Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Böyle ilgi çekici şeyler yazıp sonrada hesabını sınırlayan kişilerden şüpheleniyorum altına bir sürü yorum yaptırıyorlar sonra da kaçıyorlar sanırım adminler falan mı yapıyor bunu acaba sayfayı aktif kılmak için bir kaç kez rastladım bu duruma geçen de biri öyle yapmıştı ilgi çekici şeyler yazıp kaçıyorlar

Arkadaşım yazını okurken kendimi buldum.
Senin hayatının aynısını herşeyiyle bende yaşıyorum şuan.
Aramızdaki tek fark sen 26 ben 46 yaşındayım.
Ve benim sana abla arkadaşım tavsiyesi ve uzun bir tecrübe hayatı olan birinden nacizhane tavsiyem gençken ne yaparsan yaparsın ama yaş aldın mı hayat zorlaşıyor.
Güzel kardeşim asla böyle bir insanı ne düzeltebilirsin nede değiştirebilirsin.
Ben kendi içimde boşanma kararını aldım ama ona söylemedim çünkü benim üstüme çok fazla borç var bittiği gibi boşanacağım.
Bu arada benim ikinci evliliğim ve senin yaşında gelinim var. :)
Yani güzel arkadaşım kendini bu yaşta bi erkek için feda etme kendini üzme yıpratma
Ben 2 yıllık evliyim ve bu yaşta o kadar maddi manevi rahat yaşarken bu yaşta hayatımı maf ettim.
Ben bir müspet oldum ve kimsenin canı yansın istemiyorum.
Haddim değil sana akıl vermek
Karar senin elbette
Ama sen sen ol önce kendi mutluluğundur.
Dertleşmek istersen ben buradayım dinlerim seni

7 sayfa olmus konu sahibi derdini anlattigi ilk mesaj haric ortada yok, bayiliyorum boyle durumlara
Adminler mi yazıyor acaba sayfayı aktif kılmak için ben hep denk geliyorum ilgi çeken şeyleri yazıp bir sürü yorum yazdırıp sayfasını kapatıyor amaçları bence sayfayı aktif kılmak sence?

Belediyeye mutlaka git, kadın STK Lara git, savcılığa git, elinde telefonun internetin var, cimere yaz, müge anlı ya, Haluk Levent e, ulasabildigin her yere yaz, tekrar tekrar yaz....bir an önce çık o evden... Allah kahretsin böyle ana babaları

Aşk tek başına yetmiyor maalesef. Hayata bakış, beklentiler, ortak zevkler, uyum, maddi durum vs. hepsi çok önemli. Belki en başında bunları farkettiniz ve görmek istemediniz ama evlilikte mantık mutlaka bir yerden sonra devreye girmek zorunda. Sizin ilişkiniz bunun en güzel ama üzücü örneği olmuş. Bence birlikte mutlu olamayacağınızı ikiniz de anlamışsınız. Belki de ayrılmanız en hayırlısı olur...

İnan her şeyi yaptım her şeyi haluk levente 2021 den beri tivit atıyorum yok yani duymuyor sesimi onca yere gittim sonuç yok doğuluyum doğudaki iş insanlarını görsen bir ton paraları var ama asla yardım etmezler iş verin bari dedim anne babanın elini öp rızkın açılır dedi Bi tanesi. Yemin ederim var ya insanlık hiç yok. Ben bunu her gün yaşadım her gün insanlığın olmadığını gördüm yalnızlığım daha çok arttı

Biz de standartları benzer bir çiftiz, hayata bakışımız, zevklerimiz çok yakın. Buna rağmen ters düştüğümüz konular olabiliyor ama sizin mevzunuz bence standart mevzusu değil karakter mevzusu. Çok zengin bir babam yok, ama ne istesek oldurmak için çabalardı. Eşim de aynı şekilde, ne yapar eder istediğimi alır sen e güzeline layıksın der hep ilgisini hissettirir. Ne için kim için çalışıyorum der. Bizim de ucu ucuna geçindiğimiz yıllar oldu, o zamanlar bile heves eder almaya çalışırdı. Hiç unutmuyorum, yazlık bir ayakkabım olmadığını farketmiş, gitmiş beğenmiş fotoğraf çekmiş almak için mesaj yağmuruna tutmuştu beni. Sorsan çok mu önemli, hayır ama tavrı düşüncesi çok kıymetli eskiyince zor attım o ayakkabıyı. Eşin zorluk yaşıyo olabilir, borcu olabilir. Ama insanca sevgi dolu yaklaşmasını bilmeli. Sana teşekkür edebilmeli. Al karşına konuş bence, almak almamak değil ki mesele burda sana olan tavrı.

