Bana ne yapmaya çalışıyor

Ya tuhaf olan yanımdayken telefonunu bana veriyordu şifresini falan biliyorum telefonu bırakıp tuvalete gidiyordu . Whatsap sık görüşülenlerde ilk sırada ben vardım ablası ve bir tane erkek arkadaşı vardı . Onları farklı isimle kaydetti desem profil fotoğrafları vardı. İnstagramına baktım dm kutusuna falan bir şey yoktu . Tuhaf olan bunlar kız vardıysa nasıl hiçbir izi dahi yok
Saklamıştır yoksa bu kadar rahat olamazdı kızı engellemiştir yazarsa bildirimlerden gözükmesin diye sen bunlara cevap aramayı bırak. Adamda seni kaybetme korkusu olsa Instagram profiline harf falan koymaz acı ama gerçek bu

Saklamıştır yoksa bu kadar rahat olamazdı kızı engellemiştir yazarsa bildirimlerden gözükmesin diye sen bunlara cevap aramayı bırak. Adamda seni kaybetme korkusu olsa Instagram profiline harf falan koymaz acı ama gerçek bu
Maalesef ki yaşadıklarıma cevap aramaya çalışıyorum biri nasıl bu kadar profesyonel olabilir diye.

İnsan kendine ne yapılmasına izin veriyorsa ona o yapılır ne kadar daha izin verirseniz. o kadarı.İnsanlar kendini sever çıkarını sever rahatını sever .Geri kalanda vah vah edio bakar.Gunun sözü yapmadaydiniz.

İnstagram kullanmayan biri olması çok düşük ihtimal yok gibi bir şey çünkü artık. Yanımdayken telefonunu bana veriyordu hep whatsapp sık görüşülenlerde ben, ablası ve bir erkek arkadaşı vardı. Acaba onları farklı isimle kaydetti mi diyicem de profil resimleri vardı.
Ben kullanmıyorum mesela. İlla siz hayatın dayken olacak biri diye şart yok yeni tanışmıştir görücü usulü vs ilerlemiş olabilir. Veya üzülerek söylüyorum siz yakasından düşün diye yapmış da olabilir. Bakın halen ilgileniyorsunuz harfiyle profiliyle. Sal bacım koca mi yok başka aaaaaa

X