- 14 Ağustos 2024
- 768
- 1.193
- 36
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Kız seni yerler yerler seni ham yapar bu zillilerBenim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Yemek sonrası eğer onda bi ilgi hissetmezsem uzatmayı düşünmüyorumVakti zamanında böyle 2 tane sevgilim olmuştu. İlişki gırtlaklamaya doğru gidince ayrılmıştım. Ben avukatım, onlar mühendisti. İkisi de ODTÜ mezunuydu. Adamlar benden iyi hukuk bilgisine sahip olduklarını düşünüyorlardı. Her halt hakkında fikirleri vardı. ben boğarım bunları bu gidişle diyip, zamanında bırakmıştım.
Akademik kariyer umurumuzda değil derlerdi. Umurlarındaydı. Avukat olmam hoşlarına giderdi. Bu yönden eksidesin.
Ancaak nasıl birlikte oldunuz dersen; çok araştırmacıyım, her şeyi merak ederim. Burda bi konu okuduğumda bile hemen araştırırım. Nerde abuk subuk, önemli, önemsiz, işe yarayan veya yaramayan şey varsa okurum, kafama takılır vs. Bu özelliğim dikkatlerini çekmişti. Onlar her şeyi biliyorsa, eh ben de altta kalmıyordum. Her konuya yorum yapabiliyordum. Biraz değil baya kafadan kırığım yalan değil. Bir sıcak, bir soğuk yaparım, elimde olmadan, fark etmeden yaptığım bir şey. Bu da ilgilerini çekmişti, deli ettim adamları . Ah gençlik ah.
Adam mesela dağları bayırları mı geziyor, aç internetten dünyanın en gizemli mağaraları, sonu olmayan mağaralar, dünyanın en tehlikeli yerleri, mariana çukuru… kara delikler, solucan delikleri, kuantum, dinler tarihi, çok tanrılı dinler, sümerler, mayalar fırt zırt oku bak. Konu aç kendini göster böyle böyle. Sonra bazen selam bile verme görmezden gel. Deli olur bi süre sonra.
Bizde de var bunlardanOkurken bı an benim biraderin peşindesiniz zannettim ama yaş ve orman tutmadıValla tatlım ulasabilirsen ablasına anasına filan ulaş, bizim gibi evlensin diye bekliyorlarsa kaleyi içten fethetmen zor olmayacaktır zaten Onun dışında bu tipleri ancak vur kaç yaparak avlayabilirsin ama senin vurup kaçacak pek bir alanın ve silahın kalmamış gibi, çok fazla yanasmişsın zaten...Yine de dene derim. Hayırlısı olsun
Benim kız kuzenimde bu şekilde. Şu an Doç yrd. Ama bunlarda yetmiyor, sürekli üzerine koyuyor. Lüks bir arabası, lüks bir sitede kendi evi var. Vakit buldukça dünyayı gezer, birden fazla dil bilir, hayatı boş yaşamaz, oldukça kültürlü birisi ama gram egosu yok.Ne yazık ki katılıyorum, aynen bu tipte bir herifle beraberim valla bana her zaman sen olmasan evde kalırdım diyorNedeni de belli beklentilerini aşırı yüksek olması, onun istediği profile uyan çok az insan var zaten. Benimkinin kriter listesini yazayım:
- Çok iyi eğitimli olsun
- Tercihen teknik meslek yapsın, mesleğinde başarılı olsun ne kadar başarılıysa o kadar iyi
- Akıllı olsun, pratik olsun, tuttuğunu koparan karakterde olsun
- Yukardaki 3 maddednin toplamı olarak ticari olarak da başarılı olsun, tercihen kendi işinin sahibi olsun
- Entel mentel olsun, boş olmasın iş dışında ilgi duyduğu okumaktan zevk aldığı bir konu olsun
- Hayattan zevk alsın
- Seyahat etmiş olması yeterli değil, bir süre yurtdışında yaşamış olsun
- 1 belki 2 dili çok iyi konuşsun
- Sağlıklı bedene sahip olsun, en az 1 sporu düzenli yapsın
- Tercihen uzunca boylu olsun
- Az buçuk yüzüne bakılır cinsten olsun:)))
Bunları uç uca koyunca tanıdığım sadece 3 kadın var belki, 2si evli birisi benimBen de zaten listenin hepsine uymuyorum uzun boylu değilim mesela. Yani öyle uçan kaçan aşırı başarılı heriflerin kriter listeleri uzuyor gidiyor sonları da evde kalıp kokuşmak oluyor
Bence işler ilerlesin istemiyor, ona yol acacak muhabbetlere baslamıyor. Kadınlar ılgısını cekmıyor, evlenseniz de buraya cok konu acarsınız sankı. Erkekte karşılığı yoksa istediginiz kadar cekici olun, hiç faydası olmaz. Burada neler okuduk neler, kimse kimseyi bir adım oteye taşıyamaz, kendi içinde istek yoksa.Yani aşırı utangaç birisi. mesela kadınlarla konuşurken gözlerini kaçırır. Biz hep buna bağladık bunu
Hep kadınlar seçer derler. Üzgünüm ama böyle bir şey yok. Önce erkek isteyecek. Erkek isterse kadını bulur zaten. Eğer kadın kendine uygun görürse tercih yapar ya da yapmaz.Erkekte karşılığı yoksa istediginiz kadar cekici olun, hiç faydası olmaz.
