Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarıda da söylediğim gibi. İş arkadaşımla yemek yiyorum havasında olup, sadece ilgimi belli etmeyi düşünüyorum. Bu ilgi karşılık görmezse de eskisi gibi yine bir iş arkadaşım olarak kalarak devam ettireceğim. Amacım kafamdaki acabayı gidermek. Acaba bizden olur mu sorusuna cevap bulmak. Hepsi bu

Yani yemekte zaten o ilgiyi hissetmezsem eskisi gibi devam ederim. Yani ekstra bir çabaya girmem. Benim amacım kafamda netleştirmek ve hayatıma devam etmek
bu kadar stalkladığın adamdan kolay kolay vazgeçme, amacına ulaşmak için birazcık ghostlamak iyidir, şimdi zaten mesaj atarak sen gerekli (biraz fazla bence) adımını attın, devamı gelirse bi tık nazlı, bi tık soğuk, ama dozunda neşeli biri olmalısın, asla numara yap demiyorum, özelliklerini bi tık dizginle ya da baskınlaştırmaktan bahsediyorum.

ha bu arada yemek mekanı önemli, eğer yanyana oturabileceğiniz bir mekan seçerse voila! amacına yakınsın demektir, ama karşılıklı ve resmi bir mekan seçerse, direkt friendzonelanmış olursun, mekan içkili ya da içkisiz vs bunlardan farklı anlamlar çıkarabilirsin, mekan ışıklandırması, daha önce gelip gelmediği, mekandaki çalışanların ona adıyla hitap etmediği (seni kendi ortamına mı sokuyor?) bunlar önemli detaylar.

içkiyle aran iyi değilse, içince başkasına dönüşüyorsan, içkiyle aran iyiyse iyi içebiliyorsan vs farketmez mutlaka hafif ve kadınsı kokteyllerden iste.

kırmızı giyme, donuk renkler giyme, kırmızı ruj & oje sürme.

adim atmaniz guzel, umarim sizin icin en iyisi olur ama adam pek ilgili gelmedi hel hele carsamba ya da bi kac gun sonra konuyu kendi acmazsa kibarca hayir dedi olarak yorumlarim ben bunu

Bu adamdan etkilenmeniz gizemli olmasından kaynaklı olabilir mi ? Ortak noktaniz yok ki adam sizinle mutlu olamaz.

Kusura bakma ama adam seni başından savmaya çalışmış sen ısrarla yemek borcu demişsin.

Benim eşimde kullanmıyor sosyal medya, cocuklarin dogum günlerinden foto çekilirken fotolarımız var sadece..

Adam Tinder’ı bilmeyecek kadar salak mı?
Adamın yerinde ben olucam, o adam ben olucam varya o ışıkların her rengine birer kadın beğenirim.

Bu kadar konum para gani gani tek başına gezecek.

Dünyanın sayılı firmalarından birinde konu sahibinin beğendiği adam gibi birisini biliyoruz.
Asla çevresinden bir kadına bakmaz, sevilen, para, konum vs gani gani bir adam. İş başvurusu yaptı. Olumsuz oldu ne hikmetse ki kız başvurduğu alan için hiç de eksik değildi. Bu adam arıyor kız sevindirik. 2. 3 gün konuştular adam hiç uzatmadan seni beğendim sevgilim olalım ama dışarıda asla görüşmeyiz evimde görüşücez dedi. Kız şok… Ya evden dışarı da görüşmem ne.

Konu sahibi sorun yaşamış galiba yorumlarda amacım üzmek değil ama o adam konu sahibini beğense ilgi mi göstermezdi Allah aşkına.

Tam okumadım yemek felan demişte beyhude çabalar.
Ama tabi inşallah yanılalım.

Son düzenleme:
Konu sahibi tamamını okudum yazdıklarınızın ama mesajlaşmalardan anladığım benim gittiğim yerlere gidemezsin falan yani size bence hiç ilgisi yok.
Yemeği de kibarlık olsun diye kabul etmiş.
Bence çarşamba günü karşı taraftan adım bekleyin.
Siz yazmayın artık hani yemeğe gidecektik gibi bir konuşmayı siz başlatmayın.
Kendisi istesin birazda siz zaten adım attınız bekleyin şimdi.

Yani Kk de mucize gerçekleşti öyle mi? 1,5 yıldır tık demeyen adam, burada gaza gelip attığınız mesaja cevap mı verdi? Herkes sevsin sevilsin aşık olsun ne güzel ama sizin iş bence de olmaz. Aklına esip kuzey ışıklarını görmeye Norveçe giden adam çikolata çiçeğini alıp anası babasıyla kız istemez. Özgürlüğe, kafasına göre hareket etmeye alışmış. Ben uyum sağlarım, kök salmadan oradan oraya gezerim diyorsanız olur anca.

