Boşanmış kadından eş olmaz algısı

evlenip, boşanmış, çocuklu bir sürü erkek varken, neden bekarlara gidiyorlar acaba, çöpsüz üzüm çünkü onlar dimi, ayrıca ilk evliliği olacağı için erkeğin, ailesi herşeyi dört dörtlük yapacak dimi...sizin aileniz evli çocuklu adamı istermi size,
dürüst ol lütfen, söylediğiniz an aileniz kabul edermi acaba...

Böyle erkek anaları oldukça bizim kızlarımızın işi zor..

hah gelmiş benimki :) kayınvalide olmaktan bence de kork sen teyzecim çünkü bu iyilik (!) dolu kalbinle gelininden çekeceğin var.
neyse her mesajını takipteyim, bir yerde açık vereceksin muhakkak, öptüm :)
bende seni öpüyorum, sizlerde maşallah herşeye eyvallah modundasınız, bakalım senin kayınvalide nasıl olacak:)

Hayale bak!
Böyle hayali olan bir anneden de ne kaynana çıkar ama.

bende seni öpüyorum, sizlerde maşallah herşeye eyvallah modundasınız, bakalım senin kayınvalide nasıl olacak:)
çok şükür benim çok ama çok iyi bir kayınvalidem var teyzecim, sen gelecekteki gelinine kafa yor bence :)

Bunlar nasip kısmet işi. Öyle denk gelmiş öyle sevmişler.. Sizin gibi hesapçı olanlar varsa onları da aynı derecede eleştiririm.

Evet ailem kabul etmez. Cünkü onlar da sizinle aynı derecede sorunlu böyle konularda. Ben de restimi çekerim. Kendi ailem de böyle diye bunu normalleştirecek değilim.

Siz benim sorularıma cevap verin benimle aynı dürüstlükte.

Bakın sizi kırmak istemem ama her şey ortada zaten. Bence devam edip üzmeyin kendinizi. Nasibiniz o değil, thank you next deyin :) Yani sıradakiii:)

Emin olmayan adamdan hiçbir cacık olmaz.

benim fikrime saygı duymayan kişilerin fikirlerine, ben neden saygı duyayımmm...yarın öbür gün sen çocuğunu o şekil evlendirirsin...

gidip bekar bulacaklarına, evli çocuklu adam bulsunlar,
Sizin kızınız olsa evlense boşansa ve hiç evlenmemiş bir adama aşık olmuş olsa; böyle mi tepki verirdiniz. Benim oğlum ya da kızım veya kardeşim istediği ile evlensin. Yeterki Çok çok çok mutlu olsun. Önemli olan bu. Biliyor musunuz sizin gibi insanların baskısı yüzünden birçok kadın şiddet görüyor; hakaret yiyor ama boşanamıyor. İnsana insan olduğu içn değer vereceksin; evli, boşanmış, çocuklu,bilmem ne ayrımı yapılmaz.

kızmda olsa, onu uyarırım....ama çok istiyorsa, mecburen kabul ederim..ama mecburen...

Bir oğlum var, hiç de öyle bir hayalim yok.
Tek istediğim mutlu olsun kıymet bilen biriyle evlensin, o da kıymet bilsin..
Her annenin hayali falan değil yani...

Aynen arkadaşım.. hatta sen hiç evlenmemişsin ne işin var boşanmış adamla erkek mi kalmadı bile deniyor..

iş erkekte bitiyor bence kendini geri çek ve olanları izle derim çünkü fragmanı görmüş olacaksın eş adayı seni nasıl temsil edecek ya da edebilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…