- 14 Ağustos 2024
- 757
- 1.184
- 36
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Vala yazacaktım da tut kendini belki abartiyorsun dedim. Ben de çay tiryakisiyim 2 kişinin 3 demlik bitirmesi mümkün değil Max 2 olur.Çisi falan boşverin. Kaç yıllık çay tiryakisiyim, iki kişinin 3 demlik çay içtiğini görmedim. Şu detaya kadar karar vermemiştim ama herhalde konu sahibi dalga geçenler yüzünden böyle bir hikaye uydurdu.
cicegim cok tatlisin. ama ben inanmadim. konu sahibinin bir bucuk sene platonikken birden gecenin köründe mesaj atmasina da, adamla yemek yemesine de, bu acikli hikayeye de.Adama gerçekten çok üzüldüm ve saygı duydum. Umarım o da siz de çok mutlu olursunuz. Sakalarimizdan alındiysaniz kendi adıma özür dilerim.
adamin yıllardır samimi olduğu arkadaşı kuzeni bilmez mi boyle bir kayip yasadigini?Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi?
Arkadaşları geç adamın kuzeni de aynı işyerindeymiş ama onunda haberi yok bu acıklı hikayeden.cicegim cok tatlisin. ama ben inanmadim. konu sahibinin bir bucuk sene platonikken birden gecenin köründe mesaj atmasina da, adamla yemek yemesine de, bu acikli hikayeye de.
kizin konunun basinda bahsettigi ortak arkadaslar adamin gunubirlik iliskilerine bile hakim. ama bu onemli ve büyük olayi kimse bilmiyor.
hani adam bu olaydan utanacak - zayif yanini gostermeyecek biri de degil ki bu kadina anlatıyor. ne bileyim çok sacma
hikaye zaten bastan sona türk filmi . adamin sevgilisinin mezarina ekecek cicekler icin ziraat muhendisligi okumasi da bambaska bir boyut
cool hikaye
gercek olsa konu sahibi taninmaktan korkardi çünkü kac tane 38 yasinda, cok iyi yerde yazılımcı, ziraat muhendisligi okuyan, kamp yapmayi seven, sevgilisi vefat etmis, bu sene kanadaya adi bilindik bir firmaya gidecek insan vardir ki. elbet taniyan cikar adama atar diye korkardi gercek olsa. ben bile yazdigim birkac seyden tanindim sadece bir gun gördüğüm parttime is arkadasim tarafindan kkda mesaj yazmisti "sen xysin di mi" diye. ona anlatmisim çalışırken, kac kisinin basina gelir ki demis yazmis. bu adamin ziraat mühendisligi okuduğunu vs dunya alem biliyor adam gözde bekar. taniyan cikma ihtimali cok cok fazla eger gercek olsaydi.
Neresi ben de merak ettim, burda camı açsak zatüre oluruz.
Hikayeye bir kuşçu lazımdı işte, o olmayınca her şey eksik kaldı.Bence burası. Diziyi bilmeyenler için: Deliyürek dizisi, kuşçu'nun çatısında, güvercin kafeslerine karşı çay içiyorlar bu sahnede.
hikaye de ananemin gercek diye agladigi kanal 7 filmi gibisenaryosuna inanmayan herkes saygısız, kıskanç, kötü kalpli, fesat onun gözünde
anında küfürler hakaretler, ben böyle terbiyesizini görmedim. ne ağzı bozuk bi tip çıktı ya.
İntihal yaptığı çok belli olmasın diye karakteri hikayeden çıkardıysa demek.Hikayeye bir kuşçu lazımdı işte, o olmayınca her şey eksik kaldı.
İnandırıcılığı azda olsa var… konu sahibinin hakkını verelim.Hayır bir kaç kişi de inanmış ben buna yanıyorum