• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerilen kişi

Eski insanlarla karşılaştırınca helede dediğin gibi tarlada çalışan emek sarf eden kadınlarımıza göre bizler daha şanslıyız.
Nerdeyse 61 yaşına geldim hala şort giyerim seviyorum tipimde müsait nasılsa neden giymeyim yani,torun sahibi olunca daha mı nene tarzı olmak gerekiyor yani.
Evet giyim , saç boyama hepsi kesinlikle etken . Şort giymenin de yaşı mi olur 🥰🥰

Evet giyim , saç boyama hepsi kesinlikle etken . Şort giymenin de yaşı mi olur 🥰🥰
Kesinlikle bakımlada çok alakalı bunlar,bir alaralr saçımı bile pembeye boyatmaya karar vermiştim vazgeçtim sonra.
Şort rahatlıktır bana göre ayakta da terlik varsa süper olur.

Ben daha boşanalı 6 ay oldu.. Ha bu arada ne iş yapıyormuş? :) Bu kadar abartılı tepkiler vermek için davranışlarınızın kendi içinde daha tutarlı olması gerekmiyor mu?

40 yaş üstü adamın işi oturmuştur karakteri oturmuştur olgundur hayatta birçok şeyin farkındadır eğitim olarak da kendini geliştirdiyse süper ama ülkemizde 40 yaş üstü aman Allahım hemen kaç kaç kart zampara deniyor 😂
Niloya adam ömrün yarısını tüketmiş daha ne olsun
Bin yıl yaşamayacak bu adam de mi

Savunanlar genç gösteriyor bahanesini öne sürüp duruyorlar. Dışının genç göstermesi hiçbir anlam ifade etmiyor. 37 yaşındayım. 27 yaşındayken savunduğum hayat görüşlerime, isteklerime, hayallerime şimdi gülüp geçiyorum. Sadece görüntü olarak bakmak aşırı sığ bir düşünce. Aradaki 10 yaş fark demek, bir kuşaktan diğer kuşağa geçmek demek. Ruhu genç bile kalsa bir insanın, yaşının getirdiği olgunluk yüzünden hayattan beklentileri değişiyor ister istemez. İnsan bazen yaşıtlarıyla bile anlaşamazken, yaşça denk olmadığı biriyle oturup sohbet edecek ortak konu bulması çok zor.

Zorlarına giden şey hemcinslerinin boşanmış olduğu halde genç birini araması genç birine layık görülmek istemesi!!! bu kadınlar niye böyle ya boşanmak ayıp bir şey mi bir tek ülkemizde böyle algılanıyor herhalde anlaşamamış ayrılmış binbir tane sevgili yapıp ayrılan kadınlar çıtırla evlenebilir ama boşanmış bir kadın yaşlıyla mı evlenmek zorunda nedir derdiniz?
Bence sadece yaş kompleksli var.
Savunanlar genç gösteriyor bahanesini öne sürüp duruyorlar. Dışının genç göstermesi hiçbir anlam ifade etmiyor. 37 yaşındayım. 27 yaşındayken savunduğum hayat görüşlerime, isteklerime, hayallerime şimdi gülüp geçiyorum. Sadece görüntü olarak bakmak aşırı sığ bir düşünce. Aradaki 10 yaş fark demek, bir kuşaktan diğer kuşağa geçmek demek. Ruhu genç bile kalsa bir insanın, yaşının getirdiği olgunluk yüzünden hayattan beklentileri değişiyor ister istemez. İnsan bazen yaşıtlarıyla bile anlaşamazken, yaşça denk olmadığı biriyle oturup sohbet edecek ortak konu bulması çok zor.
Ben genç göstermeye de inanmıyorum.az buçuk insan görmüş, dikkatli biri kikin kaç yaşında olduğunu şıp diye anlıyor valla.herkes yaşını gösterir.büyük gösteren var bence ama küçük gösteren bence yok.eee bilen nasıl biliyor o zaman?

Yaş takıntısı + yaşlı kocası olanlar ağlamış. 28 yaşındayım 44-45 yaşındaki abiler koca adamdır benim için. Hitapta amca denmez elbette ama koskoca 40lık adamda kendine 36-37 yaşındaki kadınları layık görmez, 35 yaşındaki kadınlara omlet muhabbeti yapan AMCAları mı savunuyorsunuz?
Konu sahibi çok haklısın, boşanmış kadına koca koca çoluklu çocuklu adamları öneren iş güzarlara haddini bildir.
Yok şu genç şu bakımlı zart zurt, zaman yolcusu değilseniz yaşanmışlık diye bi gerçek var.

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Ben de boşandım 29 yaşındayım şuan. Aradaki yaş farkı çok fazla. 45i geç, 35 yaşında olan bir erkek bile bana büyük geliyor. Çünkü minyon tipliyim yaşımdan küçük gösteriyorum. Annenizin size düşüncenizi sormadan evlllik konusunda başkasıyla konuşması yanlış olmuş. Daha 6 ay olmuş boşanalı. Kafanızı dinleyin, bekar olmanın tadını çıkarın gezin tozun derim. Karşınıza zamanla birisi çıkar.

Sevgililerim hiç evlenmemiş kişilerdi bu arada. Boşandım diye beklentileriniz düşmesin. Ama nedense 25 yaş üzeri bekar erkeklerin de olgun kadınlara merakı var. Benimle tanışmak isteyen, ileriye dönük evlilik düşündüğünü söyleyen 24 yaşında birisi vardı. Onu küçük olduğu için kabul etmedim.

