- 22 Mart 2019
- 690
- 1.068
- 50
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
evlenip, boşanmış, çocuklu bir sürü erkek varken, neden bekarlara gidiyorlar acaba, çöpsüz üzüm çünkü onlar dimi, ayrıca ilk evliliği olacağı için erkeğin, ailesi herşeyi dört dörtlük yapacak dimi...sizin aileniz evli çocuklu adamı istermi size,Hiç evlenmemiş henüz 20li yaşlarında bir kadın olarak yazıyorum bunu. Sizi bir kaşık suda boğasım geldi. Siz nasıl insanlarsınız? Mutluluğun kriteri sizin jargonunuzla 0 kilometre olmak mıdır? Bu hayatta kimin başına ne geleceği belli mi? Kötü bir tecrüne yaşamış diye bir kadını istememek de nedir? Bana lütfen evlenmemiş bir kadını gelin olarak tercih etmenizin mantığını söyler misiniz?
Oğlunuz başkasının çocuğuna niye baksın derken? Annesi bakar o cocuğu zaten çocuklu bir kadını seven erkek çocuğunu da sevmek mecburiyetindedir. Sağlıklı bir iletişim kurmak mecburiyetindedir.
Merak ediyorum evlenip ayrılan sizin oğlunuz olsa hiç evlenmemiş bir kadınla evlenmesinde de aynı şeyi düşünür müydünüz? Aaaa ama erkeğin dulu olmaz, elinin kiri öyle değil mi?
Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz zaten. Sizin gibileri allaha havale ediyorum.
dürüst ol lütfen, söylediğiniz an aileniz kabul edermi acaba...