Canım diğer dediklerinde kısmen haklı olabilirsin ama bişey üretmiyor konusu biraz komik olmuşöncelikle mesajlaşma olayı bana hiç inandırıcı gelmedi.
sahte olmasını daha çok tercih ederim çünkü pek umut verici değil
umarım öyle bir yazışma geçmemiştir aranızda
çünkü hem çok dan diye girmişsin hem de reddedilmişsin
birlikte gidelim dediğinde adamın verdiği cevap inanılmaz baştan savma
sonra yemek demişsin, ona da tatil için anamın yanına geldim minvalinde bişey deyip reddetmiş
çarşamba için bi yemek var gibi, eğer gerçekse bu adam yemeği iptal etmez o yemek yenir bence
ama bişey çıkma ihtimali düşük
yemekten sonraSalon Kadini 'nın dediği gibi kesinlikle ghostla
asla mesaj atma, gördüğünde basit belli belirsiz bi göz selamı verir gibi yap ama vermez gibi de yap geç
hatta özellikle onun olduğu bir ortama girip başka birine laf at (kız arkadaş olabilir) ama bu vatandaşa tek kelime etme
ne bileyim gel, birine bişey sor ve direkt git ortamdan
ek olarak bu adamın nesini çok farklı ve ilgi çekici buldun anlam veremedim
işyerindeki konumu ve parasıyla daha çok ilgileniyorsun galiba.
çünkü saydığın özellikler öyle vaaov çok farklı adam yaa denecek özellikler değil
kamp sevmesi, doğayı sevmesi, yurt dışına gitmesi, güya tek başına (ki tek başına değildir ama neyse üzmeyelim seni) bir yerlere gidip durması
türkü sevmesi, bağ bahçe sevmesi falan
hani nesi ilgi çekici ya?
çok farklı bir yanı yok. kamp ve doğa hayatını sen de sevsen adamdan hoşlanmana anlam verirdim ortak nokta var derdim
ama bu işler sevmeyen için epey zor ve iticidir haberin olsun
birileri demiş zaten adamda böyle hobiler var ama parası olduğu için var
parası olmasa nasıl gidecek kuzey ışıklarına yani?
adam bir şeyler üretmiyor mesela hobi olarak ya da bi yaratıcılık durumu da yok
para harcıyor aslında sadece, hobi olarak.
Adam sürekli uçuyor kaçıyor anladık da sizin mesleğiniz ne? İlgi alanlarınız uyuşuyor mu? Bir de tüm yorumlarınızı okudum hal eki olmayan de/da’yı doğru yazmanızı öneririm.Canım diğer dediklerinde kısmen haklı olabilirsin ama bişey üretmiyor konusu biraz komik olmuşbahsettiğim kişi yurt dışında da oldukça popüler olan bir şirketin IT departmanının başında ve bu adam sürekli yazılımlar, robotik entegrasyonlar üreten birisi. Yani adam kazandığını yiyor evet ama kazandığının belki 100 de 1 ini yiyor. Üretme konusunda tamamen varsayım yapmışsın
Ben dış ilişkiler uzmanıyım. Kusura bakma 4 tane farklı dil olunca, ve sürekli farklı dillerde yazışma ve mailleşme yapılınca ister istemez bazı yazım kuralları karışıyor.Adam sürekli uçuyor kaçıyor anladık da sizin mesleğiniz ne? İlgi alanlarınız uyuşuyor mu? Bir de tüm yorumlarınızı okudum hal eki olmayan de/da’yı doğru yazmanızı öneririm.
hobi olarak üretmekten bahsediyorum, iş olarak değil.Canım diğer dediklerinde kısmen haklı olabilirsin ama bişey üretmiyor konusu biraz komik olmuşbahsettiğim kişi yurt dışında da oldukça popüler olan bir şirketin IT departmanının başında ve bu adam sürekli yazılımlar, robotik entegrasyonlar üreten birisi. Yani adam kazandığını yiyor evet ama kazandığının belki 100 de 1 ini yiyor. Üretme konusunda tamamen varsayım yapmışsın
Peki sen neden öfkelisin? Anlatsana birazhobi olarak üretmekten bahsediyorum, iş olarak değil.
neden hepimizin bu adama dibinin düşmesi gerekiyor gibi konuşuyorsun?
başka üyelere de yapmışsın aynı şeyi
biz neden bu adamı beğenmek ve "çok farklı" bulmak zorundayız ki?
attığın mesajda beraber gidelim demişsin reddi yemişsin, öfkeni başkalarından çıkarma.