Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Bazıları olur bazıları olmaz siz olmamıssiniz tabi buna ömür boyu dayanabilecek misiniz cocuk olunca işler iyice karışacak cocuk yapmadan iyi düşün yasin genç

Eşimin en başından beri söylediği bir lafı vardı”evleneceğin insana anne babasının evinde ki rahatlığı veremeyeceksen evlenmeyeceksin”diye yeri geldi kendine almadı bana aldı.Çok yüz vermişsiniz maalesef,standartlarınızı çok düşürmüşsünüz ve değmeyecek birisi için.Hala sütten kesilmediyse tekrar anasına gitme teklifi sunun yani.Çalışan kadına sürekli sürekli misafir çıkarmak nasıl bir düşüncesizliktir!

Ben de 31 imden gün aldım böyle bir anne babaya sahip olmak aklımın hayatımın katledilmesi demek, hep mücadale ettim hep uğraştım fazlasıyla mücadale ettim kendi imkanımla okudum hala mücadale ediyorum. Yok yani hiçbir işim rast gitmiyor yaşadığım şehirde iş yok a101 e bile girmek torpille bu şehirde. Başka şehirde tanıdığım biri yok kalacak yerim yok. Valinin karşısına çıktım anlattım kadın sığınmaya yönlendiriyorlar misafirhane belki ayarlar dedim yok yani devlet de cimri. Kadın sığınmada da kaldım çok kötü bir yerdi inan nasibim olmuyor yüzüm zayıf boyum 156. Belim kalın kalça yapım çok tıhaf yani kalçam aşağı düz devam ediyor bel gibi sonra küçük bir kalça gibi bir şey var. Tıhaf bir şekli var lanet annem vahşi ırk kendi genetik korkunç özelliklerini aktarmış bana. 60 kiloyum 1 gramı kalçaya gitmiyor çok tıhaf bir kalçam var yani sanki yarısını kesmişler de yarısı kalmış gibi bir şekil. Bir de psikolojim bozulmuş gergin korku endişe dolu bakışlarım var insanlar benden korkuyor ben insanlardan bezgin bir yüz ifadem var hiçbir erkek de beni beğenmiyor gelmiyor. Gerçekten her açıdan kaybetmiş biriyim ama her açıdan vallahi. Tek iyi yanım dürüst olmam ve aşırı mücadaleci olmam 30 yaşıma annesiz babasız gelmem kendim her şeyimi yaptım her işimi her şeyimi kendim yaptım hep. Dünyada çocukken anne babası ölenler cennette iyi bir anne babam var diye hayal kuruyor. Ya zalim bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya gelenler bu hayali kurabilir mi?

bu evlilik başından bitmiş malesef evlilikte en büyük sorun maddi aslında adam normal aile standartlarında ilerliyor bir çok aile bu şekilde ama sen standartlarının üstünde yaşadığın için sana anormal geliyor bu adamın ilgisine aşık olmuşsun malesef oda vlenince bitmiş şöyle söylim ya bu adama bir ömür maddi olarak bakacaksın yada çocuk yokken boşan

Yazdıklarınız ve yaşadıklarınız ne yazikki hiçte normal şeyler değil, eşiniz sizin maddi durumunuz ile de ilgilenip daha çok yanaşmış olabilir maalesef. Dedikleri gibi davul bile dengi dengine fakat davulu da dengine getirmek biraz insanların elinde. Ortak nokta bulmak önemli evlilikte. Aynı yaştayız sizinle. Çok zengin insanlar değiliz biz hatta ben şuan çalışmıyorum bazı nedenlerden dolayı evleneli 1 sene oldu. Yaklaşık 10 senedir çalışıyordum hep benim param vardı hiç kimseye muhtaç olmadım bu zamana kadar eşimde bunu biliyor şuan çalışmamamı hiç bir zaman sorun yapmıyor. Yemekten sonra mesela kesene bereket diyorum kesemize bereket der her zaman. Ufak detaylar insan hayatında çok önemli hiç bir şeyden eksik bırakmaz kendime almaz bana alır. Evlilik böyle bir şey. Borçların bitmemesi konusuna değinmek istiyorum eşiniz kumar oynuyor olabilir maalesef günümüzdeki en büyük sorunlardan birisi. Takip etmenizde fayda var. Allah yardımcınız olsun. En azından bir müddet daha çocuk için dikkatli olun.

