- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Eş adayı olarak açıkladığınız kişi de zaten sizinle bir ilişkiye baş koymuş değil zaten. Siz hoşlanmışsınız sanırım akılınızda gönlünüzde kalmış. Unutun.Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.
Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.
Konusu oldu birkaç kere. Sadece sebebini söylemek istemiyorum dedi. Evlensek beni çok mutlu edersin biliyorum, tam da istediğim özelliklerdesin vs diyor ama olmama sebebi buymuş.Eş adayı olarak açıkladığınız kişi de zaten sizinle bir ilişkiye baş koymuş değil zaten. Siz hoşlanmışsınız sanırım akılınızda gönlünüzde kalmış. Unutun.
Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.
Onunla toparladım kendimi. Bana iyi geldi onunla vakit geçirmek. Ayrıca çocuğum konusunda güveniyorum. Başkası olsa mümkün değil ama bu adamı çok uzun zamandır bilip tanıdığımız için güveniyorumHakkinda hayirlisi olsun ama cocugun var allag vermesin özler bile nelee yapiyor daha 2 yil olmus bosanali kendini toparladigina emin misin
Çocuğuma zaten ailem bakıyor ve ona bu konuda herhangi bir sorumluluk yüklemeyeceğim aslında.Istememek degil ama emin olmasini isterdim oglumun kendi cocugu disinda baska bir cocuga sabirli olabilirmi bakabilirmi neticede oglumdan kaynakli bir sorunda sadece evlendigi kadin degil cocuk da etkilenecek bunlar onemli olan seyler yoksa evlenmis bosanmis vs negatif seyler dusundurmez bana
Nasıl yani? Çocuk sizinle olmayacak mı?Çocuğuma zaten ailem bakıyor ve ona bu konuda herhangi bir sorumluluk yüklemeyeceğim aslında.
İşte bu çok doğru. Beni de ürküten bu açıkçasıçocuğunuzun yaninda yakisiksiz laflar soylenir tartisma vs olur ben katlanamazdim acikcasi. elalemin çocuğumun yaninda bana laf etmesine
Benim gelin adayım olsanız çocuğunuzun olmasından çok, Çocuğunuza ailenizin bakmasına ve yanınıza almayı düşünmemenize takar ve karşı çıkardım.Çocuğuma zaten ailem bakıyor ve ona bu konuda herhangi bir sorumluluk yüklemeyeceğim aslında.
Tabii ki hayır. Yani çocuğum konusunda sıkıştığım zaman ilk aileme başvururum yine anlamında söyledimSiz çocuğunuzu ailenize bırakarak mı evlilik mi yapacaksınız?