Kızlar aşk olsun neden yazıp kaçayım eşimden gizli yazdığım için siteye de gizli giriyorum fırsat bulamadım ama mesajlarınızı hep okudum cevap da yazıcam herkese teşekkür ederim. bu kadar destek göreceğimi asla beklemiyordum o kadar mutlu oldum ki. Cidden bir sürü ablam varmış gibi hissettim öyle iyi geldi ki

Önceki konularım için söyleyen olmuş onları inanın hatırlamıyorum bilmem belki 6-7 sene önce açmışımdır, ifşa olmaktan korktuğum için yaş iş güç farklı yazmış olabilirim önceki konularda

Yine eşimin annesi ablası falan görüp bu siz değil misiniz diye eşime atacak diye korkuyorum valla ama napayım

Eğer düzeltilebilir bir yanı varsa önce bunun için uğraşmak doğru olur. Erkekler biraz düz mantıktır öyle aglamanizdan ne hissettiğinizi anlamıyorlar. O yüzden ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor. Tabii eleştiri yapmadan konuşmak gerekir. Çünkü elstirel olduğunuzda kendisini savunma güdüsüyle sert tepkiler verebilir. Yazınizdan anlaşılıyor ki günlük hayatta doğru cümleleri kurabilecek bir potansiyeliniz var :) daha sonra birşeyler düzelmeye gitmiyorsa kendi annenize konudan bahsedip destek alabilirsiniz. Ayrılmak yada devam etmek sizin kararınız olmalı. Çünkü bu ilişkiyi siz yasiyorsunuz. Siz dışında herhangi biri ayrıl yada ayrılma dediğinde bu artık sizin kararınız olmaktan çıkar sadece herhangi birinin kararını yerine getirmiş olursunuz. Bu ilişkiyi toplamak için gücünüz var mı? Düzeltilebilir bir durum mu ? Yani herşeyi enine boyuna düşünmek gerekiyor. Hata yaptinjz demek için erken olduğunu düşünüyorum. Eğer bir çözüm üretilmesine karşı taraf karşı çıkarsa hata olabilir. Ancak hata bile olsa böyle olacagini bilemezdiniz. Hiçbirimiz böyle sorunlar olsun diye evlenmiyoruz sonuçta ve hata ise de biz tercih ettik biz yaptık tecrübe kazanıyoruz diye dolu tarafından bakmamız gerekiyor. Hemen kendinizi salıp keskelere girmeyin o yüzden.. Hakkınızda hayirlisi olsun

valla idare eden bi ruj olmuş 600 tl. makyaj seven insanın idi zor. bu varlıkta çulsuz adamı alırsanız olacağı budur. davul bile dengi dengine. ben standartlarım dışına çıkamam mesela.

Çok yanlış bir evlilik yapmışsın, aklın varsa hamile kalmazsın, eşin seni kullanıyor maddi yönden...

Genel anlamda herkesin çocuk yaparım diye endişelendiğini görüyorum merak etmeyin zaten benim de bazı hedeflerim var kendim için dedim ki kesinlikle evimizi almadan ya da kariyerimde gelmek istediğim bir pozisyon var ona gelmeden çocuk yok. Bunu da kayınvalidem dahil herkese dikte ettim. Ona da nereden baksanız 4-5 senesi var o yüzden korkmayın. Zaten çocuk yapıp hayatımın sonuna kadar bağlanacak bir güven oluşmadı bende henüz. Endişeleriniz için teşekkür ederim

Zaten şu an çocuk olsa bez mez almaz heralde çaput bağlarım

Daha 5 aylık bir evlilik için çok büyük sorunlar bence bunlar senin adına çok üzüldüm geç olmadan iyice düşün bence günü gelecek o evde yatacak ona sen belki de senin baban bakacak ee yarın öbür gün çoluk çocuk olunca ne olacak o zamanki masrafları düşün o zaman ne yapacak bu adam

Vazgeçme, 10 tanesi vicdansizsa bir tane vicdanlı çıkar elbette. Yaşadığın yerde iş ve sosyal yardım olanaklarını zorla, varsa destek olacak bir akraban yardım iste, evliliği değil, kendi ayaklarının üstünde durmayı hedefle çünkü bak arkasında anası babası olan kızlara bile neler ediyorlar, seninki gibi bir ana babayla yapılacak evlilik bugününü aratır. Demedi deme

Cnm kadın maddiyatci değil, adamın parasal konuları eşine tercih etmesi , parayı eşinin önünde tutması kadıncağızda hassasiyet yaratmış. Farkındaysan kızın evinin kirası, maaşı vs adam kadından faydalanıyor ancak kadına günahını vermiyor. Resmen jigolo olmuş beyefendi karısına. Organindan başka bi faydası dokunmuyor kadına ki artık onunda tadı kaçmış zaten .

Kimse neden konu sahibinin eski konularına bakmamış hiç
Bunda kasıtlı bir şey var belliki böyle bildirimli konular bol yorum alıyor profili de kilitliyor ki önceki açmış olduğu çelişkili konular görülmesin itibarsızlık oluşmasın bol yorum gelsin. Acaba site çalışanlarının işi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…