- 13 Mayıs 2017
- 1.625
- 7.248
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Adamın kendisinin sınırları içine girmeye çekiniyorum ailesini nasıl bulup gircem imkansızOkurken bı an benim biraderin peşindesiniz zannettim ama yaş ve orman tutmadıValla tatlım ulasabilirsen ablasına anasına filan ulaş, bizim gibi evlensin diye bekliyorlarsa kaleyi içten fethetmen zor olmayacaktır zaten Onun dışında bu tipleri ancak vur kaç yaparak avlayabilirsin ama senin vurup kaçacak pek bir alanın kalmamış gibi, çok fazla yanasmişsın zaten...Yine de dene derim. Hayırlısı olsun
Sanırım uyku vaktin geldi, anlamıyorsun. Ben bu adama daha önce hiç birebir mesaj atmadım. İlk defa bugün attım
Yazık yaa iyi de biriymiş. Bulasmayın da kendi gibi birisini bulsun..siz parasından ve meslek üniverste vs durumlarından etkilenmişsiniz.. ama adam mütevazi doğa sever birim kendi gibi birini bulsun.kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz
Sen öğrenmişsin bak ne güzel, bende senin vesilenle öğrenmiş olurum. TamamSen kis uykusuna yatmissin dunyadan haberin yok. Genelde donanimli erkekler zeki kadin severler bil isterim. Zorla soyletiyorsun insana. Dis gorunusunle ovunmene gelince zaten adamin pesinde kosmana gerek kalmazdi. Birilerinin seni uyandirmasi lazim.
Hayır bu kadar olanağın, imkanın, çevren olacak tek başına takılacaksın. Ben varya erkek olsam öttürürüm ortalığı
Size verdiği mesaj yanıtından dahi belli. Hiç niyeti yok..Bir de bir adamın ilgisini ya çekersiniz ya çekmezsiniz. Şimdiye kadar 50 defa radarına girerdiniz ilgi duyacak olsa. Zaten erkekler önce dış auraya kapılır ve sonra iç dünyasını tanımak ister. Bu iş olmaz benceTeşekkür ederim. En azından ciddi bir adım atmış oldum. Yani eskiden iş ortamıyla birlikte gidilen yemeği şimdi tek olarak yapabilirsek bu da benim için önemli :)
Eğer bu yemek organizasyonu gerçekleşirse, o esnada da bazı adımlar atabilirim.
O adam göründüğü kadar mükemmel mi sizce? Belki de erkek arkadaşlarına ne tür bel altı şakalar yapıyor, fikrinin uymadığı kişilere laf söylüyor. Böyle bi durumda konu sahibi '' böyle birini istemiyorum '' der miydi? Sanmıyorum. Konu sahibi normal bi soru sormuş danışıyor, şansını deneyecek olmazsa adamı kaçıracak değil ama niye bu kadar üstüne gidiliyor anlamadım.Konu sahibi saldırgan yorumlar gelmiş olabilir ama böyle de laf sokunca hoş olmuyor duruş olarak daa adam birine uyku vaktin geldi diyerek laf sokan birini ister miydi sizce?
Ya ben tartışma kısmında haklı haksız aramıyorum konu sahibi adamı ne olursa olsun kabul edecek gibi konuşuyor yani mükemmelleştire o bence hiç kimse mükemmel olamaz hiç kimse göründüğü gibi de olamaz. Ama yüceltip ulaşılmaz buluyor ona istinaden dedim adamın kriterleri çok diye. adam sıkılınca kuzey ışıklarına gidiyormuş yazın köye götürse okeyim gibi yorumları var hani aslında adamla çok farklılar o bunu da görmek istemiyor Üyeler arasındaki tartışmada da birine dış görünüş üzerinden yorum yapmış onu haksız buldum. Yoksa burada belli başlı bazı üyelerin saldırgan yorumlarını asla savunmuyorum konuyu sabote ediyorO adam göründüğü kadar mükemmel mi sizce? Belki de erkek arkadaşlarına ne tür bel altı şakalar yapıyor, fikrinin uymadığı kişilere laf söylüyor. Böyle bi durumda konu sahibi '' böyle birini istemiyorum '' der miydi? Sanmıyorum. Konu sahibi normal bi soru sormuş danışıyor, şansını deneyecek olmazsa adamı kaçıracak değil ama niye bu kadar üstüne gidiliyor anlamadım.
Umarım her şey istediğin gibi olurÇarşamba gün yemek organizasyonu olur yada olmaz bilmiyorum. En azından bir adım atmış oldum. Ha zannetmeyin ki öyle görgüsüz gibi, koca avcısı gibi üzerine atlayacak kendimden ödün verecek değilim.
Ben ilerde bunun pişmanlığını yaşamamak için, keşke adım atsaydım dememek için böyle birşey yaptım. Ha beğenir beğenmez bilemem. Sonuçta insanız. Önemli olan arkadaşlığın devam etmesi. Çünkü aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizi görmek zorundayız. Çok güzel yorum yapanlarda var, tamamen saçmalayıp aklınca tavır alanlarda. Neyse Çarşamba gün konu ile ilgili tekrar bilgi yazarım
Tartışmalara girmemek için hep kaçtım cevap vermedim. Ama mesajları okursanız göreceksiniz. Sürekli sataşma hali. Sen elde edememişsin ben ederim bilmem ne. Sürekli bir kadına bu yazılır mı? Bu mesaja neden bişey demiyorsunuz? Böyle saçmalık olabilir mi? Kendisine bu kadar güvenip, benim bahsettiğim kişiyi dahi elde edebileceğini söyleyen kişiye yaptığım yorumda ben kendimi suçlu bulmuyorum.Ya ben tartışma kısmında haklı haksız aramıyorum konu sahibi adamı ne olursa olsun kabul edecek gibi konuşuyor yani mükemmelleştire o bence hiç kimse mükemmel olamaz hiç kimse göründüğü gibi de olamaz. Ama yüceltip ulaşılmaz buluyor ona istinaden dedim adamın kriterleri çok diye. adam sıkılınca kuzey ışıklarına gidiyormuş yazın köye götürse okeyim gibi yorumları var hani aslında adamla çok farklılar o bunu da görmek istemiyor Üyeler arasındaki tartışmada da birine dış görünüş üzerinden yorum yapmış onu haksız buldum. Yoksa burada belli başlı bazı üyelerin saldırgan yorumlarını asla savunmuyorum konuyu sabote ediyor
Tabi olabilir.Konu sahibi adami tanimiyor ki iş disindaki hayatini bilmiyor instadan takip etmek disinda ve suan ilk defa yazişiyor. Adamin özel hayatinda ne yaptigini bilmez yani.
