kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz