyor
- Konu Sahibi gisla
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ROCD veya Obsessive Compulsive Relationship Dynamics diye aratirsan kendi sıkıntını daha detayli görürsün. Evin disindaki kisilerin kafani bu kadar kurcaliyor oluşu bir sorun. 35 yaşıma kadar bende de yogun olarak vardi. Senin gibi birisi karşıdaki iyiyse cok iyi olur ama kötüyse de onu ekarte edene kadar kendini yer durur. Sen istiyorsun ki bunca hatalari varken silsin gitsin annesini eşin. Aslinda bence de öyle yapmali yani ben olsam görüşmezdim annem diye bi dangalakla. Ama eşin zaten yeni barismis. Cok garip olur simdi him bi halta yaramazmissin vazgectim küseyim demek saglam vicdansiz bi ruh gerektirio.
Uzulme zamanla alirsin bu maci ama. Buyuk sorunlarda bastır tam hakliyken. Bi de eşin yaninda değilken daha kötü konuş bu bahsi gecen kadinlarla. Tenhada agizlarina et rahatlarsın. 35ten sonra ben o moda geçtim. Tam laflari bir bir soyleyemedigin icin gece yatinca uyutmuyor seni suan, tuh şunu da deseydim tuh bunu da deseydim. Daha yaratıcı olman lazim :) Ben bi kere asalak görümcemden icin kayinvalideme senin agustos boceginle mi ugrasicaz demistim mesela. Hala sayiklar durur o lafi.
Araba almayıp bize verseydiniz biz ev alirdik ne ya ben yiyemedim al sen ye mi diyeceksiniz. Arsiz insanlar adami delirtir. Sen istiosun ki kendiliginden adam olsunlar hizaya gelsinler ama zor bunlari bozuma ugratmak lazim devamli. Maalesef biraz enerji harcican bi lafi soylerken korkudan soyleyemicek hale gelmeleri lazim. Eşinin bütün bu olaylarda kizdigin yönü ne? Illa ki vardir cok iyi taraflarını anlatmissin ama.. Ayrıca ne münasebet bu asalaklar için evimi barkimi düzenimi degistireyim. Ben orda durayim rahatimi bozmayayım ama onlar önünden gecemesin, motton bu olmali, hadi goreyim seni :)
Uzulme zamanla alirsin bu maci ama. Buyuk sorunlarda bastır tam hakliyken. Bi de eşin yaninda değilken daha kötü konuş bu bahsi gecen kadinlarla. Tenhada agizlarina et rahatlarsın. 35ten sonra ben o moda geçtim. Tam laflari bir bir soyleyemedigin icin gece yatinca uyutmuyor seni suan, tuh şunu da deseydim tuh bunu da deseydim. Daha yaratıcı olman lazim :) Ben bi kere asalak görümcemden icin kayinvalideme senin agustos boceginle mi ugrasicaz demistim mesela. Hala sayiklar durur o lafi.
