Eşim çok ilgisiz

Delirmişsiniz siz galiba nasıl sesiniz çıkmıyor nasıl çıldırmiyorsunuz o bebeği siz tek yapmadınız ne demek saatt 8 de uyuyor istediği gibi geziyor gece 2 de geliyor. Bakın benim eşimde sabah 7 de kalkıyor iş için ama o zaman bile 1 bazen 2 ye kadar yatmaz bende demem otur bekle diye kendisi yatmaz yardımcı olur .
Türkiyedeyken benim eşimde 7de kalkardı en erken 12de yatardı ama buraya gelince değişti işte bende onu anlamaya çalışıyorum. Hep böyle olsaydı zaten çekmezdim. Gerçi yine de fazla çekeceğimize sanmıyorum.

Çocuğunu çok seviyor aslında I, gelir gelmez beni de çocuğunuda öper, nasıl olduğumuzu sorar. Eve gelip bi köşede oturmaz bana yardımcı olur, elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmaz. Annesi aylardır burada mesela sofra bile toplasam annesine yaptırır bana hep sen otur yorulma der. Benim sorunum Avrupa’ya geldikten sonra değişen çevresi ve evde çok fazla duramaması. Kuzenleri hep bekar, telefon açıp patronundan izin alabilirsen gel falan diyorlar, eşimde

Ailem kendi yağında kavruluyor, aslında manevi olarak bana destek oluyorlar ama onlara gitsem belli bir süre sonra orada da rahat edemeyeceğim. Artık çocuğumda var o ne kadar ailede olsa sığıntı gibi büyüyecek. Kim ne derse desin bir kadın veya çocuk kendi ailesinden bir kere çıkınca nir daha eskisi gibi olmuyor. Misafir gidip gelmeye benzemez. Eşim hiç bir şeyime karışmaz ama baba evinde her şeyime müdahale edilirdi, şimdi tekrardan geriye sarmak istemiyorum.
Cocugunu cok seven adam pazar günü kırar dizini evde oturur. 2 aylık bebeğiniz var sanırım, ne balık tutması ya?

PS partileri de varmış geceleri oh paşama bak sen. adam bu çocuğu gerçekten istiyor muydu?

Son düzenleme:
Back