- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Genel konuşmayın. Kendi açımdan konuşayım. Adam normalde asla evlilik düşünmeyen biri ama benimle konuştuğundan beri insan seninle yaşlanmaz, evlilik ne güzel olur aslında dediği için benim de aklıma girmeye başladı. Hem de sade bir nikah düşüncesi olduğunu söyledi ama ben her şey usulünce olmalı ve ortak karşılanmalı, sadece sen diye bir şey olmamalı diyen bendim. Önyargılarınız sizi çok üzer, yapmayın. Kınamayın.evlenip, boşanmış, çocuklu bir sürü erkek varken, neden bekarlara gidiyorlar acaba, çöpsüz üzüm çünkü onlar dimi, ayrıca ilk evliliği olacağı için erkeğin, ailesi herşeyi dört dörtlük yapacak dimi...sizin aileniz evli çocuklu adamı istermi size,
dürüst ol lütfen, söylediğiniz an aileniz kabul edermi acaba...
alah yazdıysa bozsun inşallah, herşeyin ilkini oğlumla yaşasın isterim...ilk eşi ve yaşadıkları gelmesin aklına...Siz en güzeli kıymetli oğluşunuzu evlendirmeyin,mazallah bu duruma düşersiniz filan ..
O şekil evlendirmek ne demek oluyor ? O şekil derken ???
Kendisi kv olacak çünkü ve nasıl bir kv olmalıyım diye konusu var ama ben yazdıklarından sonra az çok tahmin ediyorum nasıl olacağını
Cinsiyetçilik ve kadınlara mal muamelesi yapmak nr zamandır fikir kategorisinde oldu ki?benim fikrime saygı duymayan kişilerin fikirlerine, ben neden saygı duyayımmm...yarın öbür gün sen çocuğunu o şekil evlendirirsin...
ablacım kınma yok burda, tercih meselesi...Genel konuşmayın. Kendi açımdan konuşayım. Adam normalde asla evlilik düşünmeyen biri ama benimle konuştuğundan beri insan seninle yaşlanmaz, evlilik ne güzel olur aslında dediği için benim de aklıma girmeye başladı. Hem de sade bir nikah düşüncesi olduğunu söyledi ama ben her şey usulünce olmalı ve ortak karşılanmalı, sadece sen diye bir şey olmamalı diyen bendim. Önyargılarınız sizi çok üzer, yapmayın. Kınamayın.
alah yazdıysa bozsun inşallah, herşeyin ilkini oğlumla yaşasın isterim...ilk eşi ve yaşadıkları gelmesin aklına...
fikirlere saygı duyulmalı...Aklına gelse neden boşansın ki,biraz mantıklı olun lütfen.
fikirlere saygı duyulmalı...
Hitabınıza da dikkat edin. Bize kınama yok deseniz de Allah görüyor biliyor. Ayrıca konuyu farklı yere çekmek yerine bir daha yorum yazmazsanız memnun olurum.ablacım kınma yok burda, tercih meselesi...
Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
hangi hitap tan bahsediyorsun ???? benim yorumlarımı faklı yere çeken sizlersiniz...herksin fikri aynı olmak zorun değil...Hitabınıza da dikkat edin. Bize kınama yok deseniz de Allah görüyor biliyor. Ayrıca konuyu farklı yere çekmek yerine bir daha yorum yazmazsanız memnun olurum.
Eski sevgilisiyle yaşadıkları gelmeyecek mi aklına? İlla evlenip ayrılmak mı gerekalah yazdıysa bozsun inşallah, herşeyin ilkini oğlumla yaşasın isterim...ilk eşi ve yaşadıkları gelmesin aklına...
Yazdığınız kadarı ile beyefendi size ilgi duymuş fakat gerek ailesi gerek muhtemelen kendi fikirleri sebebi ile size gelecek vaad etmemiş. Elbette hayatta herkesin başına herşey gelebilir, fakat bu aynı şunun gibi mesela benim ailem uzak memlekete kız vermek istemez ha ben turkiyenin obur ucundan biriyle evlenmek istiyorum dedim tamam dediler. Ama gönül tabi isterdi kendi memleketimizden olsun. Bunu böyle icsellestirmeye, duyar kasmaya gerek yok . Evlilikte denklik çok önemlidir. Belki yine evlenirsiniz ama bu farklılık illa göze çarpar iki kişi arasında da. Beyefendi ailesinin kabul etmeyeceğini düşünüyorsa yanaşmayacak umut vermeyecek. Veya siz ailesinin sizi kabullenmeyecegini düşünüyorsanız hele de sizi yıllardır tanıyan insanlar olmasına rağmen hic bulaşmayın derim ben.Genel konuşmayın. Kendi açımdan konuşayım. Adam normalde asla evlilik düşünmeyen biri ama benimle konuştuğundan beri insan seninle yaşlanmaz, evlilik ne güzel olur aslında dediği için benim de aklıma girmeye başladı. Hem de sade bir nikah düşüncesi olduğunu söyledi ama ben her şey usulünce olmalı ve ortak karşılanmalı, sadece sen diye bir şey olmamalı diyen bendim. Önyargılarınız sizi çok üzer, yapmayın. Kınamayın.