Araba almayıp bize verseydiniz biz ev alirdik ne ya ben yiyemedim al sen ye mi diyeceksiniz. Arsiz insanlar adami delirtir. Sen istiosun ki kendiliginden adam olsunlar hizaya gelsinler ama zor bunlari bozuma ugratmak lazim devamli. Maalesef biraz enerji harcican bi lafi soylerken korkudan soyleyemicek hale gelmeleri lazim. Eşinin bütün bu olaylarda kizdigin yönü ne? Illa ki vardir cok iyi taraflarını anlatmissin ama.. Ayrıca ne münasebet bu asalaklar için evimi barkimi düzenimi degistireyim. Ben orda durayim rahatimi bozmayayım ama onlar önünden gecemesin, motton bu olmali, hadi goreyim seni :)
Ben zaten kendimi hiç geri çekmedim burda cenazeye gitme düğüne gitme diyorlar ama öyle olmuyor işte. Akrabasın cenaze kaynanama değil ölene karşı görevim. Onlar arsız gibi yanıma gelir selam verir konuşur. Eltime ağzıma geleni söyledim senin sorumluluğun ben miyim 2. Kocanı zengin seçip evin olsaydı ben sana borç vermek zorunda mıyım diye. O da bana ben senin annen yaşındayım çalışıp çalışmamam benimle alakalı dedi rşim dahil oldu susturdu sonra eşime bi KARI onda var diyorlar. Buna rağmen gelip samimiyetsizce sarılıp öpüyor sanki hiçbir şey olmadı. Belki ben zorum bilmiyorum ağır anksiyete ve psikotik depresyon tedavisi gördüm okb tanısı hiç almadım ama insan ilişkilerimi düşününce olabilir. Anksiyete yüzünden kavga da edemem kalbim ağzımda atar. Artık görümce ve eltiyle konuşmam aramızda kv ile sorun yokken evine gidince odadan çıkmazdı. Muhattap olmazdık. O kadar üzülüyordum ki ona 30 yaşını geçti mesleği yok parası yok resmen kokuyor insan iletişimi kötü kilolu vs diye resmen acıyordum ve annesinden çok uğraştım 24 yaşında ben çalışırken onu dershaneye gönderttim tüp mide oldu evimde kaldı. O fake hesapla kardeşimi takip etti 35 yaşında belki fazla 18 yaşındaki çocuğu rahatsız etti. Eşimin en kızdığım şeyi taşınmak istememesi. Gidelim diyorum istemiyor. 30 yaşından sonra anne sevdası tuttu. Düne kadar aramıyordu bile. Gerçi ben de babamla öyleyim. Aldığım çoğu terapi baba konuluydu. Buna rağmen afettim. Hamile olduğumu yine gittim annemden önce babama söyledim. Eşimde annesine anlattı. İçten içe o da annesiyle sorunlarını aşamadı benceROCD veya Obsessive Compulsive Relationship Dynamics diye aratirsan kendi sıkıntını daha detayli görürsün. Evin disindaki kisilerin kafani bu kadar kurcaliyor oluşu bir sorun. 35 yaşıma kadar bende de yogun olarak vardi. Senin gibi birisi karşıdaki iyiyse cok iyi olur ama kötüyse de onu ekarte edene kadar kendini yer durur. Sen istiyorsun ki bunca hatalari varken silsin gitsin annesini eşin. Aslinda bence de öyle yapmali yani ben olsam görüşmezdim annem diye bi dangalakla. Ama eşin zaten yeni barismis. Cok garip olur simdi him bi halta yaramazmissin vazgectim küseyim demek saglam vicdansiz bi ruh gerektirio.
İnsanin ailesi çamurdan da olsa ailesiyle arasi kötü olduğunda garip bi noksanlik psikolojisine giriyor. Bu bana göre bi yanılsama ama çoğu insan bunu çözümleme zorunluluğu içine düşüyor ne yazik ki. Sanki arasini düzeltirse ailesiyle gecmis de düzelecek gibi geliyor. Cocukluk travmalari iyilesecekmis gibi. Buna açıkça inanmiyor tabi de bilincaltinda böyle bi ilüzyon var. Barışınca konusunca sanki eski sorunlar hallolacak gibi geliyor. Sünger çekecek ustune akli sira. Ama öyle olmuyor baska yeni dertler acıyor basina genelde. Ki cok muhtemelen eşiyle sorunlar başlıyor.Ben zaten kendimi hiç geri çekmedim burda cenazeye gitme düğüne gitme diyorlar ama öyle olmuyor işte. Akrabasın cenaze kaynanama