Nedeni belli bence. Aranızda yaşananlardan korkuyor. Babasındayken anne kaybı korkusu, sizin yanınızdayken de baba kaybı korkusu yaşıyor. 4,5 yaşında aklı erer bunlara. Bezlenek yerine sorununun çözülmesi lazım. Bunun için de uzmanlardan yardım alınması gerek. Çocuklar niye diye sormayın demişsiniz ama siz soruyor musunuz kendinize? 4,5 yaşındaki büyüyememişken anne baba problemli aile ortamı varken diğerlerini doğurmayabilirdiniz. Her sene hamile kalmamak sizin elinizde değil mi? Adam resmi olarak kocanız değil, sağlık ocağında ücretsiz hap alır veya spiral taktırırdınız.
Annemin psikolojisi bozuk diyorsunuz, nasıl çocuk emanet edecekseniz? Psikolojisi bozuk olmasa bile 3 küçük çocuğa nasıl baksın? Çocuk kreş yaşına gelmiş geçiyor bile, altına kaçırma problemi çözülmezse kreşler de kabul etmez. Bu adam mahkemelik olmak istemiyor, siz reşit değilken beraber olmuş sizinle. Ailesinin durumu iyi diyorsunuz, niye siz evden çıktınız? Kendisi niye gidip ev düzenini size bırakmadı? 6 bin TL yle 3 küçük çocuk bakmak imkansız. Yok ben kabul etmiyorum avukata başvurup dava açıcam diyin. Yazık değil mi o çocuklara, pis herif yapmayı mı biliyor sadece?