Yani dikkati çekilmez mi, mutlaka çekilir ama siz siz olmaktan çıkmaktan memnun olacak mısınız? Atıyorum 0 derece kuzeye kadar çıkmak istiyorum, bunun için plan program yapmaya başladım deseniz anında ilgisini çeker. Ya da Everest dağcılarının toplandığı ana kamp var. Orada toplanır gruplar oluşur vs. Evereste çıkmayanlar da o ortamı solumak için giderler. 1-2 gün kalıp aşağı inerler daha yukarıya çıkamazsınız zaten. Bunlar sadece atmasyon fikirler. Onu dışarıda tutacaksınız, senle gideriz vs hiç bunun yolunu yapmayacaksınız. Gel de demeyeceksiniz git de demeyeceksiniz. Ama dürüst olun ve şu soruya cevap verin; adam bana ayağının ucuyla bile hareketlenmiyorken ben böyle dağları okyanusları aşınca mutlu olacak mıyım? Bu kadar hedefe odaklanmışken ya en ufak anlaşmazlıkta ayrılırsak hayallerimin çöp olması yanında kaybettiğim vakte değecek mi?

Bırak sevgiliyi 1,5 yıllık evlilikte bile adamın gıcık bir tarafını görüyoruz. Hiç mi bu kadar didik didik ettiğiniz adamın kıl olunacak şeyini görmediniz? Bibibellaya kızmışsınız ama doğru söylüyor. Çok güzel olunca çekici de olunmuyor. Bahsettiği hava aura gerçekten var. Yani çok güzel veya yakışıklı birini görünce yanındakine bak deniyor ya, işte orada aura devreye giriyor.

Son olarak inanın çabalarınızın araştırmalarınızın farkında ve bu kadar süre en ufak belirti göstermediyse istemiyordur. Kötü niyetli değilsiniz ama yaptığınız yanlış. İş arkadaşınız sizi 1,5 sene boyunca takıntı haline getirse; yediğinizi içtiğinizi yattığınızı kalktığınızı hatta birikimlerinizi yatırımlarınızı araştırsa önce insan kaynaklarına sonra da polise koşardınız. Bu kişi maddi olarak bu kadar güçlü olmasa ama yine zeki espirili yakışıklı az gelirli olsa yine bu kadar etkilenir miydiniz?

Artık top karşı tarafta.. Konuyu açmazsa "yemek yiyecektik" hatırlatması yapmayın..Zaten artık ilginizin farkında emin olabilirsiniz..

Yaw bence adam cidden gay

Subhanallah adam çok yürümeye karşılık veren biri çıktı

Şöyle doğa sever, borsa seven arkadaşlarım olmuyor ya. Kim bu kişi eşimle arkadaşımız olsun tam bizim kafadan
Kamp yapmayı doğayı sevseydiniz aslında konuşacak çok şeyiniz olurdu hatta borsa sayesinde bile cok guzel konular açabilirdiniz ama adam hakkında bu kadar şey bilip iletişim kuramiyorsanız demek ki size uygun birisi değil.
Zarf attiysanız ve karşılık goremediyseniz bence hiç böyle şeylerin konusunu açıp moralinizi bozmayın.

Cevap geldi canım :)

"Sordun da ben mi söylemedim? :) "
"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"

demiş :)
Yahu adama bu havada kamp mı dedin. Totonuz donar, yazın bile yüksekler soğuk oluyor. Hem ekipmanın var mı?
Valla nasıl bağlarsın bilmiyorum. Vamp olmaya kalkma da. Bizde var bir tane böyle deli. Nefret ediyor aşkı kuşkolardan bir tek bunu söyleyebilirim. Yani doğal ve güler yüzlü olmanı tavsiye ederim. Zaten olmazsa da bir şey kaybetmezsin.

Yorum yazarken konudaki yorumları okumamıştım, mesaj göndermişsiniz adam kibarca reddetmiş. İlgi alanımda olan birisi bana böyle bir mesaj gönderse, 'daha basit yerlerden başlayabilirsin, istersen önce beraber gidelim sonra kendin başka yerler kesfedersin' gibi şeyler söylerdim ama adam direkt reddetmiş.
Akşam yemeğini keşke söylemeseydiniz, bu adam zaten ondan etkilendiğinizi biliyor emin olun size gelen o haberler onada gidiyordur. Etkilense şimdiye kadar bin defa adım atmıştı. Söylediğiniz kadar kibar biriyse çarşamba günü sadece konusu geçtiği için yemege çıkarabilir. Yemekte ondan sıcaklık göremezsiniz sakin adım atmayın.

Bu benim abim olabilir ama abim evli bir de bu kadar kariyeri yok. Bungalov tatili de yok abime göre karar verirsem bu iş yatar zira dag bayır sevmesi çocuklarını bazen çok sıkıyor ileride konu sahibi hayran kaldığı adam için öfleyip pöfleyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…