Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yanlış anlaşılır diye yazmıyordum. Konu şuan devam ediyor kamp gezi üzerinden.

Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.

Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)

Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)

Canı sıkılınca Norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye giden adam bırak beni yazları köye götürsün canım ben razı olurum.

Yorumlansın diye açtım. Saçmalansın diye değil.
Net friendzonelandınız şu an. Artık yavaşça geri çekilirseniz daha iyi olur derim.

Şimdilik fazla uzatmak istemiyorum konuşmayı yani yıllardır yazmadı şimdi arka arkaya yazıyor dedirtmemek için :)

O zaman çarşamba görüşürüz, iyi geceler dedim kapattım konuyu :)

Profil resmindeki sensen, çok ta eminim.

Söylediğim gibi mesajlaşmayı çok uzatmadan, çarşamba görüşürüz o halde diyerek mesajlaşmayı sonlandırdım. bakalım çarşamba belli olur :)
Evet benim 43 yaşındayım :) ama işte anlatmak istediğimi hiç bir zaman anlamicaksın sende adamı çekecek aura yok hala benim güzel olmadiğimi iddia ediyorsun benim böyle bir iddiam olmadı zaten bu işler güzellikle olmaz sadece ama emin ol kimin ilgisini çekmek istersem çekerim :) hiç 1.5 sene uğraşmadım hele de benle aynı ortamda olan biriyle 🤣

Evet benim 43 yaşındayım :) ama işte anlatmak istediğimi hiç bir zaman anlamicaksın sende adamı çekecek aura yok hala benim güzel olmadiğimi iddia ediyorsun benim böyle bir iddiam olmadı zaten bu işler güzellikle olmaz sadece ama emin ol kimin ilgisini çekmek istersem çekerim :) hiç 1.5 sene uğraşmadım hele de benle aynı ortamda olan biriyle 🤣
Tamam sensin abla :) sen çekersin.

Ne yazık ki katılıyorum, aynen bu tipte bir herifle beraberim valla bana her zaman sen olmasan evde kalırdım diyor :halay: Nedeni de belli beklentilerini aşırı yüksek olması, onun istediği profile uyan çok az insan var zaten. Benimkinin kriter listesini yazayım:

• Çok iyi eğitimli olsun
  • Tercihen teknik meslek yapsın, mesleğinde başarılı olsun ne kadar başarılıysa o kadar iyi
  • Akıllı olsun, pratik olsun, tuttuğunu koparan karakterde olsun
  • Yukardaki 3 maddednin toplamı olarak ticari olarak da başarılı olsun, tercihen kendi işinin sahibi olsun
  • Entel mentel olsun, boş olmasın iş dışında ilgi duyduğu okumaktan zevk aldığı bir konu olsun
  • Hayattan zevk alsın
  • Seyahat etmiş olması yeterli değil, bir süre yurtdışında yaşamış olsun
  • 1 belki 2 dili çok iyi konuşsun
  • Sağlıklı bedene sahip olsun, en az 1 sporu düzenli yapsın
  • Tercihen uzunca boylu olsun
  • Az buçuk yüzüne bakılır cinsten olsun:)))

Bunları uç uca koyunca tanıdığım sadece 3 kadın var belki, 2si evli birisi benim:hasta: Ben de zaten listenin hepsine uymuyorum uzun boylu değilim mesela. Yani öyle uçan kaçan aşırı başarılı heriflerin kriter listeleri uzuyor gidiyor sonları da evde kalıp kokuşmak oluyor :KK12:
İyi de kendine eş aramamış ki şirkete yönetici aramış sanki :KK45:

Konu sahibi şu an kim ne derse desin anlayacak düzeyde değil çünkü halen adamın ilgisi var da gösteremiyor gibi düşünüyor ne zaman ki adamın gerçekten ilgisini çeken biri olur nasıl şak diye adam değişecek ilgi gösterecek hatta belki hızlıca bir yola girecek onu görür o zaman anlar bence.

Maalesef duygular mantığı köreltiyor bir de adamı proje gibi yaklaşmışsınız bence o da bunu hissetmiştir kadınlardan bir farkınız kalmamış otantik olamamışsınız

Bir de yani Amerikan başkanı bile olsa bence erkekler ilgilendiği kişiyi görür görmez etkileniyor ve ilgisini hemen belli ediyor elinde değil çünkü hani o şöyledir böyledir diye düşünmeyin

Tamam sensin abla :) sen çekersin.
"Abla" hitabını aklınızca aşağılama ve hakaret amaçlı kullanmaya çalışırken hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Siz de dünkü çocuk değilsiniz ki 35+ yaşta yetişkin bir kadınsınız.

Aynı şirkette çalıştığınız bir adamın fiziksel özellikleri ve sağdan soldan duyduğunuz yatırımları, geliri sebebiyle adamın peşine düşmüşsünüz.

Adam, sözde size laf taşıyan arkadaşı ve kuzeniyle sizin hakkınızda neler konuşuyordur kimbilir.

canım erkeklerin genel muhabbeti nolur ya para olur ya araba. arkadaşımla evli olan bir erkekten alıyoruz bu bilgileri :)

Mesele adam tabi ki ama adamın da ne olduğunu bilmek gerek :)
Kişiden kişiye değişir tabi o. Benim arkadaş olduğum erkek arkadaşlarımla saatlerce her konudan konuşabiliyoruz yoksa zaman geçmez zaten sıkılırsın. İşten gelince kanepede uyuyakalan adam, çocukla ilgilenen anne modunda ilerler evlilik. Ben sohbet etmek, gülüp eğlenmek isterim şahsen. Ki bu beğendiğiniz adam da o akıcı sohbet olayını seziyorum ama tabi kiminle yıldızları seyretmek, kampta ateş yakmak ister artık bunu zaman gösterir :)

Bu adamlardan bi cacık olmaz; cevresinin çok sevmesi, komik, eğlenceli, akademik kariyeri süper, akıllı, okumuş, parasının olması özel hayatındaki berbatlığını kapatmaz.

