• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim :(

Kizlar, hic bir gelisme yok...Bende daha iyi olacagima aksine daha kötü oluyorum...Ise gidiyorum, spora gidiyorum, arkadaslarimla bulusuyorum hatta geziyorum ama nafile...Son günlerde tansiyonum düsüyor sanirim, bayilacak gibi oluyorum, midem bulaniyor...Istahim yok gibi birsey...Zorla birseyler yemeye calisiyorum...O ise benim ameliyattan önceki aksam kapris yaptigimi ve bencilce davrandigimi düsünüyor! Egoist olacak en son kisi oysa ki benimdir...Nasil gececek bugünler? Ne zaman nefes alabilecegim onsuz? Ayrilali 5 bucuk hafta oldu, son görüsmemizin üzerinden on gün gecti...Artik gücüm kalmadi...Ne vazgecebiliyorum ne de bir adim ilerliyorum...Ne yapabilirim kizlar, ben bu sekilde devam edemiyorum...:(

beklemekten başka çare yok canım ya,bir gelişme olmadığına bende çok üzüldüm.:(:14: bu erkekler zaten seveni sevmez,üzeni,peşinden koşturanı,aldatanı,acı çektireni sever.Hakkında belkide hayırlısı bu'dur.ne demişler;bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olmaması gerektiği için olmuyordur.sende artık sürekli onu düşünerek kendi kendine acı çektirme.yazık değil mi sana ya?o nasıl sensizliğe dayanıyorsa sende dayanabilirsin.güçlü ol,hemen pes etme...inşallah pişman olur dönemek isterde iş işten geçer.:63:

Bugün üç hafta sessizlikten sonra msj attı 'müsait oldugunda eşyalarını getirmek isterim' diye...Elim ayağım boşaldı sanki onun ismini telefonun ekranında görünce...cevap yazamadim, aradan yarim saat gecti aradi bu seferde...çıkamadım telefona...:(( artık aramaz diyordum...kendimi toparlayip ben arayıp ona götürürüm diyordum...ama her ne kadar ayrilali yedi hafta olsada onsuzluga alışamıyorum...eğlencelere gidiyorum, başkalarıyla tanışıyorum, ama olmuyor...yinede her zaman aklımda o...:(( bugün yine allak bullak oldum...ne yapacağımı bilmediğim noktadayim yine...:(

bende ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum.:(:(:(sende mesaj at getir falan de.geldiğinde üzüldüğünü belli etme vede sana yaklaşmasına izin verme asla.onun yüzünden ne haldesin ama onun ruhu bile duymuyor.aklına estiğinde gelip aklına estiğinde gidip hayatına girmesine izin verme:(durumdan bizleride haberdar etmeyi unutma canım.Hakkında ne hayırlısıysa o olur inşş:)

Canim destegin icin tskler...O gün bir türlü cevap yazamadim ona...Ardindan iki gün daha aradi beni...Ve dün msj atmis, telefonlarima cikmiyorsun, msjlarima cevap vermiyorsun, tavrini anlayamadim, esyalarimi bana ulastirabilirmisin diye...Bu benimki aslinda tavir falan degil, sadece kilitlenmis gibiyim...onunla konusacak durumda degilim, onu gördügümde sakin, cool davranmak istiyorum, fakat o gücüde göremiyorum suanda kendimde...bende ona cevap olarak sehir disinda oldugumu, dönünce onu arayacagimi yazdim...Sadece telefonun ekraninda onun ismini görmek bile benim elimin ayagimin karismasina, heyecandan ne yapacagimi bilemememe sebep oldu...Kendisini görsem artik ne olur kimbilir! Benim ne durumda oldugumu bir bilse...Ki asla istemedigim birsey bu aslinda...Disaridan görünenle icimde yasadiklarim o kadar farkli ki! Allahim güc versin bana ve benim durumumda olan tüm arkadaslara...

canım bak bu adam tamamen bahaneci... şu an sevgin ağır bastığı için bahanecinin teki olsa bile bir güzel lafıyla dönmek bile istersin ona...yadırganacak bir durum değil kesinlikle.. duygular ağır bastımı içinden atmak zor oluyor... insanın kendi kendini kontrol altına alması hisler aşırı yoğunken çok zor olabilir... ama şu eşya meselesini başarıyla atlatman gerekiyor... ilerde keşke bu adama böyle kendini bişi sanacağı şekilde davranmasaydım dememen için eşyaları teslime deceğin gün buz gibi olmalısın... yani kırgın üzgün vs gibi görünmemelisin... son bi kez sarılmaya kalkmak gibi artistlikelr yaparsa tersle ya da noluyoruz gibisinden boz... zaten duygusuz görünürsen hiçbişi yapmaya kalkamaz... anladığım kadarıyla bencilin teki bu... daha önce de okumuştum konunuzu.. hastalık olayını bahane edip üstüme gelme beni sıkma vs demeler... falan filan... hastalık başka şey bu başka şey... insan birini seviyorsa azcık hatayı kendinde arar... sen suçsuz olmana rağmen acaba suç mu işledim üstüne fazla mı gittim diye kendi kendine şüpheye düşerken çelişirken beyefendi azıcık bile acaba ben de kıza haksızlık mı ettim... çok mu abarttım diye düşünmüyor... Allah nasıl bildiyse öyle yapsın... hiç umursamadığını belli etmeye çalış..isterse eşyalarını da başka bir vasıtayla gönder... kusura bakma önemli bir iş çıktı ben gönderemeyecğim gibisinden bişiler de... onu görmeye çok meraklı olduğun zannetmesin odun...

