- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Dürüstlük budur. Kk lincini göze alıp mesaj yazabilmektirbüyük konuşmuş olmayayım ama bende istemezdim...ayrıca başkasının çocuğuna neden baksın oğlum....ama illada seviyorum derse, vazgeçmiyorum derse de, dünyanın sonu değil der, oğlum istiyor diye kabul etmek zorunda kalırdım...
her annenin hayali evlenmemiş bir kızla oğlunun evlenmesidir bence...
Ve de gelinlerine kök söktürmek bu hayalin sonrasında :)büyük konuşmuş olmayayım ama bende istemezdim...ayrıca başkasının çocuğuna neden baksın oğlum....ama illada seviyorum derse, vazgeçmiyorum derse de, dünyanın sonu değil der, oğlum istiyor diye kabul etmek zorunda kalırdım...
her annenin hayali evlenmemiş bir kızla oğlunun evlenmesidir bence...
Erkek arkadasiniz bekar ise malesef kimse olumlu dusunmez buyuklerden.. ama sizin yerinizde olsam bekar biri ilede hayat kurmazdim oyle bir durumda cunku sonrasi cok yipratici olur ve eger gelecegi vadedemiyorsa iliskiniz uzatmadan bitirinYaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
Kabul ettirmeye çalışmak değil aslında. Sadece bazı şeyleri gözünde çok büyüttüğünü düşünüyorum. Konuşarak hallolacak şeyler.Ayyy kurban olsunlar sana. Sen niye kendini kabul ettirmeye çalışacaksin.
İnşallah hallolurKabul ettirmeye çalışmak değil aslında. Sadece bazı şeyleri gözünde çok büyüttüğünü düşünüyorum. Konuşarak hallolacak şeyler.
İnşallah. Çok teşekkür ederimİnşallah hallolurçünkü sırf evlendin boşandın diye bir fazlaligin ya da eksiğin olmuyor. Öyle düşünen varsa o eksiktir. Gonlundekini hayırlısıyla versin allah