- 18 Haziran 2020
- 1.312
- 1.707
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen haklısınız. şimdi böyle yapıyorlar evlensem eşimle anlaşamasam ben geri almazlar bileAilemin evindeki odam esyalarim hala duruyor. Cok ayip ailenizin yaptigi ben yerinizde olsam o evden cikip gittigimde bir daha yüzlerine bakmazdim. Tabi bunun icin cok calismaniz lazim kendinizi garantoye almaniz lazim kimse bosanmak icin evlenmiyor ama daha evdeyken boyle yapiyorlarsa sizin geri dönecek bi kapiniz olmayacak evlenmek icin acele etmeyin sirf evden gitmek icin. Ona göre cocuk yapin, ona göre calisin.
evet otel ilanlarına hep başvuruyorum umarım dönüş yapan olurAllahim nasıl aileler ya
Ölürüm kizlarim için isterse 50 yaşına gelsinler Allah bana ömür verdikçe sadece onlar için yaşarım
Nasil anne babalar var dehşetle okuyorum
Konu sahibi yaz gelmek üzere sezonluk işlerde calisin dediğiniz gibi otelde vs birikim yapın geri o eve dönmeyin yüzlerine de bakmayın gerçekten yaziklar olsun yüzlerine tükürülecek insanlarmış
hayır yokMesleğin var mı
evet haklısınızAilemin evindeki odam esyalarim hala duruyor. Cok ayip ailenizin yaptigi ben yerinizde olsam o evden cikip gittigimde bir daha yüzlerine bakmazdim. Tabi bunun icin cok calismaniz lazim kendinizi garantoye almaniz lazim kimse bosanmak icin evlenmiyor ama daha evdeyken boyle yapiyorlarsa sizin geri dönecek bi kapiniz olmayacak evlenmek icin acele etmeyin sirf evden gitmek icin. Ona göre cocuk yapin, ona göre calisin.
O zaman ilk hedefin bu olsun önlisans vs okuhayır yok
Acil işe gir. Maaşını olduğundan çok daha az söyle ve biriktir. Kalanı da harcadığını söyle. Bi süre sonra da borca girer bi mal edinirsin belki. Ailene paranı kaptırmadan yavaştan bi güvencen olur.Evde yük olduğumu düşünmeye başladım artık ailem herşeye laf ediyorlar. işten çıktım hep yer kaplıyorsun evde hep şöylesin hep dağınıksın başkasının kızı hemen evlenmiş aile kurmuş sen evdesin. işe giriyorum maaşımı istiyorlar borçlar bir türlü bitmiyor. işten çıkıp eve gidiyorum suratlar hep asık herşeye bir laf. hep başkalarının kızıyla kıyaslanıyorum artık evden gitmemi istiyorlar. ailem kendime ait eşyaları hep başkasının kızına veriyor. yatağımı atıp koltuk almışlar burayı misafir odası yapıcaz diyorlar sanki ben misafir gibi misafir odasında kalıyorum. dolabımı bile sattılar ben ufak çekmecelere koyuyorum eşyalarımı. ayakkabımı bile ayakkabı dolabında değilde dış kapıdaki yere koydular yer kaplıyor dediler allt tarafı 3 ayakkabım var yani. Bütün aileler böyle mi artık anlamıyorum. Sevgilimden ayrıldıktan sonra iyice bana ev kızı muhamelesi yapmaya başladılar kendimi yük gibi hissediyorum. çalışırken eve baya katkım bulunuyordu ama bir süre işsiz kalınca dış kapının mandalı gibi oldum. işe girince de aynı terane devaö ediyor gerçi. Benim gibi ailesi olan var mı ne yapmamı öneriyorsunuz ?
ailem herşeye karşı çıkıyor bu imkansız. önce yatılı bir iş bulursam en azından işten artan zamanlarda çalışabilirim derslerime hem kafam rahat olur ama ailemleyken herşey imkansızO zaman ilk hedefin bu olsun önlisans vs oku
evet ayrı eve çıkmak istiyorum bende ama herşey çok pahalı ev kiraları asgari ücret kadar mecbur ailemle yaşıyorumBizim kültürde terslik var. Kazık kadar insanların ayri evi düzeni olmali. Kendi düzenimizi yaşlı başlı insanların düzenine uydurmaya çalışıyoruz. Tabi ekonomi bok gibi o da var
evet haklısınızAcil işe gir. Maaşını olduğundan çok daha az söyle ve biriktir. Kalanı da harcadığını söyle. Bi süre sonra da borca girer bi mal edinirsin belki. Ailene paranı kaptırmadan yavaştan bi güvencen olur.
Açıktan oku sen kazan da önceailem herşeye karşı çıkıyor bu imkansız. önce yatılı bir iş bulursam en azından işten artan zamanlarda çalışabilirim derslerime hem kafam rahat olur ama ailemleyken herşey imkansız
ah bir ailemi görseniz keşke. eve bir test kitabı alsam kıyamet kopar evde misafir gibiyim hep diken ustundeyımAçıktan oku sen kazan da önce
Sebep? Kqç yaşındasın liseye gitmedin miah bir ailemi görseniz keşke. eve bir test kitabı alsam kıyamet kopar evde misafir gibiyim hep diken ustundeyım
Ohoo bunlar olacak var ya ben o evi başlarına yıkardım nasıl sakin kaldınız siz pasif olduğunuz sürece sizi böyle böcek gibi ezmeye devam edecekler.ailem kendime ait eşyaları hep başkasının kızına veriyor. yatağımı atıp koltuk almışlar burayı misafir odası yapıcaz diyorlar sanki ben misafir gibi misafir odasında kalıyorum. dolabımı bile sattılar ben ufak çekmecelere koyuyorum eşyalarımı. ayakkabımı bile ayakkabı dolabında değilde dış kapıdaki yere koydular yer kaplıyor dediler allt tarafı 3 ayakkabım var yani
2026 daki kpss ye hazırlan bir yandan da işe gir evde durma.Katip, ikm, düz memurluk ne varsa kovala.Yeter ki iste 45 k civarı maaş alıyorlar diye biliyorum çok rahat aile evinden çıkarsın ama şunu diyim sınav önümüzdeki sene eylülde olacak ya işe başlaman da anca 2027 eylül civarı denk gelir.Alımlar açılıyor sınav sonrası mülakat vs oluyor en son güvenlik soruşturması derken sınavdan sonra 1 sene böyle geçiyor.evet ayrı eve çıkmak istiyorum bende ama herşey çok pahalı ev kiraları asgari ücret kadar mecbur ailemle yaşıyorum
Sebep? Kqç yaşındasın liseye gitmedin mi
teşekkür ederim2026 daki kpss ye hazırlan bir yandan da işe gir evde durma.Katip, ikm, düz memurluk ne varsa kovala.Yeter ki iste 45 k civarı maaş alıyorlar diye biliyorum çok rahat aile evinden çıkarsın ama şunu diyim sınav önümüzdeki sene eylülde olacak ya işe başlaman da anca 2027 eylül civarı denk gelir.Alımlar açılıyor sınav sonrası mülakat vs oluyor en son güvenlik soruşturması derken sınavdan sonra 1 sene böyle geçiyor.
2 senede güzel birikim yaparsın bak dinle bu yazdıklarımı kendini kurtarmanın tek yolu bu