değil ölene karşı görevim. Onlar arsız gibi yanıma gelir selam verir konuşur. Eltime ağzıma geleni söyledim senin sorumluluğun ben miyim 2. Kocanı zengin seçip evin olsaydı ben sana borç vermek zorunda mıyım diye. O da bana ben senin annen yaşındayım çalışıp çalışmamam benimle alakalı dedi rşim dahil oldu susturdu sonra eşime bi KARI onda var diyorlar. Buna rağmen gelip samimiyetsizce sarılıp öpüyor sanki hiçbir şey olmadı. Belki ben zorum bilmiyorum ağır anksiyete ve psikotik depresyon tedavisi gördüm okb tanısı hiç almadım ama insan ilişkilerimi düşününce olabilir. Anksiyete yüzünden kavga da edemem kalbim ağzımda atar. Artık görümce ve eltiyle konuşmam aramızda kv ile sorun yokken evine gidince odadan çıkmazdı. Muhattap olmazdık. O kadar üzülüyordum ki ona 30 yaşını geçti mesleği yok parası yok resmen kokuyor insan iletişimi kötü kilolu vs diye resmen acıyordum ve annesinden çok uğraştım 24 yaşında ben çalışırken onu dershaneye gönderttim tüp mide oldu evimde kaldı. O fake hesapla kardeşimi takip etti 35 yaşında belki fazla 18 yaşındaki çocuğu rahatsız etti. Eşimin en kızdığım şeyi taşınmak istememesi. Gidelim diyorum istemiyor. 30 yaşından sonra anne sevdası tuttu. Düne kadar aramıyordu bile. Gerçi ben de babamla öyleyim. Aldığım çoğu terapi baba konuluydu. Buna rağmen afettim. Hamile olduğumu yine gittim annemden önce babama söyledim. Eşimde annesine anlattı. İçten içe o da annesiyle sorunlarını aşamadı bence
Bu insanlarla muhatap olmak sana iyi gelmiyorsa sende anksiyete yaratiosa o zaman hic laf dalasina girme. Emin ol eltine ikinci kocani zengin secseydin demis olmak en cok gene senin karnini ağrıtmıştır. Yüzüne tukursen ertesi gun gelip bana niye para vermiyorsun diyen insan her lafi iki saniyede unutur ama sen bir insana o lafi söylemeye mecbur bırakıldığın icin sinir içinde kalirsin.
Tasinmak kaçmak bir çözüm degil. Siz km olarak yakin olsaniz dahi size karisamiyor gelemiyor böyle cümleler sarf edemiyor olmalari lazim. Bence yani bunu da şu aşamada cok guzel rest cekip elde edersin sen. Eşine tasinalim diyosun o da kabul etmiyorsa o zaman ben hiçbir sekilde görüşmek muhatap olmak istemiyorum onlari benden uzak tutamiyorsan tasinicaz dersin.
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor.Eşimin öyle talebi yok gelecek gideceksin gibi görüşmek istemiyorsan görüşme diyor annesine de açık açık habersiz gelme mesaj at diyor. Annesini bana kötü niyeti yok şaka yapıyor annem dangalak ağzından ne çıkıyor bilmiyor diye savunuyor. Bu da sinir ediyor annen kötü niyetli diyorum. Uzun zamandır gelme gitme yoktu eşim annesine düşük yaptığımı söylemiş o zaman aradı müsaitseniz geleyim diye ben artık pes ettim annesi diye hep bir yerde üzüldüm. İkimizin de anne babaya pişmanlıkları var kendi babamı düşündüm eşim onu istemese ne olur dedim. Yani ben hep küslük olmasın ileyişim kötü olmasın dedim ama olmuyor. Eşim şuan iş seyahatinde konuşamadık. Arıyor geleyim mi diyor yani o kadar şey yaşandı kaynana hala arsız anlamıyor. Boşanmayı istemiyorum anneme anlatıyorum senede 1-2 katlan sanki birlikte misiniz ne kadar seviyor kocan seni farkında değil misin çevrene bi bak diyor. Ben görümce ile konuşmuyorum zaten. Eşimde annesiyle konuşmasın istiyorum ama böyle bi hakkım yok işte. Her arayan sanki o gibi ben sorunluyum sanırım
Burdan senle sohbet ederek hem seni hem kendimi hemde bizim gibi sorunu olanlarla paylaşıp biraz olsun rahatlamak istiyoruz.
Ama sonuç burdan yazışmalar duruyor ama bu evdeki sorunlarımız devam ediyor.
