- 6 Mart 2024
- 6.156
- 9.124
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu benim kardeşim 20 yaşında daha bu yaşında ayrı eve çıkmayı düşünüyor. Kendi yemeğini yapabiliyor, temizlik yapabiliyor. Ama 40 yaşındaki adam yapamıyor. Zaten anneme yazdığı ''X düşünsün'' mesajını gördüğümde sinir oldum. Benim düşünebileceğim bir şey yok çünkü. Senin bir erkek olarak bunlar kız kıza olacak ben gideyim diyip çıkman gerekir zaten ya. Ev tutacak emlakcı parası vermekten korkuyor onu kaar sayıyor.İnsan kardeşine destek olur da uzaktan destek olsunlar. Bu ne böyle gelmiş 40 yaşına . Şaka gibi. Arkadaşınız geldiği gün x düşünsün demesi de bir tuhaf. Bu kadar rahatlık fazla
Kız bi ara internet faturası bunun üzerindeydi 150 tl ödüyordu. Sıık sık bağlantı koptuğu için kardeşim değiştirelim dedi ve adamın dediği şey ''ben interneti kullanmayacağım benim üstüme yapmayın'' demek olduÇok yüz verilmiş adam elinden gelse sizi evden çıkarır
O zaman müstakbel kp ev konusunda diretsin diye dua et. Yoksa bu dayı ömür boyu sizle kalır.Kız değil ama babası demiş bunu. Evlenmeyi düşünüyorsun ama hala ablasının evinde yaşıyor nasıl evleneceksiniz demiş. Evini tutsun gelsin öyle istesin seni demiş. Şu sıralar ev arayışında ama asla çabası yok hep annem ilgileniyor.
Adama gıcık oluyoruz ama bu yüzü ona veren annen ve anneannen, deden olmuş.Yahu benim kardeşim 20 yaşında daha bu yaşında ayrı eve çıkmayı düşünüyor. Kendi yemeğini yapabiliyor, temizlik yapabiliyor. Ama 40 yaşındaki adam yapamıyor. Zaten anneme yazdığı ''X düşünsün'' mesajını gördüğümde sinir oldum. Benim düşünebileceğim bir şey yok çünkü. Senin bir erkek olarak bunlar kız kıza olacak ben gideyim diyip çıkman gerekir zaten ya. Ev tutacak emlakcı parası vermekten korkuyor onu kaar sayıyor.
anneannem ve dedemi bilmiyorum biz çok kücükken vefat ettiler. ama annemin ve teyzemin yüz verdiği doğru.Adama gıcık oluyoruz ama bu yüzü ona veren annen ve anneannen, deden olmuş.
Altını da bezleyecekler miymiş? Kabahat adam da değil ki, hatta adama helal olsun dedim şu an. Bulmuş enayileri , bırakmasın.Şımartılmış ve şımartılmaya devam ediliyor. Sözde ev tutacak. Teyzem denilen kişi ''kardeşim evini tut biz senin yemeğini getiririz faturalarını öderiz'' diyorbenim 20 yaşındaki kardeşim kendi yemeğini kendisi yapıyor. 40 yaşındaki adama yemeğini getiririz diyor.
Kaç senedir bu düzen böyle sinir oldum burda ha dayıyaKız bi ara internet faturası bunun üzerindeydi 150 tl ödüyordu. Sıık sık bağlantı koptuğu için kardeşim değiştirelim dedi ve adamın dediği şey ''ben interneti kullanmayacağım benim üstüme yapmayın'' demek olduama kullanıyor.
biz 3 kardeş olarak annemi yeterince uyarıyoruz. kolundaki bileziklerden bir tanesini bile asla vermeyeceksin dedim. 5-10 yardım edersin o kadar dedim. adam 2bin fatura ödüyor onun bile geçen lafını etti ışıkları açık tutmayın faturaya yazıyor diyeAltını da bezleyecekler miymiş? Kabahat adam da değil ki, hatta adama helal olsun dedim şu an. Bulmuş enayileri , bırakmasın.
13-15 sene oldu...Kaç senedir bu düzen böyle sinir oldum burda ha dayıya
Cidden anneniz nasıl sabretmiş bunca yıl evde uyuyan biriyle Ustelık kız çocuğu varken . Hani evınızde bi rahat kıyafetle bile gezemezsiniz13-15 sene oldu...
Adama artık onu evde istemediğinizi direkt diyemiyorsanız " biz taşınacağız" diyin. Sebebini sorar, söylersiniz. Ya o, evden gider ya siz. Bu işin başka yolu yok.biz 3 kardeş olarak annemi yeterince uyarıyoruz. kolundaki bileziklerden bir tanesini bile asla vermeyeceksin dedim. 5-10 yardım edersin o kadar dedim. adam 2bin fatura ödüyor onun bile geçen lafını etti ışıkları açık tutmayın faturaya yazıyor diye![]()
Ya o da onun kardeşi sonuçta benimde dayım bir yanlış olmaz ama senelerdir kendine hayat biçmeyip bizimle yaşaması sorun. Evet mesela ben kendi evimde rahat rahat gezemiyorum. Adam sabah 8'de işten geliyor akşam 7'e kadar uyuyor uyanmasın diye müzik bile dinleyemiyoruz.Cidden anneniz nasıl sabretmiş bunca yıl evde uyuyan biriyle Ustelık kız çocuğu varken . Hani evınızde bi rahat kıyafetle bile gezemezsiniz
Çoğu kişinin erkek kardeşi var ama kimse 40 yaşında kardeşle aynı evde kalmıyor.Ya o da onun kardeşi sonuçta benimde dayım bir yanlış olmaz ama senelerdir kendine hayat biçmeyip bizimle yaşaması sorun. Evet mesela ben kendi evimde rahat rahat gezemiyorum. Adam sabah 8'de işten geliyor akşam 7'e kadar uyuyor uyanmasın diye müzik bile dinleyemiyoruz.
Ha ha ha ah be bacımsuAklı olan bir kadın böyle asalak, kız kardeşiyle yaşayan, birikim yapıp kendine ev tutamayan, görgüsüz biriyle evlenmez zaten.
Buradan taşınamayız. Ev sahibi evi satarsa satın almayı düşünüyor hatta annem. Çünkü burada beslediğimiz bir sürü sokak hayvanları var. Çok eskiden annem ''evleri ayıralım'' dediğinde teyzem tamam siz o evden çıkın başka ev bakın demiştiAdama artık onu evde istemediğinizi direkt diyemiyorsanız " biz taşınacağız" diyin. Sebebini sorar, söylersiniz. Ya o, evden gider ya siz. Bu işin başka yolu yok.
Ha annen buna da olmaz gözüyle bakarsa bir an önce kendi evine çıkmaya bak. Annen de kardeşi ve eşiyle , çocuklarıyla cümbür cemaat yaşasın.
Annemin babamdan boşanma sebebi kumardı. Ve anneannem yoğun bakımdayken anneme refaketci olarak kalma boşver demesiydi. Boşanma sebepleri buAnnen babandan ayrılmış ama dayın da kötü kocalar gibi. Ne bileyim belki annen boşanmasa daha iyi olurdu belki, detayları bilemem tabii.
Yazı bekliyoruz bakalım.İstemiyorsunuz o zaman “şu güne kadar ev bul çık” diyin. İma etmek vs ise yaramaz