Kocamın Ailesi Tarafından Yönetilen Evliliğimiz Ve Kaynanamın İçimden Atamadığım Sözleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patlama noktam ne olacak merak ediyorum çünkü gerçekten şu 2 senede çok doldum. Düzeltmeye çalışıyorum kendimi
Benimkiler sizin gibi değildi. Yani farkında olmadan saçma sapan şeyler yapıyolardı. Daha doğrusu iyi niyetliyiz adı altında kötülük diyim. Ben çocuğum doğduğunda ve sonra çocukla alakalı yerli yersiz hareketlerinden sonra patladım. Şimdi resmen kurtuldum. Bi şey derken 3 kere düşünüyolar. Ha tamamen bitmez huy bu ama en azından büyük oranda azaldı. Bi de ben uzaktayım öyle bi avantajım var. Siz de bence daha fazla tahammül etmeyin.

Ben inanilmaz üzülüyorum bu tarz seyleri yiyip yutan insanlara. Esiniz sanirim bostan korkulugu … Bastirilmis sizi de bastirmalarina izin vermis. Kim onlar ne diye helallik istiyosunuz ya siz izin vermezseniz evinize bile gelemezler bi de misafir cagiriyolar evinize . Kardeşinize yapılan saygisizlik ne nasil sustunuz ? Onlara hayati zindan ederdim daha da konusamazlardi. Esinizi bosverin o bastirilmis ailede paspas olmus. Siz alicaksiniz elinize her seyi . Müsait değilim diyip kimseyi evinize almayacaksiniz . Hamileyim bana bakmadilari da bosverin ya bakmasinlar uzak dursunlar gelmesinler yaniniza esiniz gelsin yeter.Hamileyim 7 aylik henuz ailem yalvarir gel bize biz gelelim sana bakalim diye hamileyim sadece insanlari niye yorayim ki ben . Esimin annesi yurtdışından ne zaman geliyim destege dedi destek icin degil anne sen ne zaman tatil istiyosan o zaman gel dedim ben de . Kimseden bi şey beklemeyin . Esiniz ve siz yapacaksınız her seyi

Böyle olmayı çok isterdim her zaman kırılan içine atan taraf oluyorum. İçime doluyor ama ağzımdan hiç çıkmıyor söylemek istediklerim.
hani diyorsunuz ya kocam çok iyi beni çok seviyor falan
o kadar da sevmiyor maalesef sevse ezdirmez sizi

bir cinnet getirmenin zamanı çoktan gelmiş

kv ye herşey için itiraz edin baktınız misafir mi çağırıyor hasta yatın eşiniz dışarıdan yemek söylesin gerekirse
bebekli kadına da misafir çağırmıyordur gerçi dimi

şuraya gidiyoruz dediğinde yok ben gelmiyorum vs diyin
gerekirse alın kocanızı başka yere taşının
eşiniz babasına gebe diye mi bu kadar sessiz kalıyorsunuz

Ben inanilmaz üzülüyorum bu tarz seyleri yiyip yutan insanlara. Esiniz sanirim bostan korkulugu … Bastirilmis sizi de bastirmalarina izin vermis. Kim onlar ne diye helallik istiyosunuz ya siz izin vermezseniz evinize bile gelemezler bi de misafir cagiriyolar evinize . Kardeşinize yapılan saygisizlik ne nasil sustunuz ? Onlara hayati zindan ederdim daha da konusamazlardi. Esinizi bosverin o bastirilmis ailede paspas olmus. Siz alicaksiniz elinize her seyi . Müsait değilim diyip kimseyi evinize almayacaksiniz . Hamileyim bana bakmadilari da bosverin ya bakmasinlar uzak dursunlar gelmesinler yaniniza esiniz gelsin yeter.Hamileyim 7 aylik henuz ailem yalvarir gel bize biz gelelim sana bakalim diye hamileyim sadece insanlari niye yorayim ki ben . Esimin annesi yurtdışından ne zaman geliyim destege dedi destek icin degil anne sen ne zaman tatil istiyosan o zaman gel dedim ben de . Kimseden bi şey beklemeyin . Esiniz ve siz yapacaksınız her seyi
Kardeşime söylediklerini ben çok sonradan duydum sıcağı sıcağına yaşanmadı o ortamda yoktum. Ailen gelmiyor mu vs gibi bir konu açılırsa konuşacağım üstünden zaman geçtiği için konuyu açmadım. Katılıyorum gerçekten eşim bunların elinde oradan oraya süzülüp duruyor. Benim hadlerini bildirmem lazım biliyorum.