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Çok haklısın.Sana bunu önerenleri iyice benzet ve bence böyle önerenlerin ağzının payını ver ki bir daha cesaret edemesinler.Yaşın daha genç moralini bozma.Gez toz farklı etkinliklere turlara vb katıl.Arkadaşım okuma etkinliğine gidiyor canlı.Hiç duymadım çok hoşuma gitti.Sonra yine workshoplar var bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama.İnternette arayabilirsin.Evin araban da varmış.Maaşlı gençsin.Seni tabi kimse kaçırmak istemezler bu nedenle dikkatli ol.Çok olmamış boşanalı yanlış yapma.

Ay milletteki bu alınganlığı da anlamadım. Konu sahibinin kızdığı tam olarak adamın yaşı da değil, ailesinin çevresini tanıyordur, dul kalmış artık çok ince eleyip dokumaz, kör topal kimi denk getirse kâr, çok bi seçme hakkı yok, hem ne güzel genç kadın düştü kafası. Düpedüz mezarcı kafası işte.

40 yaşında adamlar olgundur, her şeyi oturmuştur deniyor ama her zaman olmuyor o. 40 yaşında tonla çocuk adam gördüm ben. Bir arkadaşım hiç evlenmemiş, anasının sözünden çıkmıyordu. Aileden kalan tonla mal var ama kim yiycek, eş yok çocuk yok bişey yok şimdi. Kendi de zaten beceremiyo yemeği. Ya adam yeni ofis koltuğunun naylonunu sökmeden oturuyodu haşır huşur ahahah.

Kadin nasıl secebiliyorsa erkekte seçer. Belki çocuk istiyordur genç istemiştir. Sanki 45 adamla evlenen 30 yaşında kadın yok mu. Adamın tercihi bu. Bu kadar kıyamet koparacak karşı tarafı küçümseyecek bir durum yok. Herkesin seçimine saygı göstermek lazım. Egolu davranıp adamın kriterlerini beğenmedi diye adamı küçümsemenin anlamı yok. Değerinin farkındaymis madem kendine göre baksın o zaman . Ama insanları bağırmaya ve küçümsemeye hakkı yok konu sahibinin net !
40 yaşında kadının çocuğu olmuyor mu? 40 yaşındaki adamın sperm kalitesinden ne kadar eminiz? Zamanla depoları boşalan sadece kadınlar değil. Erkekler de yaş aldıkça üreme sağlığı bozulan canlılar.

15 yaş çok gerçekten .
Boşanmış olduğunuz için insanlar her ihtimali değerlendireceğinizi düşünüyorlar . Siz de sinirlenmişsiniz . Haklı olarak .
Ama duygularınızı saklamaya çalışın çünkü hayat çok hızlı akıyor 30 olmuşsunuz bile . Sizin için de Hızla yaş problemi kapıyı çalacak . O yüzden yaşı yüzünden insanları reddederken biraz daha sakin ve saygılı olmaya çalışın . Sizin için söylüyorum. İnanın yıllar 30 undan sonra hızlı geçiyor . Uygun birini bulmanız zaman alırsa söylediklerinizin altında ezilebilirsiniz .

Ay milletteki bu alınganlığı da anlamadım. Konu sahibinin kızdığı tam olarak adamın yaşı da değil, ailesinin çevresini tanıyordur, dul kalmış artık çok ince eleyip dokumaz, kör topal kimi denk getirse kâr, çok bi seçme hakkı yok, hem ne güzel genç kadın düştü kafası. Düpedüz mezarcı kafası işte.
Katip af buyurun hepiniz, kadın boşanınca çevresindeki kadınların paniklediği bir kesim de var, aman hemen başını bağlayalım bulalım birilerini, erkeklerimizin gözü kayar ya da erkeklerimizi ayartır diye.
Birazda o yüzden ellerinde önerilecek kim varsa yaşı varmış yokmuş bakmadan evlendirme telaşına giriyorlar.
Durun daha kadın boşanalı 6 ay olmuş, hem bakalım evlenmek istiyor mu?
Dul kelimesi de çok rahatsız edici, eşiniz ölmediyse nüfusa dul diye yazılmıyorsunuz ama boşanmaya görün derdi tasası yine kadınlara düşüyor.

40 yaş üstü adamın işi oturmuştur karakteri oturmuştur olgundur hayatta birçok şeyin farkındadır eğitim olarak da kendini geliştirdiyse süper ama ülkemizde 40 yaş üstü aman Allahım hemen kaç kaç kart zampara deniyor 😂
Bu saydiklariniza sahip 40 yaş üstü hiçbir erkek görücü usulü evlenmez çünkü etrafı kadınlarla çevrili olur...Bence sorun adamın 45 yaşında olması değil görücü usulü 20 lik kız araması...

o yaşta adamların da bir ilgisi oluyor genç kadınlara. boşanmış olunca abes görmemiş adam da demek ki ama kızmakta haklısın. oluru yok işin. ha brad pitt 45 yaşındayken taşşş ötesiydi, kendisi de öyle bir tipse olur belki anca :D ama bunun olma ihtimali de yüzde bir olduğuna göreee....boşver :D

Back