- 26 Ekim 2024
- 87
- 93
- 36
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Yukarıda da söylediğim gibi. İş arkadaşımla yemek yiyorum havasında olup, sadece ilgimi belli etmeyi düşünüyorum. Bu ilgi karşılık görmezse de eskisi gibi yine bir iş arkadaşım olarak kalarak devam ettireceğim. Amacım kafamdaki acabayı gidermek. Acaba bizden olur mu sorusuna cevap bulmak. Hepsi buBu yoruma çok katılıyorum ya nedense bu adamda ghostlama taktiği işe yarar gibi geliyor bana da.
Bir de bu tip adamlar sanılanın aksine çok alakasız biriyle sevgili olup evlenebiliyor.
Bu yüzden bence konu sahibi adamı çok gözünde büyütme, o da herhangi bir insan.
Benim önerim; buluşmada özgüvenli ve normal davran. Arkadaşça ama araya bir kaç minik flörtöz cümleler bırakabilirsin.
canim kiz naapmis ki. muhtemelen insatadan ekleyip iki storye like atmistir o kadarValla bir gelinlik alip yanina gitmediginiz kalmis. Sizi uzmek istemem ama daha fazlasi kendinizi kucultmek olur. Yeni asklara yelken acin derim.
bu kadar stalkladığın adamdan kolay kolay vazgeçme, amacına ulaşmak için birazcık ghostlamak iyidir, şimdi zaten mesaj atarak sen gerekli (biraz fazla bence) adımını attın, devamı gelirse bi tık nazlı, bi tık soğuk, ama dozunda neşeli biri olmalısın, asla numara yap demiyorum, özelliklerini bi tık dizginle ya da baskınlaştırmaktan bahsediyorum.Yani yemekte zaten o ilgiyi hissetmezsem eskisi gibi devam ederim. Yani ekstra bir çabaya girmem. Benim amacım kafamda netleştirmek ve hayatıma devam etmek
adim atmaniz guzel, umarim sizin icin en iyisi olur ama adam pek ilgili gelmediYa yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.
Bu adamdan etkilenmeniz gizemli olmasından kaynaklı olabilir mi ? Ortak noktaniz yok ki adam sizinle mutlu olamaz.kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz
Kusura bakma ama adam seni başından savmaya çalışmış sen ısrarla yemek borcu demişsin.Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Benim eşimde kullanmıyor sosyal medya, cocuklarin dogum günlerinden foto çekilirken fotolarımız var sadeceYok ya tek basina takilmiyordur. Kuzey isiklarina yalniz mi gidecek devamli? Kimbilir kac kisi gecti o isiklarin altinda.
Benim instama baksaniz ben de tek basima geziyorum gibi gorunuyor cogunlukla ama her zaman yanimda eşim oluyor.sosyal medya kullanmaz esim, işle ilgili olana da kendi fotolarini koymaz. Oyle bir durumdur.
Artık top karşı tarafta.. Konuyu açmazsa "yemek yiyecektik" hatırlatması yapmayın..Zaten artık ilginizin farkında emin olabilirsiniz..Çarşamba gün yemek organizasyonu olur yada olmaz bilmiyorum. En azından bir adım atmış oldum. Ha zannetmeyin ki öyle görgüsüz gibi, koca avcısı gibi üzerine atlayacak kendimden ödün verecek değilim.
Ben ilerde bunun pişmanlığını yaşamamak için, keşke adım atsaydım dememek için böyle birşey yaptım. Ha beğenir beğenmez bilemem. Sonuçta insanız. Önemli olan arkadaşlığın devam etmesi. Çünkü aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizi görmek zorundayız. Çok güzel yorum yapanlarda var, tamamen saçmalayıp aklınca tavır alanlarda. Neyse Çarşamba gün konu ile ilgili tekrar bilgi yazarım
Yaw bence adam cidden gayHaaaa birde unuttum kızlar, bu türkü hastası bir adam yani adam kod yazarken, yol giderken bi doğa manzarası paylaşırken vs. sürekli türkü dinler, türkülerle paylaşır.
Bunu farkettik. Gerçekten çok duygusal birisi. Bir kaç kez şahit olduk. Toplu organizasyonla sinemaya falan gittik, bunun ağladığına şahit olduk drama bölümlerinde.
Aynı zamanda karşısında birisi ağlarsa o da ağlıyor. Bu da onun huyuymuş. Buralardan girilebilir mi?
Subhanallah adam çok yürümeye karşılık veren biri çıktıYa yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Yahu adama bu havada kamp mı dedin.Cevap geldi canım :)
"Sordun da ben mi söylemedim? :) "
"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"
demiş :)
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ama bunu deyince katı oluyoruzBiri sizinle ilgilenmek istiyorsa ilgilenir. Onun dışında ağzınla kul tutsan nafile..
Bu benim abim olabilirTürkü çok seven, tarla bahçe işi yapan, sosyal medyadan kimseyi takip etmeyen, kadınlardan gözünü kaçıran arkadaş bana yazları karısını köye götüren herhangi bir adam izlenimi verdi valla siz mi gözünüzde büyüttünüz acaba?