Size yazmıştım aslında ama konu sahibine gitti, yazdıklarınız beni çok etkiledi. Şu son sözünüz ise gözlerimi doldurdu. Allah yardımcınız olsun. Canı gönülden diliyorum , hayatının geri kalanı muhteşem bir güzellikte geçsin.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım başlıklı konu açmışsınız ama sanırım boşanacaksınız.
Kurtarılabilecek nitelikte bir evlilik göremedim.Fazla aileci,cimri,sevgisiz şefkatsiz,isteksiz,düşüncesiz bir hödük karşınızdaki.Böyle bir insanla neyi düzeltebilirsiniz ki??

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de ekonomik olarak rahat her istediği yapılmış bi ailede büyüdüm annem babam ayrıydı. 18 olunca arabam vardı. doya doya okudum lisede tek başıma tatile gittim tek farkı ailemin muhafazakar olmaması. Hiç maddi zorluk görmedim. Para yetirme derdim olmadı. 23 yaşında evlendim borcumuz yoktu. Eşimin babasının durumu da iyiydi çok farkımız yoktu. Ama pandemi bizi mahvetti eşim işsiz kaldı 6 aylık evliydik. Ailelerden destek almayacağız dedik. Ben çalıştım evi geçindirdim ve o kadar üzücü geliyordu ki çooook rahatsız oluyordum. Ama benim eşim ailesine sınır çizen ne olursa olsun beni mutlu eden biri oldu. Bazen kredi kartını eksi hesaptan ödeyip eksi hesabın asgarisini başka hesaptan ödedik para konusunda da çok iyi değildik. Konfora düşkünlük vardı çünkü. Asla boğazdan kısmadık. Eşim beni mutlu etmeyen benim için uğraşmayan biri olsaydı ben boşardım. 6 aylık evlilikte romantiklik nasıl biter ya. 6 ay 60 yıl değil. Eşiniz sizi sevmiyor bence. Siz hissediyor musunuz sevildiğinizi

Uyumsuzsuzsunuz, bence yol yakınken ayrıl.

Çok yakınımda var böyle bir hikaye.
Kızın ailesi maddi olarak kat kat saha üstün, kız da çalışıyor ve inanılmaz para harcıyor, öyle alışmış.
Erkek (ben erkeği tanıyorum) alt gelirli bir ailede büyümüş, güç bela iş sahibi olmuş, iyi kazanıyor ama parayı sonradan bulan pek çok kişi gibi cimri ve tüm hayatı paraya endeksli. Evlenirken tek kriteri de kızın garanti bir işi olsun, ailesi zengin olsun, paralarını yiyeyim.
Nitekim evlendiler ve kız buna kuruş koklatmıyor. Ben gerçekten hayatımda bu derece para harcayan birini görmedim ve takdir ediyorum, kocasına asla boyun eğmedi. Oğlan çok kriz çıkardı ama kıza söz geçiremedi. Boşanmayı da düşündüler ama çocuk olunca ayrılamadılar. Oğlanın şu an tek motivasyonu ailesi ölünce miras bize kalır. Ulan o kız sana para koklatır mı
Diyeceğim o ki gördüğüm en kötü evliliklerden biri onlarınkiydi, sizinki de onlara benzer. Çocuk falan yokken iyice düşünmek gerek.
Ekleme: Kız çok iyi markalardan giyinirken oğlanın üstünde a101 e ait markanın polarını gördüm en son

Benim bi tanıdığım markette çalışıyor sırf memur diye kendinden yaşça büyük bi öğretmen kadınla evlendi çocuk 28 yaşında kız 40 vardır herhalde 17 senedir öğretmenim dedi çünkü. Kızın arabası evi var düğünde masraf olmadı. Bir de aşırı kaba saba bi çocuk kötü huyları çok hapis cezası aldı. Çocuk yaptılar hemen evlenir evlenmez.kızın ailesi de zenginmiş. Asalak besliyor koca diye. Aşırı kilolu bakımsız bi kadın çocuk yakışıklı. Fesatlıksa fesatlık yakında parasını yediği kadına boynuzu da takar

Evlendikten sonra benim de standartlarım düştü evet benimde ailemin maddi gücü daha iyi ama tek nüans eşimin bunu sevgisiyle kapatıyor olması inan hiç bişeyi gözüm görmüyor, çabasına emeğine hayranlık duyuyorum. Öyle olmasaydı kesinlikle yolu ayırırdım çünkü öyle evlilik kutsayacak halimiz kalmadı bu devirde, buna rağmen bazı anlattıklarını bende başta yaşadım yani para kazanan biriydim evet ama bazı konularda benim desteğimi istemesi zoruma gidiyordu bunu ben teklif etmeliyim gibi düşünüyordum öyle olmayınca da üzülüyordum, bu arada ben aile apartmanında oturduğum halde ilkte bi hafta görüşmediğimiz oluyordu aileyle bağını biraz gevşetmesi lazım adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…