Ben artıı pes ettim mesela bu konuda benim eşim annesine aşık bildiğin aşık yani
Çocuklarımdan da senden de önce annem gelir der hep yani ben anneci bir adamlayım belki benim durumum senden zor yada herkesin sorunu kendine göre zor. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Benimkide öyle sanırım.
Benim nacizhane fikrim sana hayata bir kere geliyoruz ve bir daha gelmeyeceğiz. Önce kendini düşün ve nasıl nerde mutlu huzurlu sağlıklı olacaksan öyle yol izle arkadaşım .
Kaygılar tasalarla hayat geçmez .
Ben yoruldum çünkü bu düşüncelerde olmaktan.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Eşim biraz zaman geçsin diyor sadece görüşmek zorunda değilsin diyor çocuk olunca sınır koyacak mısın dedim şimdiden bunu mu düşüneceğiz diyor. Abisinin çocuğu yok ablasının yok kaynana hamileliği öğrenince gidip battaniye ördürdü belli hevesli. O gün ona aramız düzgün olsun istiyorsan bu huylarını bırak yüzyüze bakacak durumda olalım dedim haklısın işte şaka yapıyorum sen alınıyorsun diyor. Zaten bu saatten sonra görümce benim için bitti ama kv bitebilir mi bilmiyorum. Eşim de konuşmuyor ablası ile. Belki çocuğum olmayacak boşuna dertleniyorum ama istiyorum bebe boşansak bile bakarım bence. Sınır koymak lazım işte o sınır da zorİnsanin ailesi çamurdan da olsa ailesiyle arasi kötü olduğunda garip bi noksanlik psikolojisine giriyor. Bu bana göre bi yanılsama ama çoğu insan bunu çözümleme zorunluluğu içine düşüyor ne yazik ki. Sanki arasini düzeltirse ailesiyle gecmis de düzelecek gibi geliyor. Cocukluk travmalari iyilesecekmis gibi. Buna açıkça inanmiyor tabi de bilincaltinda böyle bi ilüzyon var. Barışınca konusunca sanki eski sorunlar hallolacak gibi geliyor. Sünger çekecek ustune akli sira. Ama öyle olmuyor baska yeni dertler acıyor basina genelde. Ki cok muhtemelen eşiyle sorunlar başlıyor.
Bu insanlarla muhatap olmak sana iyi gelmiyorsa sende anksiyete yaratiosa o zaman hic laf dalasina girme. Emin ol eltine ikinci kocani zengin secseydin demis olmak en cok gene senin karnini ağrıtmıştır. Yüzüne tukursen ertesi gun gelip bana niye para vermiyorsun diyen insan her lafi iki saniyede unutur ama sen bir insana o lafi söylemeye mecbur bırakıldığın icin sinir içinde kalirsin.
Tasinmak kaçmak bir çözüm degil. Siz km olarak yakin olsaniz dahi size karisamiyor gelemiyor böyle cümleler sarf edemiyor olmalari lazim. Bence yani bunu da şu aşamada cok guzel rest cekip elde edersin sen. Eşine tasinalim diyosun o da kabul etmiyorsa o zaman ben hiçbir sekilde görüşmek muhatap olmak istemiyorum onlari benden uzak tutamiyorsan tasinicaz dersin.
Siz boşanmayı düşünüyor musunuz peki bu da olmaz annesine aşıksa evlenmeseydi.Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor.
Burdan senle sohbet ederek hem seni hem kendimi hemde bizim gibi sorunu olanlarla paylaşıp biraz olsun rahatlamak istiyoruz.
Ama sonuç burdan yazışmalar duruyor ama bu evdeki sorunlarımız devam ediyor.
Ben artıı pes ettim mesela bu konuda benim eşim annesine aşık bildiğin aşık yani
Çocuklarımdan da senden de önce annem gelir der hep yani ben anneci bir adamlayım belki benim durumum senden zor yada herkesin sorunu kendine göre zor. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Benimkide öyle sanırım.
Benim nacizhane fikrim sana hayata bir kere geliyoruz ve bir daha gelmeyeceğiz. Önce kendini düşün ve nasıl nerde mutlu huzurlu sağlıklı olacaksan öyle yol izle arkadaşım .