Son düzenleme:
Cevabin icin tsk ederim canim...Aslinda senin bu yazdiklarini bende düsünmedim degil, ama senin de dedigin gibi sevgim agir basiyor ve onu ve davranislarini hafifletiyorum böylelikle...Son görüsmemizde yine bana karsi haksizlik etmedigini ve bir yanlisi olmadigini söyledi...Ve benim onu cok kirdigimi ve üzdügümü...Beni birazcikta olsa anlama tesebbüsünde bulunmuyor, öyle bir hakkim olmadigini, cünkü hastalik mevzusunda bencil davranma hakkinin oldugunu savunuyor...Benim suanda ki tek düsüncem de onu gördügümde cok güclü olmam ve bunu onunda bu sekilde hissetmesi...Icimden öyle olmasada...

Rica ederim ne demek canım benm,bir nebzede olsa acın hafifliyorsa ne mutlu bana:)son gelişmeleri okuduktan sonra anladım ki insan yaşlandıkça olgunlaşamıyormuş.yaşına göre bence çok çocukça şeyleri bahane ediyor.vede bencilin teki.hep onun dediği olsun istiyor.suçuda senin üzerine atıyor.bence o seni haketmiyor,sana uygun birisi hiç mi hiç değil.karşılaşmaya gücüm yok demişsin o halde ortak bir arkadaş vasıtasıyla eşyalarnı yolla.belki de ilerisi için hakkında böylesi hayırlıdır.bugün Kandil,Kandilin mübarek olsun.inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.Allah'ım bize tez zamanda hayırlı kısmetlerle karşılaştırsınn.:):):)

Kizlar acilen yardiminiza ihtiyacim var! Bu aksam msj göndermis, halen sehir disindamisin diye...Ardindan da telefon acmis...Bende döndügümü fakat yogun oldugumu, müsait oldugumda degis-tokus isini haledebilecegimizi ve sinemada oldugumu yazdim...Bunun üzerine pardon, rahatsiz ettim o zaman, haftasonundan önce olursa memnun olurum, zahmet olmazsa tabiiki demis...Bende önümüzdeki iki gün cok yogun oldugumu ve cok acil ise komsuma sorabilecegimi ve esyalarini ondan alabilecegini yazdim...Bana cevap olarak: pes yani, bu ne komedidir anlamadim. Kusura bakma ama benim senin komsunla isim olmaz. tel ile bile konusacak yürek kalmamis ve komik bahanelerin arkasina siginiyorsun. Görüsmek istiyorum demedim, toplamda 5dk sürecek degis-tokustan bahsediyorum. Su sinemadan cikinca ararsan adam gibi su konuyu sonuca baglariz... diye yazmis...
Bu son yazdigi beni cok kizdirdi, sonucta bahanelerin ardina saklandigim falan yok...Ismini ekranda görünce yine ne kadar heyecanlandim...Geciyor zannediyordum ama gecmemis hala...Bu durumda onunla karsilasmam ne kadar saglikli olurki? Arti gercekten yogunum bugünlerde...Nasil tepki verecegimi, ne yapacagimi iyice sasirdim...Derdi o birkac kücük esyasa onlari komsumdan da alabilir sonucta...Lütfen bana akli salim fikir verin...

İnceldiği yerden kopsun ya aman böyle korka korka yaşanmaz ki:)mesaj at,gelsin alsın.uzakttıkça hala sevdiğini sanacak,bir yerleri kalkacak afedersin ama.içeriye davet falan etme.öyle ayaküstü zaten alır gider.o seni hiç haketmiyor,sana acıdan başka hiç bişey vermiyor vermeyecekte.yazık etme kendine lütfen.güçlü sapasağlam dur karşısında.başın her zamn dik olsun.bence sen yaparsın.asla kendini hafife alma.bol şanslar.dualarım seninle.bizide durumdan haberdar etmeyi unutma,cvbını bekiyorum:)

