Öncelikle hayatıma dair pek birşey söylemek istemiyorum çocukluğumdan beri bataklık zaten Baba nın ailenin sahiplenmemesi falan çok uzatmak istemiyorum o zulümle geçen günlerimi. 17 yaşında üvey babası tarafından satılan bi çocuktum üvey babam beni satmasın diye tabiki o zamanki çocukluk veya cahillik veya adını ne koymak isterseniz mecbur kaldığım evlilikten 3 çocuğum oldu, şimdi yapmasaydın 3 tane nasıl oldu dersiniz o konularada girmek istemiyorum korku, tehtid zulüm insana herşeyi yaptırır ama bir anne olarak asla pişman değilim çocuklarımdan 7 ay önce boşandım annemin evine geldim ilk geldiğimde eşim çocuklarımı kaçırdı ve aylarca görmedim sonra merhamet doldu sanırım içine tekrar irtibata girdik ailesiyle konuştum bu arada bana resmi nikah dahi kıymadı bunu da söyleyeyim. Ailesiyle de annem konuşarak çünkü başka kimsem yok 3 kardeşimden başka. Çocukları bana anlaşmalı olarak getirdiler. Çocuklarım babasına çok düşkünler bu arada kızım 4 buçuk diğer kızım 2 buçuk ve oğlum 1 buçuk yaşında . Hergün görüntülü konuşuyorlar aramızdaki anlaşma 2 ay bende 1veya 2 ay onlarda kalması bu konuda siz olsanız ne yapardınız aklımda iki şey var ya çocuklarımı annemi kardeşimi alıp buralardan gitmek ya da şartlarını kabul etmek, yalnız tek düşüncem annem diğer iki kardeşim üstüne benim çocuklarıma nasıl bakacak ben çalışırsam zaten yaşı ilerlemiş bir kadın. Bilemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.