- 11 Şubat 2022
- 3.560
- 8.263
- 108
- Konu Sahibi aysegul345
Allah yardımcın olsun, hayırlı kapılar açsın inşallahEvet var babasının soy adını taşıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun, hayırlı kapılar açsın inşallahEvet var babasının soy adını taşıyorlar
hiç olmamasından daha iyi değil mi ?Nafaka çocuk başına 2 bin TL hepsi süt ve bez kullanıyor ayrıyeten 20 yaşında ki kız kardeşim çalışıyor sadece eve bakmaya çalışıyor sizce yeterli olur mu?
Allah razı olsun çok sağolunAllah yardımcın olsun, hayırlı kapılar açsın inşallah![]()
Ailesi sana destek oluyorsa reddetme, cocuklar büyüyene kadar sabretmen gerekiyor, gerekirse duygu sömürüsü yap ki çocukları senden almasınlar, ailesi ile iyi geçin şimdilik, politik ol ...Benden artık esirgemezler abileri ablalarıyla görüşüyorum durumları çok iyi bu sürede çocuklarıma da çok güzel bakmışlar babası dalga geçer gibi ay dan aya elime ne geçerse veririm fazlasını da bekleme git çalış diyor herkesten yediğim kazık bir yana bari hayatımdaki bir insan dan iyilik görseydim. Çocuklarım için yaşıyorum sadece kimseye beklentim kalmadı anneme bile
4.5 yaşındaki neden hala bez kullanıyor?Nafaka çocuk başına 2 bin TL hepsi süt ve bez kullanıyor ayrıyeten 20 yaşında ki kız kardeşim çalışıyor sadece eve bakmaya çalışıyor sizce yeterli olur mu?
Ailesi sana destek oluyorsa reddetme, cocuklar büyüyene kadar sabretmen gerekiyor, gerekirse duygu sömürüsü yap ki çocukları senden almasınlar, ailesi ile iyi geçin şimdilik, politik ol
Haklısınız anne olabilmek çok önemli ben annemden görmedim ama inşallah çocuklarımı hakkıyla büyüteceğimBu arada korkmayı bırak, benim annem tek başına 3 evlat yetiştirdi devlet yardımları ileHepimiz memur olduk , Allah annemden razı olsun, sen de pes etme sakın, hersey daha güzel olacak yeter ki çareyi yeniden evlenmekte arama , çocuklarına sahip çık ...
Gelişimleri gayet iyi büyük kızım bazen tutamıyor kendini diye bağlıyorum bazen devlet kreşleri için Araştırma yapacağım yaşım ilerledi diye bir konuşma yapmadım kız kardeşim e üzülüyorum hepimizin sorumluluğunu nasıl alır diye 8 kişilik bir4.5 yaşındaki neden hala bez kullanıyor?
ortalamada 3 yaşında bezden ayırıyorlar genelde- denediniz mi hiç yoksa çocuk bi ora bi bura olunca deneyip düzen tutturacak ortamı mı olmadı?
çocuklarınızın gelişimleri normal mi?
4.5 yaşı kreşe her türlü verirsiniz aslında ama bezli ise o sorun olabilir
bu yaşta çocuklar 2 ay orada 2 ay orada kalamaz
aynı şehir bile olsa babanın h.sonlarında filan alması lazım
bakın bebeği bezden ayırmak için bile sürekli aynı bakım veren olmalı onu alıştırmalı bu şekilde konuşması, tam katı beslenmeyi geçmesi, kreşi herşeyi etkilenir.
mahkemeya başvurup vekalet ve görüş saati belirlemek eniyisi gibi duruyor
siz çalışmıyor da olsanız babasına göre iyi bakarsınız
2 binerden 6 bin şu anda canı isterse verecek istemezse bişey yapamazsınız
mahkemeye gittiğinide adamın çok çok fazla geliri yoksa daha fazla nafaka çıkmaz
ama çocukları alıp getirmezse bari polisle gidebilirsiniz kapısına
ayrıca yaşım ilerledi ne?
kız kardeşiniz 20 siz 22...
2 yaşla mı yaşınız ilerledi? o nasıl çalışıyor?
