• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerilen kişi

Ne bileyim mühendiscim o zamanda benim içim geçer gibi geliyor 😂😂😂 tabi büyük konuşmamak da lazım. Bazen evli arkadaşlarımı görünce ayyyy ben iyiyim böyle diyorum.🤪 bazen de şöyle karşılıklı iki lak lak yapacağım bir parkta yürüyeceğim biri olsa fena olmazdı diyorum. Ne diyeyim Allah hayırlısını versin hepimize her konuda inş
Amin inşallah ❤️ dilerim herşey en hayırlı şekilde gönlünce olur

Sanırım mı?
İnsan yeryüzündeki tek zalim canlıdır.
Babana katılıyorum, kadın erkek demeden herkes okumalı ama kadın mutlaka okumalı okumamak gibi bir seçenek yok çünkü evet erkek namusuyla olduktan sonra her türlü ekmek parasını kazanır, erkek evden basıp gitse tren garında uyur, cami avlusunda uyur ama kadının böyle bir şansı yok, kadın okuyacak meslek edinecek çalışacak, kaderini erkek eline bırakmayacak.

Babana helal olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah🙏
Amin inşallah Mune abla . Gerçekten ekonomik özgürlük herşey demek . Kolektif bir bilinç var. En eğitimli erkeğin bile içinde kadının görevi belirlenen işler var. Bunu değiştirmek zaman alacak

Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
Fakat(!) benimde torun bakmaktan çok başka hayallerim var vallahi 😃 Belki insanlar gülecek ama oğlan büyüdükten sonra güney Amerika'yi gezme hayalim var mesela, sırt çantamı, laptomu alıp Şiliye kadar her yeri gezmek görmek istiyorum. Onun dışında Avustralya &Yeni Zelanda hayalimde var, hala nasip olmadi mesela. Torunla parka gitmek bana pek uygun değil maalesef
Amin.

Valla gülünecek bir şey yok herkesin hayalleri vardır hayalsiz hayat olur mu?
Mecbur olanlar başka ama yok ben de bakamam baştan söyledim de, arada agu bugu derim aman ballı lokumum diye severim de lakin toruna göre hareket edemem, ölmeden yapılacaklar listemde evlendirene kadar torun bakmak yok😵‍💫

Amin inşallah Mune abla . Gerçekten ekonomik özgürlük herşey demek . Kolektif bir bilinç var. En eğitimli erkeğin bile içinde kadının görevi belirlenen işler var. Bunu değiştirmek zaman alacak
Zaman alacak çünkü henüz kadınların hepsinin kafa yapısı değişmedi, geçmiş nesillerin diktasıyla büyütülenler nesilden nesile aktarım yapıyor hala, görüyorum 20 yaşında genç kadın nenesinin zamanında kalması gereken fikirleri savunuyor, yüzyıllar öncesine bakıyorsunuz dünyada anaerkillik hakimmiş yüzyıllar sonra bilim teknoloji çağındayız dediğimiz bir dönemde ataerkil toplumlar olduk.
Asırlar önce elimizde olan hakları kendi ellerimizle erkeklerin eline bırakmışız şimdi de geri almak için mücadele ediyoruz, biz kadınlar çok ilginciz.

Zaman alacak çünkü henüz kadınların hepsinin kafa yapısı değişmedi, geçmiş nesillerin diktasıyla büyütülenler nesilden nesile aktarım yapıyor hala, görüyorum 20 yaşında genç kadın nenesinin zamanında kalması gereken fikirleri savunuyor, yüzyıllar öncesine bakıyorsunuz dünyada anaerkillik hakimmiş yüzyıllar sonra bilim teknoloji çağındayız dediğimiz bir dönemde ataerkil toplumlar olduk.
Asırlar önce elimizde olan hakları kendi ellerimizle erkeklerin eline bırakmışız şimdi de geri almak için mücadele ediyoruz, biz kadınlar çok ilginciz.
Umarım bu düzen değişir . Bence değişmeye başladı ama daha çok yolumuz var

Umarım bu düzen değişir . Bence değişmeye başladı ama daha çok yolumuz var
Değişir değişir ama değiştirecek olanlar bizleriz.
Önce kendimize değer vereceğiz, bir rahim bir hymenden ibaret olmadığımızı idrak edeceğiz ki çevremizi de değiştirebilelim.

