-
- Konu Sahibi balkopugu26
O zaman kendi kocasını övsün milletin övdüklerini takip etmesin
Evliyim ben zaten. Neyin arkasına sığınacağım? Komiksiniz.Açık açık isteyebilirsin canım öyle başkalarının arkasına saklanmaha verir miyim? Tabi ki hayır
Ama şimdi adamı öyle bir ovdun ki acaba adam sen misin diye düşünmedim değil yaniO zaman kendi kocasını övsün milletin övdüklerini takip etmesin
Adama bu soruları daha önce niye sormadın kız?
Bungalov tarzında bir gece kalmak için tavsiye alabilirsin ama senin onunla kamp yapman için muhabbeti ilerletmen lazım bu başlangıç olsun artık birkaç kampçı bul instadan at kendisine uzun zamandır takip ettiğini falan söyle
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.Türkü çok seven, tarla bahçe işi yapan, sosyal medyadan kimseyi takip etmeyen, kadınlardan gözünü kaçıran arkadaş bana yazları karısını köye götüren herhangi bir adam izlenimi verdi valla siz mi gözünüzde büyüttünüz acaba?
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.Durduk yere ne diye kocasini ovsun ki? Konu acmissiniz yaziyoruz,takip ediyoruz. Siz konuyu ne diye acmistiniz? Kimse yorumlamasin diye mi?
Ben elde edemediysem, senin hiç şansın yok canım o konu da eminim :)Çoğumuz evliyiz ama bu mükemmel adamı merak etmedik değilatda bi gözümüz gönlümüz açılsın yoksa elinden alırızmı diye korkuyorsun
Size ilgisi olsa bu zamana kadar olurdu diye düşünüyorumkızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz
Bekarlara her şey serbestBana "emin ol görsen dibin düşer" demiş.Bence dibim düşecek mi diye adamın bi fotosunu görmeyi hak ettim.
Kusura bakmayın da hiç inandırıcı değil. Mesafesini korumaya dikkat eden adam, sizin aleni asılmanızı kabul edip; bir anda sizinle mesajlaşmaya başladı yani öyle mi.Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.
Bence kamp işini de zor olsa da deneyin derim en azından birlikte zaman geçirirken az çok size karşı ilgi var mı yok mu ya da devam edecek mi anlarsınız :) Ben şu konuşmalardan bi sakınca göremedim. Bi adım beklemiş sanki. Bakalım o yazacak mı yemek için. Ben takipteyim ha ona göreYa yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.
Çokda emin olma senBen elde edemediysem, senin hiç şansın yok canım o konu da eminim :)
Amerikan filmlerinde çocukların hayali arkadaşı olur ya, burda da öyle bir durum çıksa şaşırmam.Çoğumuz evliyiz ama bu mükemmel adamı merak etmedik değilatda bi gözümüz gönlümüz açılsın yoksa elinden alırızmı diye korkuyorsun
Bence kibarca ret etmiş seni.Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş
Şimdilik fazla uzatmak istemiyorum konuşmayı yani yıllardır yazmadı şimdi arka arkaya yazıyor dedirtmemek için :)Bence kamp işini de zor olsa da deneyin derim en azından birlikte zaman geçirirken az çok size karşı ilgi var mı yok mu ya da devam edecek mi anlarsınız :) Ben şu konuşmalardan bi sakınca göremedim. Bi adım beklemiş sanki. Bakalım o yazacak mı yemek için. Ben takipteyim ha ona göre
Profil resmindeki sensen, çok ta eminim.Çokda emin olma senneyse sen bi 1.5 sene daha uğraş bakalım
Yani yazdıklarınızdan ve mesajlaşmalarınızdan anlatımınızdan bu adamın size kesinlikle hiçbir ilgisi olmadığını ama aynı iş yerinde olduğunuz için hep geçiştirerek kibarca bu çizgide tutacağını düşünüyorum ki bir yemek senden önemli mi falan bunlar çok baştan atmalık cevaplar ümitlenmeyin bence çünkü iş yerinde daha önce bu kadar mükemmel erkekkj olmasa da birinden hoşlanmıştım benzer şekilde de çabalamıştım hiçbir şekilde karşılık alamamakla beraber bir yılda da üç kere sevgilisi olmuştu. Yani bu iş olmaz bence kendinizi salın
Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.
Bekarlara her şey serbestama konu sahibi hiç hoşlanmadı bu durumdan. Bu kadar övülen adam fos çıkar ya. Çokta şey yapmayalım. Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını görmeye gidiyormuş konu devam ederse daha neler sallayacak ay pardon yazacak acaba. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Amerikan filmlerinde çocukların hayali arkadaşı olur ya, burda da öyle bir durum çıksa şaşırmam.
Çok dosthane bir yaklaşım. Muhabbey başka yöne gider mi tam emin olamadım ben. Bu kutlu yürüyüşünde başarılar.
eğer adam etrafında kadınlar olduğu, kendisi de eğitimli ve hali vakti iyi olduğu halde bekarsa ya her kadını beğenmiyordur, beğendiğine kendisi olta atıyordur, ya ıssız adam sendromludur ya gaydir yada büyük defoları vardır, ilişkisi sürmüyordur. ama aynı ortamda uzun zamandır bulunduğunuzu düşünürsek illa belli ederdi. bi kere denk gelmiş değilsiniz.