Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Bitmeyen borç neden var, hiç arastirdiniz mi ?
Bir arkadaşımda vardı böyle evlilik
Kızın ailesinin durumu iyidir
Oğlan kızın babasının biseyler almasını bekliyormuş arkadaşımın dediğine göre, hatta gidip onlarda yemek yiyelim sürekli öyle isterdi diyordu
Kız da çalışıyordu, dediğin gibi kızdan beklentisi varmış hep maddi açıdan
Bilmiyorum yani
Sizin arabanızı vs satalım yükseltelim değiştirelim vs vs gibi şeyler derse aman ha kabul etmeyin
Çok zorluk çektiği için ailesine ekstra bağlıdır ve kiyamiyordur
Eve çağırma konusunda sizi anlaması lazım
Kadınlar erkekler gibi düz değil
Evde ne yapılması gerek daha iyi biliyoruz ,detayları görüyoruz
En azından hadi birlikte halledelim yetiştirelim demesi lazım

Ay çok kaba olacak ama adam sizin maddiyatinizi kullanıyor gibi geldi bana. Hadi diyelim com borcu var markette dikkat etti falan ama bı kahveyi bile cok görmek. Hani vardır ya böyle arkadaşlar bir yere gidersiniz biseyler yersiniz ama hesabı ödemeye gelince geri durur hesap size kitlenir eşiniz bu arkadaş olmuş size. Yaşınız genç henüz yol yakınken iyi düşünün derim. Bir ömür böyle geçer mi diye

Eşiniz eğer gercekten sizi sevseydi ve size duygusal anlamda bağlansaydı inanın sizin paranızda gözü olmaz hatta bi harcama ve borç yaparken bile sizin paranızı yok sayarak yapardı.Şuan sizin paranızı düşünüyo gibi çok sıkıntılı bi durum karşılıklı oturup konuşun eğer konuşamıycak derecedeysenizde yol yakınken vazgeçin çünkü para mevzusunu dert edip aynı yastığa baş koymak ömür geçiricek bi durum değil

Kızlarımıza da kamu spotu olsun konu sahibi hatalı değil aslinda aile durumundan anlayamamış işte bizim kizlarin cilt bakım ürünleri Ana evinde kaç para tutuyor sonra sevdim evlendim eee onu alma bunu alma işte biter o sevgi bide üstüne anne evindeki rahatlık yok o giysiler o hayat ben hep diyorum evlenince ya aynı standart yada daha yükseği olmalı çünkü karşıdaki erkekler uyanık bu konuda bu hep böyleydi üzülen maddi manevi kaybeden hep kadın oluyor birde kıymeti bilinmiyor.

Ben suna takildim mont alacaginiz zaman ben neden vereyim ki parasini demis. Yani o kadar sartlandirmis ki senin odeyecegine. Hani issizlik dert degil bulunur hayat sartlari da yukselebilir ama sen oduyorsun diye mahcubiyet vefa bir yana bir de bunu hayat tarzi haline getirmesi tehlikeli. Bu asalakliga evrilebilir cocuk olsa sen calismasan ne olacak. Faturalari kislik alisverisi kim yapacak sana da para vermeyecek zaten. Insallah duzelir ama burdan bakinca maddi olarak kepaze olmamak senin calismana bagli gibi gorunuyor.

İyi akşamlar . Günlük dizilerden fırlamış gibisin. İyice tanıyıp tartmadan evlenmeye karar vermişsin. Yaşın evlenmek için doğru bir zaman değil. Tam deli dolu . Kanının kaynadığı zamanlarda hayatını mahvetmişsin. 7 ay içinde çok az görüşebiliyorsun ve seni tavlamak için büyün tuşlara basıyor. Hiç mi bi yerde falso vermedi de anlamadın bu hallerini. Ailesine düşkünlüğünü hiç mi görmedin. Yazık etmişsin kendine. Ve bu evlilik sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Hazır çocuk yokken boşan. Biraz üzülürsün ağlarsın ama bu yaşadıkların kadar ağır geçmez emin ol.

Sizi takdir ediyorum kendinize karşı bu süreçte dürüst davranıyorsunuz.Haklarınızın farkındasınız elinizden gidenlerin farkındasınız ve kendinizi aşığım aşık diye kandırmıyorsunuz bunlar çok önemli. Yol yakınken yanlıştan dönebilmek ancak bunların farkındalığıyla olabiliyor...Boşanmış anne babanın çocugu olarak tabiki size verilmeyenleri başka yerde gorup etkilenmek gayet normal, geriye dönüp bakınca kendinize kızmayın da sonra...

Bence yolunu ayırıp, kendine bir yol cizmelisin tazminat nafaka vs bu haklarını kullanmalısın fazla iyi niyet ve fedakarlık iyi bir şey değil lütfen önce ben demesini bil sen kendine değer vermezsen sana kimse değer vermez yok yakınken vazgeç

Benim tek tavsiyem , eşinizin borcları için kredi çekmeyin banka vermedi deyin gerekirse de . Ailenizin verdiği parayla harcama yapmayın hatta sıkın dişinizi ailenizle de konusun o parayı sizin adınıza yatırım yapsınlar bir süre . Evinizin kirasıyla da arabayı falan yükseltin parayı bir yere bağlayın. Gerekirse sizde harcmaayın dişinizi sıkın , o zaman eşiniz nasıl biri bir de öyle değerlendirin. Geçen gün burda bir konu vardı kadın memmur maası iyi , evlenmeden yatırımlarını yapmıs ama kocasıyla evlendikten sonra borca batmış . Boşanırken de dünya borç kalmış.