Konu yaş kavgasına dönüşmüş 🫢 . Kızlar sürprizim var . Çok şaşıracağınız bir şey . Hepimiz bir gün 45 olacağız . Ben 37 yaşındayım . zamanı algılayın lütfen . 30 yaşında genç falan değildim bugün de değilim . Genç göstermemiz normal bizim kuşak genç gösteriyor . Ben de çok genç gösteriyorum ama değilim . Bana göre gençlik 30 unda bitiyor . Ve bu kötü bir şey değil yeni dönem başlıyor hayatımızda . Yaşlı da değilim genç de değilim .
Bu yıl beta kuşağı başladı Alfa bitti düşünün . Bizden sonra kaç kuşak değişti. Genç olmamak kötü blr şey değil . İnsan yaşam döngüsünün üçüncü evresindeyiz . Ben memnunum.
Çocukluk ,gençlik , olgunluk , yaşlılık.

Konu yaş kavgasına dönüşmüş 🫢 . Kızlar sürprizim var . Çok şaşıracağınız bir şey . Hepimiz bir gün 45 olacağız . Ben 37 yaşındayım . zamanı algılayın lütfen . 30 yaşında genç falan değildim bugün de değilim . Genç göstermemiz normal bizim kuşak genç gösteriyor . Ben de çok genç gösteriyorum ama değilim . Bana göre gençlik 30 unda bitiyor . Ve bu kötü bir şey değil yeni dönem başlıyor hayatımızda . Yaşlı da değilim genç de değilim .
Bu yıl beta kuşağı başladı Alfa bitti düşünün . Bizden sonra kaç kuşak değişti. Genç olmamak kötü blr şey değil . İnsan yaşam döngüsünün üçüncü evresindeyiz . Ben memnunum.
Çocukluk ,gençlik , olgunluk , yaşlılık.
Ama bu senin düşüncen. Kardeşim tıp doktoru kendisi 18-65 yaşa kadar genç olduğunu söylüyor. Yani bu ulusal bir şey. Dünya sağlık örgütünün onayladığı birşey. He dersen ki ben kendimi genç hissetmiyorum e bu senlik birşey olur. Ben 36 yaşındayım ulusal bilgilere göre gencim kendimi de genç hissediyorum.

Ama bu senin düşüncen. Kardeşim tıp doktoru kendisi 18-65 yaşa kadar genç olduğunu söylüyor. Yani bu ulusal bir şey. Dünya sağlık örgütünün onayladığı birşey. He dersen ki ben kendimi genç hissetmiyorum e bu senlik birşey olur. Ben 36 yaşındayım ulusal bilgilere göre gencim kendimi de genç hissediyorum.
Bahsi geçen iddiayı dsö açıklamadı, böyle açıklama yapılmış gibi yalan haberler yayıldı, bunu kanıtlayan bir açıklamasını yollarsanız biz de okuyalım
Kardeşinizin 64 yaşa genç demesi şahsi fikridir, bilimsel bir veri değil, 64 en azından orta yaştır

Bahsi geçen iddiayı dsö açıklamadı, böyle açıklama yapılmış gibi yalan haberler yayıldı, bunu kanıtlayan bir açıklamasını yollarsanız biz de okuyalım
Kardeşinizin 64 yaşa genç demesi şahsi fikridir, bilimsel bir veri değil, 64 en azından orta yaştır
Haftasonu mezarlığa gittim. Dayımdan sonra o kadar çok insan gömülmüş ki mezarini baya aramam gerekti. Çevresindeki mezarların çoğu 60 li yaslardaydi, hatta annemle babamla yaşıtlar diye çok üzüldüm.
65 yaş düşündüğümüz kadar genç bir yaş degil, hatta tüm kronik hastalıkların atak yaptığı yaşlar. En basit prostat, şeker çıkıyor; torba torba ilaçlarla yaşıyor çoğu insan

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Oneren kadina sayip sovmek ne ya kibarca yasca buyuk istemiyorum de bukadar.abartma bence.

Back