Nedeni belli bence. Aranızda yaşananlardan korkuyor. Babasındayken anne kaybı korkusu, sizin yanınızdayken de baba kaybı korkusu yaşıyor. 4,5 yaşında aklı erer bunlara. Bezlenek yerine sorununun çözülmesi lazım. Bunun için de uzmanlardan yardım alınması gerek. Çocuklar niye diye sormayın demişsiniz ama siz soruyor musunuz kendinize? 4,5 yaşındaki büyüyememişken anne baba problemli aile ortamı varken diğerlerini doğurmayabilirdiniz. Her sene hamile kalmamak sizin elinizde değil mi? Adam resmi olarak kocanız değil, sağlık ocağında ücretsiz hap alır veya spiral taktırırdınız.Gelişimleri gayet iyi büyük kızım bazen tutamıyor kendini diye bağlıyorum bazen devlet kreşleri için Araştırma yapacağım yaşım ilerledi diye bir konuşma yapmadım kız kardeşim e üzülüyorum hepimizin sorumluluğunu nasıl alır diye 8 kişilik bir
aileden bahsediyorum sonuçta
Bence kabul edin şartı,en azından anneniz bakarken ara sıra dinlenmiş olur sizde şartlarınızı düzeltene kadar çalışıp,para biriktirir siniz.. Babası sonuçta oda baksın koysun elini taşın altına...Öncelikle hayatıma dair pek birşey söylemek istemiyorum çocukluğumdan beri bataklık zaten Baba nın ailenin sahiplenmemesi falan çok uzatmak istemiyorum o zulümle geçen günlerimi. 17 yaşında üvey babası tarafından satılan bi çocuktum üvey babam beni satmasın diye tabiki o zamanki çocukluk veya cahillik veya adını ne koymak isterseniz mecbur kaldığım evlilikten 3 çocuğum oldu, şimdi yapmasaydın 3 tane nasıl oldu dersiniz o konularada girmek istemiyorum korku, tehtid zulüm insana herşeyi yaptırır ama bir anne olarak asla pişman değilim çocuklarımdan 7 ay önce boşandım annemin evine geldim ilk geldiğimde eşim çocuklarımı kaçırdı ve aylarca görmedim sonra merhamet doldu sanırım içine tekrar irtibata girdik ailesiyle konuştum bu arada bana resmi nikah dahi kıymadı bunu da söyleyeyim. Ailesiyle de annem konuşarak çünkü başka kimsem yok 3 kardeşimden başka. Çocukları bana anlaşmalı olarak getirdiler. Çocuklarım babasına çok düşkünler bu arada kızım 4 buçuk diğer kızım 2 buçuk ve oğlum 1 buçuk yaşında . Hergün görüntülü konuşuyorlar aramızdaki anlaşma 2 ay bende 1veya 2 ay onlarda kalması bu konuda siz olsanız ne yapardınız aklımda iki şey var ya çocuklarımı annemi kardeşimi alıp buralardan gitmek ya da şartlarını kabul etmek, yalnız tek düşüncem annem diğer iki kardeşim üstüne benim çocuklarıma nasıl bakacak ben çalışırsam zaten yaşı ilerlemiş bir kadın. Bilemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.
Şuan çocuklara tek bakacak maddi durumunuz yok. Babaları çocuklara karşı kötü değilse bu şekilde sırayla bakabilirsiniz. Yine baba figürü kötü değilse başka yere gidip çocukları babadan ayırmayın derim. Eş ayrı ebeveynlik ayrı. Çocuklar babadayken de işe girin iki ay. Sonra bakıcı ayarlayın. Bakanlığa vs gidip yardım isteyin bakım için ya da yarım gün iş kendinize vs. Gerekli başvuruları da yapın heryere.Öncelikle hayatıma dair pek birşey söylemek istemiyorum çocukluğumdan beri bataklık zaten Baba nın ailenin sahiplenmemesi falan çok uzatmak istemiyorum o zulümle geçen günlerimi. 17 yaşında üvey babası tarafından satılan bi çocuktum üvey babam beni satmasın diye tabiki o zamanki çocukluk veya cahillik veya adını ne koymak isterseniz mecbur kaldığım evlilikten 3 çocuğum oldu, şimdi yapmasaydın 3 tane nasıl oldu dersiniz o konularada girmek istemiyorum korku, tehtid zulüm insana herşeyi yaptırır ama bir anne olarak asla pişman değilim çocuklarımdan 7 ay önce boşandım annemin evine geldim ilk geldiğimde eşim çocuklarımı kaçırdı ve aylarca görmedim sonra merhamet doldu sanırım içine tekrar irtibata girdik ailesiyle konuştum bu arada bana resmi nikah dahi kıymadı bunu da söyleyeyim. Ailesiyle de annem konuşarak çünkü başka kimsem yok 3 kardeşimden başka. Çocukları bana anlaşmalı olarak getirdiler. Çocuklarım babasına çok düşkünler bu arada kızım 4 buçuk diğer kızım 2 buçuk ve oğlum 1 buçuk yaşında . Hergün görüntülü konuşuyorlar aramızdaki anlaşma 2 ay bende 1veya 2 ay onlarda kalması bu konuda siz olsanız ne yapardınız aklımda iki şey var ya çocuklarımı annemi kardeşimi alıp buralardan gitmek ya da şartlarını kabul etmek, yalnız tek düşüncem annem diğer iki kardeşim üstüne benim çocuklarıma nasıl bakacak ben çalışırsam zaten yaşı ilerlemiş bir kadın. Bilemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.