Bu yaşa kadar böyle bi adamın çevresinde manken gibi kadın olanından tut süper entellektüel kadınından tut liste uzar gider olmadımı sanıyorsun.

Hayır bu kadar olanağın, imkanın, çevren olacak tek başına takılacaksın. Ben varya erkek olsam öttürürüm ortalığı…

Ya gizli gay ya cinsen sorunları var ya ilişki insanı değil ya da kadınlardan bi süre sonra buz gibi soğuyan erkekler var onlardan.

Size ilgisi olsa mutlaka bi ışık çakardı. Böyle akıllı bir erkeğin sizi fark etmemesi imkansız. Adam akıllı bi kere. İstemiyor demek ki…

"Abla" hitabını aklınızca aşağılama ve hakaret amaçlı kullanmaya çalışırken hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Siz de dünkü çocuk değilsiniz ki 35+ yaşta yetişkin bir kadınsınız.

Aynı şirkette çalıştığınız bir adamın fiziksel özellikleri ve sağdan soldan duyduğunuz yatırımları, geliri sebebiyle adamın peşine düşmüşsünüz.

Adam, sözde size laf taşıyan arkadaşı ve kuzeniyle sizin hakkınızda neler konuşuyordur kimbilir.
Tamam

Ben elde edemediysem, senin hiç şansın yok canım o konu da eminim :)

Bu ne kadar saygısızca bir yorum. Hayatında itü, odtü ortamı göremediği için burada öyle bir erkeğe nasıl koşarım, nasıl ayarlarım diyerek gelip konu açtın insanlar düzgünce tavsiye verdi, akıl verdi. Neden bir başkasına saygısızlık yapıyorsun, hem de dış görünüş üzerinden? Adamın 1.5 seneden fazladır bir kere ilgisini çekememişsin. ne dış görünüş olarak ne hobi, uğraş ne eğitim olarak adamın kafasındaki tip değilsin belliki. Yine de akıl verdik.

Bu arada adam salak değiller, senin bu saatte gönderdiğin mesajın niyetini anlamıştır. Madem bu kadar kolay yemeğe okey birisi bu kadar gözlem yapmana bu kadar beklemene gerek kalmazdı. Pek inandırıcı değil bu yemek işi ama neyse. Adama böyle saygısızlık yapmazsın umarım.

Kişiden kişiye değişir tabi o. Benim arkadaş olduğum erkek arkadaşlarımla saatlerce her konudan konuşabiliyoruz yoksa zaman geçmez zaten sıkılırsın. İşten gelince kanepede uyuyakalan adam, çocukla ilgilenen anne modunda ilerler evlilik. Ben sohbet etmek, gülüp eğlenmek isterim şahsen. Ki bu beğendiğiniz adam da o akıcı sohbet olayını seziyorum ama tabi kiminle yıldızları seyretmek, kampta ateş yakmak ister artık bunu zaman gösterir :)
Yani sohbet konusunda fazlasıyla akıyor sohbeti. Zaten iş ortamında ve iş yemeklerinde falan muhabbeti baya sarıyor. Eğlenceli ve şakaya yatkın olması da etken tabi 🙂 bakalım Çarşamba gün görcez yemek yiyebilcez mi

yahu adam 35 yaşında bir bilgisayar mühendisi, parası olduğu için dikkat çekiyor, parası olduğu için hobileri var, bu adam fazla mükemmel olamaz, şu adamdan parayı al anasının bodrumunda hack yapan şişko Amerikalı looser kalır.

konu sahibi aynı şirkette çalışan üst düzey eleman ve parası var diye kendine yarattığı aurayı çekici buluyor, bunun farkında değil.

ben sana çözümü söyleyim, adamı hiçe sayacaksın, egosunu şişiren peşinde koşanlardan olmayacaksın, sümüğümü bile atmam sana tafralarında olacaksın ama durduk yere değil tabi manyak durumuna düşersin, böyle uzaktan elit ve ilgisiz duracaksın sadece.

du bakıyım, mesaj atmış ve yemek oltası sallamışsın, bu şansını kaybettin :KK43: neyse yemeğe çıktıktan sonra beğenmediğin için ghostla bari.

Sanırım uyku vaktin geldi, anlamıyorsun. Ben bu adama daha önce hiç birebir mesaj atmadım. İlk defa bugün attım
Konu sahibi saldırgan yorumlar gelmiş olabilir ama böyle de laf sokunca hoş olmuyor duruş olarak daa adam birine uyku vaktin geldi diyerek laf sokan birini ister miydi sizce?

Okurken bı an benim biraderin peşindesiniz zannettim ama yaş ve orman tutmadı 😂 Valla tatlım ulasabilirsen ablasına anasına filan ulaş, bizim gibi evlensin diye bekliyorlarsa kaleyi içten fethetmen zor olmayacaktır zaten 😁 Onun dışında bu tipleri ancak vur kaç yaparak avlayabilirsin ama senin vurup kaçacak pek bir alanın ve silahın kalmamış gibi, çok fazla yanasmişsın zaten...Yine de dene derim. Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X