Hiç kimseye anlatamadığım, eşime söylediğimde hep abarttığımı söylediği bazı durumlar yaşıyorum. Eşim çok ama çok ilgisiz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle aldatma yok. Uzun süredir evliyiz, önceleri doğup büyüdüğümüz
şehirde yaşıyorduk ama yakın zamanda yurt dışına yerleştik. Eskiden çok ilgili olduğunu söyleyemem ama en azından iş çıkışı eve geldiğinizde çay kahve içip bir şeyler izlerdik ama artık oda yok. Sabah 5 gibi işe gidiyor, akşam 6 gibi eve geliyor. Yemek falan derken saat 8 gibi uyuyor. Haftanın bazen 5 bazen 6 günü böyle oluyor. Hafta sonlarıda çoğunlukla arkadaşlarıyla takılıyor, şuanda da saat gece 2 ve hala gelmedi. Eskiden arayıp mesaj atardım yine suçlu ben olurdum. Bugün hiç aramadım oda haber vermedi. Ben eskiden çalışırdım ama burada çalışamıyorum. Çalışmamak için çok geçerli sebeplerim var. Hep yalnızım kimsem yok, beni asla anlamıyor, kavga ettim, küstüm, görmezden geldi, ne yaparsam yapayım o düzelmiyor. Ama ben son aylarda çok yıprandım. Para da vermiyor, karın tokluğuna nefes alıyorum. Statü olarak iyi bit mevkide çalışıyordum ama şuan kendi düştüğüm duruma ben bile inanamıyorum. O kadar ilgisiz ki wsappdan mesaj yazıyorum diye üff pff liselimiyiz dedi o günden beri ne arıyorum ne soruyorum ama onu bile farketmedi. Ne yapacağımı şaşırdım üstelik annesi ve babası gelip beni daha çok darlıyorlar. Kendi ailesine kendi tahammül edemiyor. 4 aydır ailesi burada hiç özelimiz yok ve eşiminde bundan şikayeti yok gayet hayatından memnun. Hormonlarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bazende. Eşim çok beyefendi bütün ailem ve akrabalarım hep onu çok seviyor ve beğeniyor ama dışarıdan görünenle yaşanılan şeyler çok farklı.