Zaten anlatilan tarzda bir adam aç gibi drvamli iş yerindeki kadinlara sarsa asıl garip olan bu olurdu. Iş yerinde kadinlara gözü fildir fildir degil diye disarda kadinlarla ilişkisi olmadigini gostermez.
Tartışmalara girmemek için hep kaçtım cevap vermedim. Ama mesajları okursanız göreceksiniz. Sürekli sataşma hali. Sen elde edememişsin ben ederim bilmem ne. Sürekli bir kadına bu yazılır mı? Bu mesaja neden bişey demiyorsunuz? Böyle saçmalık olabilir mi? Kendisine bu kadar güvenip, benim bahsettiğim kişiyi dahi elde edebileceğini söyleyen kişiye yaptığım yorumda ben kendimi suçlu bulmuyorum.
Tüm cevaplarını okumadım ancak şansını denemek, adım atarsa belki daha farklı cevap alacağını düşünüyor ki belli de olmaz. Adamın tüm her dediğine evet der ya da tanıdıkça sevmez hayır der artık ona da karar verecek eğer olursa tabi. Ama instagramdan araştırması vs. eleştirenlerin bile hoşlandığı, tanıştığı herkese yaptığı bi durum bence. Herkes görücü usulü ile evlenmiş hiç merak etmemiş gibi araştırmasına takılmış. Gerçek hayatta çoğu kişinin yaptığı şeyleri yapmamış gibi davranmaları eleştirmek için sürekli zıt konuşmalarına şaşırıyorum. İş hayatında, okulda çok popüler beğenilen bir kadın, erkek olduğunda konuşmaların, muhabbetlerin önüne geçemezsin çünkü ilgi odağısın ve dikkat çekmişsin bi kere. Üyeye sapık, röntgenci muamelesi yapılması komik. Hiç ilgi görmezse zaten uğraşacak birine benzemiyor.Ya ben tartışma kısmında haklı haksız aramıyorum konu sahibi adamı ne olursa olsun kabul edecek gibi konuşuyor yani mükemmelleştire o bence hiç kimse mükemmel olamaz hiç kimse göründüğü gibi de olamaz. Ama yüceltip ulaşılmaz buluyor ona istinaden dedim adamın kriterleri çok diye. adam sıkılınca kuzey ışıklarına gidiyormuş yazın köye götürse okeyim gibi yorumları var hani aslında adamla çok farklılar o bunu da görmek istemiyor Üyeler arasındaki tartışmada da birine dış görünüş üzerinden yorum yapmış onu haksız buldum. Yoksa burada belli başlı bazı üyelerin saldırgan yorumlarını asla savunmuyorum konuyu sabote ediyor
Tabi olabilir.
İlişkisi vardır kadınlarla..
Belki aşırı sapkın fantezileri var.
Adam bu kadar süper ve tek başına takılıyor.
Bana hiç normal gelmedi.
Belki bu adamcağızı da kader kısmet olmamıştır diyemeceğim.
Yani yemekte zaten o ilgiyi hissetmezsem eskisi gibi devam ederim. Yani ekstra bir çabaya girmem. Benim amacım kafamda netleştirmek ve hayatıma devam etmekyemekten sonra ghostlamayı unutma.
Bu yoruma çok katılıyorum ya nedense bu adamda ghostlama taktiği işe yarar gibi geliyor bana da.yemekten sonra ghostlamayı unutma.
Araştırma kısmındaki yorumunuza katılıyorum tabii gerçek hayat buradan çok farklı oluyor ben birini merak edersem deli gibi araştırır öğrenmeye çalışırım burada uzaktan meraklı gibi görünüyor insanlar bu konuda empati yapmaktan eksik evetTüm cevaplarını okumadım ancak şansını denemek, adım atarsa belki daha farklı cevap alacağını düşünüyor ki belli de olmaz. Adamın tüm her dediğine evet der ya da tanıdıkça sevmez hayır der artık ona da karar verecek eğer olursa tabi. Ama instagramdan araştırması vs. eleştirenlerin bile hoşlandığı, tanıştığı herkese yaptığı bi durum bence. Herkes görücü usulü ile evlenmiş hiç merak etmemiş gibi araştırmasına takılmış. Gerçek hayatta çoğu kişinin yaptığı şeyleri yapmamış gibi davranmaları eleştirmek için sürekli zıt konuşmalarına şaşırıyorum. İş hayatında, okulda çok popüler beğenilen bir kadın, erkek olduğunda konuşmaların, muhabbetlerin önüne geçemezsin çünkü ilgi odağısın ve dikkat çekmişsin bi kere. Üyeye sapık, röntgenci muamelesi yapılması komik. Hiç ilgi görmezse zaten uğraşacak birine benzemiyor.