Son düzenleme:
kendisi çok yürekli ya zaten...resmen tavuğun teki... o kadar yürekli ki saçma sapan bahanelerin arkasından sığınıp, hastalık durumunu bahane edip ara soğutma yolu seçiyor... mertlikten eser yok..bir de kalkmış cesaret dersi veriyor...lütfen arkadaşım...bu adama haddini bildiriniz... karşılaşırsanız asıl saçma sapan olan kişinin kendisi olduğunu anlasın... eşya eşya diye ucuzca tutturan kendisi...bir insan eğer meşgulse illaki bahane mi uyduruyordur...dilerim inşallah sizi soktuğu bu ruh haline umarım bir gün kendisi de girer...:47::47::47::47:
erkek diye geçiniyor bir de:52:

dengesiz erkeklerde nefret ediyorum, sen yapacağını yapmışsın daha fazla üzülme yıpratma kendini lütfen..
buarada noldu son durum, var mı bir gelişme? kapısına bıraksaydın eşyalarını, yüzyüze hiç görüşmeseydiniz yüzyüze...

Desteginiz icin cok tsk ediyorum...Suanda en cok ihtiyacim olan sey bu cünkü...
Ertesi gün onu aradim...Gayet sakin ve neseli bir sekilde konustum...Halini hatirini saglik durumunu sordum, o biraz anlatti, daha sonra esya mevzusunu acti...Ben daha önce yazdigim sekilde konustum, oda esya degis-tokusunun aciliyeti olmadigini, beni kac kere aramasina ragmen geri dönmememden dolayi üzüldügünü ve sinirlendigini söyledi...Haftasonu sehirdisinda olacagini, kendisinin beni artik aramayacagini ve vaktim oldugunda benim onu aramami söyledi...Sesini duyunca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam size...Dün arkadaslarimla disari ciktik...Onun arkadaslariyla karsilastik yine...Inanilmaz kötü oldum...Neredyse bütün gece gözlerim dolu bir sekilde dolandim ortalikta...Eglenmek bir yana iyice dibe vurdum...Bir ara cok samimi bir arkadasiyla biten iliskimiz üzerine biraz konustuk...Bana demekki senin icin dogru kisi degilmis dedi...Üzülme falan dedi...Ordan ciktiktan sonra bütün gece ve sabah agladim...Kendimi bayagi sikmisim onca zamandir, o kadar dolmusum ki!
Hafifleyecegine sanki daha da icinden cikilmaz bir hal aliyor, daha cok acitiyor...Bugün onun dogumgünü üstelik...:( Düsüncem yarin arayip ona güclü hatunu oynamak yerine ona gercegi söylemek, yani bu aralar seni görebilecek durumda degilim diye...Ya beklesin yada baska birisinden alsin esyalari...Gercegi söylemek ne kadar veya yanlis bilemiyorum...Aslinda simdiye kadar ona vazgecemedigimi ve hala sevdigimi belli etmemek icin elimden geleni yapiyordum, fakat ne fark ederki? Yani bilse ne fark eder...Sonucta gercek bu...:(

ya kolay bir durum değil haklısın ama, onu görmemen hakikaten çok daha hayırlı olur inan, görmüyor olmak daha da kolaylaştırır herşeyi, bu yüzden ver eşyalarını onun arkadaşlarından birine oda seninkileri ona versin..sende eğer sorarsa,onu görmek istemediğini söylersin..

Bugün aradim onu iki kere, fakat telefonu kapaliydi....Bulusmayi haftaya ertelemeyi teklif edecektim yogun olmam sebebiyle...Seni görmeye hazir degilim demekten vazgectim...Düsündüm tasindim ve ona kendimi gücsüz göstermemeye karar verdim...Simdiye kadar dik durdum bundan sonra da öyle olmasi lazim bence...Allahim hayirlisiyla bi gecse...

canım takip ediyorum seni, çok sinir bozucu üzücü bir durum ... sana sunduğu sebep çok saçma ben anlamıyorum niye böyle yapıyor, sen güçlü dur umarım hatasını anlar ya..

Bugün aramis beni, ben yine duymadim, sonra da msj atmis müsait oldugunda ararmisin diye...Aradim, cok kisa konustuk, onu hafta icinde aradigimi ve ulasamadigimi söyledim...Oda cok gec gördügünü ve dönemedigini söyledi...Anladigim kadariyla bu konuda da kisasa kisas yapiyor...Daha önce aradiginda hemen dönmedim ya ona! Neyse, önümüzdeki persembe aksami vaktin varsa o gün haledelim isimizi dedim, o da kabul etti...Bakalim hayirlisiyla bi atlatsam! Bu arada tam karar veremedigim bir konu var: O bana gelmekten bahsetmisti, bende aksini düsünüyorum, yani benim ona gitmemi...Ayrildigim kisinin bana özel bir yere gelmesini istemiyorum...Arti ben ona gidersem kontrol bende olur, yani kapidan isimi haledip isim var, randevum var vs seklinde cabucak ayrilabilirim ordan...Öbür türlü bilemiyorum...Disarida da bulusabiliriz tabii...Gerci bunu kabul edermi bilmiyorum...Sizce en iyisi hangisi olur?

Back