Aynen katılıyorum aile evinden standart olarak eşit ya da bir tık fazla imkan sunanlarla evlenin.Aşk diye villadan çıkıp ahıra girmenin( temsili örnektir) mantığı yok .Günün sonunda fedakarlık için madalya takmiyorlar....

Kesinlikle spiral taktirin. Bu cok buyuk bir tavsiyem.

Cok haklisiniz yazdiklarinzida. Ama siz de bilenmissiniz. Misal ben kahve alsam mutlaka esime de alirim :) ama sizin durumunuzda adam kendi almayip bir de siz aldiginizda kahve icse artik tutulur yani kalmaz

Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyip sponsor edinmiş gibi hissettim. Ailem de ailem diyenler yavaş yavaş düzelebilir de ama parazitler düzelmez. Ben de kazancını ailesine verdiğini düşünüyorum yoksa sizi karşısına alıp borçlarını da kalan borcu da ay ay söyler hesaplar

. Mobbinge uğrayan insan bunu evde de biraz olsun anlatır, eşinden de fikir alır nasıl bir yol izleneceğine beraber karar verilir. Kocam pat diye işten ayrılsa burnundan getiririm, ben eşek başı mıyım, ortak bir karara varmadan nasıl bütün yükü bana bırakırsın diye. Evli adam bir kaç iş görüşmesi yapmadan kendine yeni kapı açmadan istifa falan edemez

Bekarım ama yorum yapmak istedim çok güzel yazıp kendini anlatmışsın evlilik bence şans işi 1 sene tanımak için ideal ama evlendikten sonra şansına iyi biri çıkarsa mutlu oluyorsun Demekki böyle gerçektende sen maddigat için evlenmedin ama en azından uyumu yakaladık diye düşünmüşsün ama insan sevgiliyken hep dışarda görüştüğü için yiyor içiyor geziyor aslında eşin biraz evcimen birazda eli sıkı diyelim gerçekten geçim zor ama sende çalışıyorsun orta yol bulunurda en ufak bi kahveden kaçacak kadar da değil bence mont alamayacak kadar değil çok basit şeyler hepsi ama çok birikmiş ev aynandan kahveye oradan montuna kadar bilmiyorum valla bide senin evinden kira desteği de geliyor şimdi böyle kız bulmak gerçekten zor ne kızlar var evde çalışmıyor kira desteği de vermiyor sen hem ev hanımı hem iş kadını olmuşsun ailesini aşırı düşkün erkek iyi olmuyor çok haklısın hergun birlikte yemek içmek saçma çalışan insanlarsınız

Mis gibi bir hayatınız varmış, boşanıp yine standartlarınızı sürdürebilirsiniz. Bu fakir edebiyatı beni hiç etkilemiyor, yok çok aşığım yok ailesine çok düşkün erkeksi falan filan. Al sana erkeksilik, adam karısına aldırıyor her şeyi. 30 küsür yaşında adam bir zahmet evine halıyla ayna alıversin. Karısına alacağı montu söylemiyorum bile. Neyse, boşanın

Gerçekten uzun olmuş şöyle söyleyeyim çoğu insan evlendikten sonra hayal kırıklığına uğrar gibi hissediyor bu çok normal çünkü evliliği sevgililiğin devamı olarak görüyoruz aslında normal olmayan şey bu sizin kırıldığınız nokta bir kahve ısmarlayamaması veya yemeğe çıkarmaması değil siz yansıtılan tutumlara kırılmışsınız attan inip eşşeğe binmiş gibi hissetmişsiniz her evliliğin oturması için zaman lazım evliliğin ilk 1-2 yılı evlilik oturmadı diye çoğu insan boşanıyor malesef ki evlilikte sanıldığı gibi bir flörtöz durum yok biraz daha gerçekçi yaklaşmak lazım eşinize zaman verin bu borçlarınız sonsuza kadar sürmeyecek dediğiniz gibi eşiniz standart gelirli bir ailede büyümüş ve imkanlarıyla bir düzen kurmaya çalışıyor herşey düzene girecek sevginizi kaybetmeden saygınızı koruyarak birlikte bir ömür mutlu olun

Yav tamam da üniversite okumuş,işe girmiş. Mağaradan çıkıp evlenmemiş ki. Zaten başlarda da görmüş eksikleri olsun bi şey olmaz demiş.
Bacım okumuş çalışmış tamam da, evden okula, işe ; okuldan işten eve gitmiş gelmiş garibim bu yaşa kadar, ana baba baskısından evden burnunu çıkarıp hiç erkek, mekan görememiş ki...

"Eşim bekarliginda turkiyeyi gezmiş, evlenince beraber gezeriz zannettim" demiş bı de ya, içim parçalandı . Bunu bile maharet zannediyor kuzum... Böyle ailelere çok kızıyorum, baskıyla, yasakla, korkuyla, duygu sömürüsüyle, sakat yetiştirerek resmen kurdun kuşun önüne atiyorlar gül gibi kızlarını

merhaba canım evliliği sürdürmek çok çok zor yaşım 48 olucak üçüncü evliliğim dün boşanalım dedik şimdi ailene anlat durumu ailenden hiçbirşey gizleme birlikte karar verin şimdi sen gençsin büyükler ana baba dünlemek lazım onların fikirlerinide al bu arada hamilede kalma sakın hakkında herşey güzel ve kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…