Yaşadığımız şeyler birbirine çok benziyor.. Bende sevgilim bir tek benimle görüşmüyormuş gibi hissediyorum. Hatta öyle olduğuna eminim. Biz ayrılmadık ve ayrılmayı istemiyor sevgilim ama benimle de ilgilenmiyor pek. Nedenini çözdüm. Destek alarak çözdüm ama. Çok çabaladım.Ne biliyor musunuz? Arkadaş eş dost bir nevi eğlence.. Yani sorumluluk yok. Msn' de yazışır konuşur heryerde online olur hatta başka arkadaşlarıyla buluşur ama söz konusu sevgili ise sorumluluk başlar. İşte bundan kaçıyorlar. Hastalık bambaşka bir şey. Sizi anlıyorum. Daha önce de söylemiştim benimde başımda benzer şeyler var.
O şu an depresyonda! Tıpkı benim sevgilim gibi.
Size adım atmasını beklemeyin. Bende çok istiyorum beni arasın ilgilensin ama yapmıyor. Ama ben vazgeçmiyorum. Çok bunaltmadan sıkmadan iletişim kuruyorum. O da söylüyor bana benimle ilgilenemediğini. Farkında yani yaptığının.. Ama bunun için suçlamıyorum. Ve son konuşmalarda anladım ki o da depresyonda olduğunun farkında. İlişkimizden bahsetmiyorum. Sadece sohbet ediyorum. Onu dinliyorum. Onunla ilgili şeylerle ilgileniyorum. Bunu hissettiriyorum.
Gücünüz varsa devam edin. Ben 2 aydır çabalıyorum. Bir iyi bir kötü ama ne yapayım. Dönüp arkamı gidemiyorum. Seviyorum onu.
Vazgeçmeyin! Nasılsa acı çekiyor, yokluğunu yaşıyorsunuz. Tamamen gitse daha fazla mı olacak acı? Hiç sanmıyorum. Ya da belki bir süre... Ama ben elimden geleni yaptım diyebileceksiniz. Keşkeler olmasın aklınızda..
Zor günler geçiriyorsunuz değil mi?
(
Aklınızda bir sürü soru.. Belki size söylediği her kelimeyi düşünüyor, anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. herşey bir an önce bitsin sonuçlansın istiyorsunuz. ama bu bir süreç. sonuç yok yani bir süre daha..
can yakıyor biliyorum. vazgeçmek istiyorsunuz hatta bir an için öyle yapıyorsunuz ama çok sürmüyor.. ben dayanamıyorum ya da o anda bir mesaj atıyor arıyor hissetmiş gibi. hemen umutlanıyorum.
beklentisiz olmak zorundayız. maalesef
böyle akıllı laflar ettiğime bakmayın, bu geçici iyilik anım :)) yarın bir şey olur kriz başlar yine :))