Kaygılar tasalarla hayat geçmez .
Ben yoruldum çünkü bu düşüncelerde olmaktan.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Siz boşanmayı düşünüyor musunuz peki bu da olmaz annesine aşıksa evlenmeseydi.
Kusura bakma arkadaşım geç cvp veriyorum.
Benim durumum o kadar karışık ki anlatsam roman olur gerçekten.
Ben yaşamak istemediğim bir hayatın içine sıkıştım kaldım.
Ben eşimle ikinciye tekrar evlendim.
Benim ikinci evliliğim ama eşimin ben 5. Eşiyim
Evet şaşırdın belki bunu duyunca maalesef ki hayat bize yapmam dediğimiz her şeyi yaptırıyor.
Ve şuan maalesef ki ben artık dayanamaz haldeyim akıl sağlığımı kaybedecek haldeyim, benim 1 çocuğum var eşimin ise 4 çocuğu ve ayrı ayrı anneleri bu beni daha çok çıldırtıyor.
Ne zaman çocuklarını görsem her bir kadın gözümün önüne geliyor.
Annesine aşık evet ama adam evlenmekten vazgeçmiyor sürekli evliniyor.
Yani bir müspet oldum aslında hayatımdaki insanlara ve hep şunu söylüyorum.
Eğer bir kere evlendiniz ve sonra boşandınız bir daha evlenmek kadar saçma bir şey yok bu benim nacizhane düşüncem tabiki.
Benim ne paraya ne eve ne arabaya nede çocuğa ihtiyacım vardı. Çünkü hepsi bende çok şükür var. Halende var çok şükür
Ama sadece bir omuz istedim 19 yıl yalnız yaşamdan sonra.
Ama maalesef olmadı bana bu gömlek uymadı arkadaşım seçimim yanlış insan oldu.
Üstüme kayıtlı çok fazla borç olduğu için boşanamıyorum mecbur süreç bir süre böyle geçecek ama çabuk geçsin bu süreç istiyorum.
Kendimle alakalı bi konu açıp sizin fikirlerinizide alcam
Teşekkür ederim arkadaşım beni bu kadar uzun okuduğunuz için .
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Benim durumum o kadar karışık ki anlatsam roman olur gerçekten.
Ben yaşamak istemediğim bir hayatın içine sıkıştım kaldım.
Ben eşimle ikinciye tekrar evlendim.
Benim ikinci evliliğim ama eşimin ben 5. Eşiyim
Evet şaşırdın belki bunu duyunca maalesef ki hayat bize yapmam dediğimiz her şeyi yaptırıyor.
Ve şuan maalesef ki ben artık dayanamaz haldeyim akıl sağlığımı kaybedecek haldeyim, benim 1 çocuğum var eşimin ise 4 çocuğu ve ayrı ayrı anneleri bu beni daha çok çıldırtıyor.
Ne zaman çocuklarını görsem her bir kadın gözümün önüne geliyor.
Annesine aşık evet ama adam evlenmekten vazgeçmiyor sürekli evliniyor.
Yani bir müspet oldum aslında hayatımdaki insanlara ve hep şunu söylüyorum.
Eğer bir kere evlendiniz ve sonra boşandınız bir daha evlenmek kadar saçma bir şey yok bu benim nacizhane düşüncem tabiki.
Benim ne paraya ne eve ne arabaya nede çocuğa ihtiyacım vardı. Çünkü hepsi bende çok şükür var. Halende var çok şükür
Ama sadece bir omuz istedim 19 yıl yalnız yaşamdan sonra.
Ama maalesef olmadı bana bu gömlek uymadı arkadaşım seçimim yanlış insan oldu.
Üstüme kayıtlı çok fazla borç olduğu için boşanamıyorum mecbur süreç bir süre böyle geçecek ama çabuk geçsin bu süreç istiyorum.
Kendimle alakalı bi konu açıp sizin fikirlerinizide alcam
Teşekkür ederim arkadaşım beni bu kadar uzun okuduğunuz için .
Allah yar ve yardımcımız olsun.