-
- Konu Sahibi balkopugu26
Net friendzonelandınız şu an. Artık yavaşça geri çekilirseniz daha iyi olur derim.Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.
Evet benim 43 yaşındayım :) ama işte anlatmak istediğimi hiç bir zaman anlamicaksın sende adamı çekecek aura yok hala benim güzel olmadiğimi iddia ediyorsun benim böyle bir iddiam olmadı zaten bu işler güzellikle olmaz sadece ama emin ol kimin ilgisini çekmek istersem çekerim :) hiç 1.5 sene uğraşmadım hele de benle aynı ortamda olan biriyleŞimdilik fazla uzatmak istemiyorum konuşmayı yani yıllardır yazmadı şimdi arka arkaya yazıyor dedirtmemek için :)
O zaman çarşamba görüşürüz, iyi geceler dedim kapattım konuyu :)
Profil resmindeki sensen, çok ta eminim.
Söylediğim gibi mesajlaşmayı çok uzatmadan, çarşamba görüşürüz o halde diyerek mesajlaşmayı sonlandırdım. bakalım çarşamba belli olur :)
Tamam sensin abla :) sen çekersin.Evet benim 43 yaşındayım :) ama işte anlatmak istediğimi hiç bir zaman anlamicaksın sende adamı çekecek aura yok hala benim güzel olmadiğimi iddia ediyorsun benim böyle bir iddiam olmadı zaten bu işler güzellikle olmaz sadece ama emin ol kimin ilgisini çekmek istersem çekerim :) hiç 1.5 sene uğraşmadım hele de benle aynı ortamda olan biriyle
İyi de kendine eş aramamış ki şirkete yönetici aramış sankiNe yazık ki katılıyorum, aynen bu tipte bir herifle beraberim valla bana her zaman sen olmasan evde kalırdım diyorNedeni de belli beklentilerini aşırı yüksek olması, onun istediği profile uyan çok az insan var zaten. Benimkinin kriter listesini yazayım:
- Çok iyi eğitimli olsun
- Tercihen teknik meslek yapsın, mesleğinde başarılı olsun ne kadar başarılıysa o kadar iyi
- Akıllı olsun, pratik olsun, tuttuğunu koparan karakterde olsun
- Yukardaki 3 maddednin toplamı olarak ticari olarak da başarılı olsun, tercihen kendi işinin sahibi olsun
- Entel mentel olsun, boş olmasın iş dışında ilgi duyduğu okumaktan zevk aldığı bir konu olsun
- Hayattan zevk alsın
- Seyahat etmiş olması yeterli değil, bir süre yurtdışında yaşamış olsun
- 1 belki 2 dili çok iyi konuşsun
- Sağlıklı bedene sahip olsun, en az 1 sporu düzenli yapsın
- Tercihen uzunca boylu olsun
- Az buçuk yüzüne bakılır cinsten olsun:)))
Bunları uç uca koyunca tanıdığım sadece 3 kadın var belki, 2si evli birisi benimBen de zaten listenin hepsine uymuyorum uzun boylu değilim mesela. Yani öyle uçan kaçan aşırı başarılı heriflerin kriter listeleri uzuyor gidiyor sonları da evde kalıp kokuşmak oluyor
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.
"Abla" hitabını aklınızca aşağılama ve hakaret amaçlı kullanmaya çalışırken hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Siz de dünkü çocuk değilsiniz ki 35+ yaşta yetişkin bir kadınsınız.Tamam sensin abla :) sen çekersin.
Kişiden kişiye değişir tabi o. Benim arkadaş olduğum erkek arkadaşlarımla saatlerce her konudan konuşabiliyoruz yoksa zaman geçmez zaten sıkılırsın. İşten gelince kanepede uyuyakalan adam, çocukla ilgilenen anne modunda ilerler evlilik. Ben sohbet etmek, gülüp eğlenmek isterim şahsen. Ki bu beğendiğiniz adam da o akıcı sohbet olayını seziyorum ama tabi kiminle yıldızları seyretmek, kampta ateş yakmak ister artık bunu zaman gösterir :)canım erkeklerin genel muhabbeti nolur ya para olur ya araba. arkadaşımla evli olan bir erkekten alıyoruz bu bilgileri :)
Mesele adam tabi ki ama adamın da ne olduğunu bilmek gerek :)
Kadının konusu niye sabote edilmiş anlamadim ama umarım çarşamba yemek olur ve sonrası gelir.
Tamam"Abla" hitabını aklınızca aşağılama ve hakaret amaçlı kullanmaya çalışırken hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Siz de dünkü çocuk değilsiniz ki 35+ yaşta yetişkin bir kadınsınız.
Aynı şirkette çalıştığınız bir adamın fiziksel özellikleri ve sağdan soldan duyduğunuz yatırımları, geliri sebebiyle adamın peşine düşmüşsünüz.
Adam, sözde size laf taşıyan arkadaşı ve kuzeniyle sizin hakkınızda neler konuşuyordur kimbilir.
Ben elde edemediysem, senin hiç şansın yok canım o konu da eminim :)
Yani sohbet konusunda fazlasıyla akıyor sohbeti. Zaten iş ortamında ve iş yemeklerinde falan muhabbeti baya sarıyor. Eğlenceli ve şakaya yatkın olması da etken tabiKişiden kişiye değişir tabi o. Benim arkadaş olduğum erkek arkadaşlarımla saatlerce her konudan konuşabiliyoruz yoksa zaman geçmez zaten sıkılırsın. İşten gelince kanepede uyuyakalan adam, çocukla ilgilenen anne modunda ilerler evlilik. Ben sohbet etmek, gülüp eğlenmek isterim şahsen. Ki bu beğendiğiniz adam da o akıcı sohbet olayını seziyorum ama tabi kiminle yıldızları seyretmek, kampta ateş yakmak ister artık bunu zaman gösterir :)
Sanırım uyku vaktin geldi, anlamıyorsun. Ben bu adama daha önce hiç birebir mesaj atmadım. İlk defa bugün attımBunca zamandir yenmeyen yemek ne hikmetse konu acinca hemen yenilecek. Biz bu yemeklerden cok yemiyoruz siskinlik yapiyor.
Konu sahibi saldırgan yorumlar gelmiş olabilir ama böyle de laf sokunca hoş olmuyor duruş olarak daa adam birine uyku vaktin geldi diyerek laf sokan birini ister miydi sizce?Sanırım uyku vaktin geldi, anlamıyorsun. Ben bu adama daha önce hiç birebir mesaj atmadım. İlk defa bugün attım