hani diyorsunuz ya kocam çok iyi beni çok seviyor falan
o kadar da sevmiyor maalesef sevse ezdirmez sizi

bir cinnet getirmenin zamanı çoktan gelmiş

kv ye herşey için itiraz edin baktınız misafir mi çağırıyor hasta yatın eşiniz dışarıdan yemek söylesin gerekirse
bebekli kadına da misafir çağırmıyordur gerçi dimi

şuraya gidiyoruz dediğinde yok ben gelmiyorum vs diyin
gerekirse alın kocanızı başka yere taşının
eşiniz babasına gebe diye mi bu kadar sessiz kalıyorsunuz
Keşke taşınsak ben hep söylüyorum ama hem ev kira değil ailesinin adına hem iş yerine çok yakın. İşi gücü bırak sıfırdan başka şehirde hayata başlayalım diyorum sana her şey toz pembe geliyor diyor. Bebek görmesi adı altında o kadar çok kez akrabalarını ağırladım ki üstelik yemekli. Onda anlayış sıfır tek derdi gösteriş. Ben ramazanda çocukla zor oluyor dedim kimseyi almadım. Bundan sonra da almayı düşünmüyorum defalarca kez ağırladım yeter.

Boşuna uğraşmayın bu konu sahibi kurtulmak istemiyor kurtulmak istese mucadale ederdi
Yapı meselesi maalesef herkes sivri dilli olmuyor. Ben kendimi değiştirmek için çaba gösteriyorum uygulamaya da çalışıyorum. Bir anda hop diye olmuyor

Çok ince çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Aile işinde diye sessiz kaldığı çok konu oluyor bende farkındayım ama en azından bizi ilgilendiren şeylerde susmasa keşke. Tüm kötü anıları geçen senede bıraktım ama anılar kafamda susmuyor. Umarım yeni bir ben yaratırım bu sene.
Hadi o aile işi diye sessiz kalıyor diyelim yine de çok saçma. Siz neden kendinizi ezdiriyorsunuz. Yaptığınız şey kibarlık, hassastı
Kardeşime söylediklerini ben çok sonradan duydum sıcağı sıcağına yaşanmadı o ortamda yoktum. Ailen gelmiyor mu vs gibi bir konu açılırsa konuşacağım üstünden zaman geçtiği için konuyu açmadım. Katılıyorum gerçekten eşim bunların elinde oradan oraya süzülüp duruyor. Benim hadlerini bildirmem lazım biliyorum.
sonradan duymuş olabilirsiniz ama duyduğunuz zaman onlara ona göre davranmanız gerekirdi. Kendinizi müthiş ezdiriyorsunuz çok üzücü.

Eşimde çok pasif kalıyor o da benim gibi bir yapıya sahip kibar, kırmamaya çalışan biri.
İyi hoş eşiniz kırmamaya çalışıyor da sizin kırılmanız ne olacak? Size söylenenlere, yapılanlara karşı öyle susup pusup oturmak mı kibarlık? En basitinden kayınbabanızın aile evine giderken ondan izin almanız gerektiğini söylediğini yazmışsınız. Eşiniz çıkıp bir şey diyemedi mi?
Her şeye kırıp dökmeye gerek de yok. Kibar insan kibar şekilde de uyarabilir neticede. Ha baktın kibarlıktan anlamıyorlar, o zaman anladıkları şekilde.

Yani hele o ne öyle kayınpederden izin almak ne demek oluyor. Sen de deseydin o zaman ben de bir koca ile evlendim sanıyordum diye.
Yazdıklarından bunların kibarlıktan anlamadığı belli. Kocanı da sindirip pasif yapmışlar. Dizginleri senin eline alman gerekiyor

Ben Temızlık yapcam kayınvalidem misafire sigara iç diyecek misafirle evden fırlatmazsam 😀😀😀 ben orda kayınvalideyi attım hayatımdan okurken

Hala bize gelmiyolar zahmet edip diyosunuz. Görüsmemeniz gerekiyor ne onlar size ne siz onlara. Uzak durun , cok istiyosaniz kurban bayrami geliyo gidin ama kisa oturun asla elinizi bi seye surmeyin kalkin gidin bitsin. Siz hala gelmiyolar diyosunuz inanamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X