Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.

Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.

Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)

Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)

Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Durduk yere ne diye kocasini ovsun ki? Konu acmissiniz yaziyoruz,takip ediyoruz. Siz konuyu ne diye acmistiniz? Kimse yorumlamasin diye mi?
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.

Size ilgisi olsa bu zamana kadar olurdu diye düşünüyorum

Bana "emin ol görsen dibin düşer" demiş. Bence dibim düşecek mi diye adamın bi fotosunu görmeyi hak ettim.
Bekarlara her şey serbest ama konu sahibi hiç hoşlanmadı bu durumdan. Bu kadar övülen adam fos çıkar ya. Çokta şey yapmayalım. Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını görmeye gidiyormuş konu devam ederse daha neler sallayacak ay pardon yazacak acaba. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Kusura bakmayın da hiç inandırıcı değil. Mesafesini korumaya dikkat eden adam, sizin aleni asılmanızı kabul edip; bir anda sizinle mesajlaşmaya başladı yani öyle mi.

Bence kamp işini de zor olsa da deneyin derim en azından birlikte zaman geçirirken az çok size karşı ilgi var mı yok mu ya da devam edecek mi anlarsınız :) Ben şu konuşmalardan bi sakınca göremedim. Bi adım beklemiş sanki. Bakalım o yazacak mı yemek için. Ben takipteyim ha ona göre

Yani yazdıklarınızdan ve mesajlaşmalarınızdan anlatımınızdan bu adamın size kesinlikle hiçbir ilgisi olmadığını ama aynı iş yerinde olduğunuz için hep geçiştirerek kibarca bu çizgide tutacağını düşünüyorum ki bir yemek senden önemli mi falan bunlar çok baştan atmalık cevaplar ümitlenmeyin bence çünkü iş yerinde daha önce bu kadar mükemmel erkekkj olmasa da birinden hoşlanmıştım benzer şekilde de çabalamıştım hiçbir şekilde karşılık alamamakla beraber bir yılda da üç kere sevgilisi olmuştu. Yani bu iş olmaz bence kendinizi salın

Bence kibarca ret etmiş seni.

Şimdilik fazla uzatmak istemiyorum konuşmayı yani yıllardır yazmadı şimdi arka arkaya yazıyor dedirtmemek için :)

O zaman çarşamba görüşürüz, iyi geceler dedim kapattım konuyu :)

Çokda emin olma sen neyse sen bi 1.5 sene daha uğraş bakalım
Profil resmindeki sensen, çok ta eminim.

Söylediğim gibi mesajlaşmayı çok uzatmadan, çarşamba görüşürüz o halde diyerek mesajlaşmayı sonlandırdım. bakalım çarşamba belli olur :)

Çok dosthane bir yaklaşım. Muhabbey başka yöne gider mi tam emin olamadım ben. Bu kutlu yürüyüşünde başarılar.

eğer adam etrafında kadınlar olduğu, kendisi de eğitimli ve hali vakti iyi olduğu halde bekarsa ya her kadını beğenmiyordur, beğendiğine kendisi olta atıyordur, ya ıssız adam sendromludur ya gaydir yada büyük defoları vardır, ilişkisi sürmüyordur. ama aynı ortamda uzun zamandır bulunduğunuzu düşünürsek illa belli ederdi. bi kere denk gelmiş değilsiniz.

Amerikan filmlerinde çocukların hayali arkadaşı olur ya, burda da öyle bir durum çıksa şaşırmam.

Sorununuz nedir? Kocalarınızdan göremediğiniz ilgiyi burada görmeye çalışmak mı?

Yani onca insan arasında sadece çıkıntılık yapan sizsiniz farkında mısınız? Kocalarınız erkenden vurdu kıçını yattı, siz de buralarda eğlence mi arıyorsunuz? Yapmayın bacılar ya

Çok dosthane bir yaklaşım. Muhabbey başka yöne gider mi tam emin olamadım ben. Bu kutlu yürüyüşünde başarılar.

Teşekkür ederim. En azından ciddi bir adım atmış oldum. Yani eskiden iş ortamıyla birlikte gidilen yemeği şimdi tek olarak yapabilirsek bu da benim için önemli :)
Eğer bu yemek organizasyonu gerçekleşirse, o esnada da bazı adımlar atabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…