- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Beni tanıdıkça uygun göreceklerini düşünüyorum açıkçası ama bu adam şimdiye kadar herkesi geri çevirmiş, istememiş biri. O yüzden ailesine de bahsetmek garip geliyor. Çoğu düşüncesini biliyorum hak veriyorum. Zaten evlilik için ısrar etmiyorum. Onunla birlikte iyi vakit geçiriyoruz, geziyoruz vs. Bu bizi mutlu ediyor. Sadece bu algı nasıl yok edilir merak ettim. Dediğiniz gibi her şey onun elinde. O benden emin olursa ailesini de ikna eder.Yazdığınız kadarı ile beyefendi size ilgi duymuş fakat gerek ailesi gerek muhtemelen kendi fikirleri sebebi ile size gelecek vaad etmemiş. Elbette hayatta herkesin başına herşey gelebilir, fakat bu aynı şunun gibi mesela benim ailem uzak memlekete kız vermek istemez ha ben turkiyenin obur ucundan biriyle evlenmek istiyorum dedim tamam dediler. Ama gönül tabi isterdi kendi memleketimizden olsun. Bunu böyle icsellestirmeye, duyar kasmaya gerek yok . Evlilikte denklik çok önemlidir. Belki yine evlenirsiniz ama bu farklılık illa göze çarpar iki kişi arasında da. Beyefendi ailesinin kabul etmeyeceğini düşünüyorsa yanaşmayacak umut vermeyecek. Veya siz ailesinin sizi kabullenmeyecegini düşünüyorsanız hele de sizi yıllardır tanıyan insanlar olmasına rağmen hic bulaşmayın derim ben.
Geçen gün eski eşim yuvamızı yıkan kadınla evlendi diye üzülen siz değil miydiniz. Bakın ne güzel sizin de hayatınızda sevdiğiniz biri varmış. Ben o konuda ki mesajlarınızdan yalnız olduğunuz algısına varmıştım. Daha önceki konularınıza bakmamıştım.
Ama hatırladığım kadarıyla eski eşinizi, güzel günlerinizi özlediğinizi yazmıştınız. O yüzden şu anda ki ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye edeceğim.
Bu konuda ki probleminize gelince de, evet yaşadığımız toplumda evli ve çocuklu algıları var malesef. Ama aşılmayacak bir şey değil diye düşünüyorum. Sonuçta arkanızda gayri ahlaki bir yaşam tarzınız yok, çocuğunuzun babası belli ve evliliğin gerekliliğini yaşamışssınız. Duygularınızdan eminseniz, güveniyorsanız aileyi ikna edebilirsiniz.
Ama bence tam tersi bu evliliğe sizin ikna olmanız lazım. Siz sevginizden herşeyi göze alabilirsiniz ama karşınızda ki kişi çocuğunuzun hayatında olumsuz şeyler yaşamasına sebep olacak biri mi? Ona aile sevgisini verebilcek mi? Ortak çocuklarınız olduğu zaman onlarla aynı sevgiyi, ilgiyi görebilecek mi? Ayrıca çalışmıyorum demişssiniz çocuğunuzun maddi ihtiyaçlarıi eğitimi vs. problem olacak mı?
Asıl çöpsüz üzüm sizin gibi annesi olmayan erkektir. :)evlenip, boşanmış, çocuklu bir sürü erkek varken, neden bekarlara gidiyorlar acaba, çöpsüz üzüm çünkü onlar dimi, ayrıca ilk evliliği olacağı için erkeğin, ailesi herşeyi dört dörtlük yapacak dimi...sizin aileniz evli çocuklu adamı istermi size,
dürüst ol lütfen, söylediğiniz an aileniz kabul edermi acaba...
Hanımefendi bizimde ikinci evliliğimiz 4 buçuk yıldır hiç bir gün eski eşlerimle yaşadıklarımız aklımıza gelmedi gelmezde ben eski eşimin ismini bile unutmuş biriyim yaşadığımız şeyler aklımıza gelecek olsaydı hiç boşanmazdık.alah yazdıysa bozsun inşallah, herşeyin ilkini oğlumla yaşasın isterim...ilk eşi ve yaşadıkları gelmesin aklına...
alah yazdıysa bozsun inşallah, herşeyin ilkini oğlumla yaşasın isterim...ilk eşi ve yaşadıkları gelmesin aklına...
evet, benim oğlum bana göre padişah, prens, paşa...hatta daha fazlası...bir yazıyı okuyupta, böyle yorumluyorsanız bişey diyemiyorum size...sız bu gelınler kaynanadan ne ıster ! kaynana olmaktan korkuyorum . derdınız adamları analarından ayırmak mı mınvalınde konu acan sahıssınız
cocugunuzun mutlu olmasını ıstıyorsanız bekar kalsın zıra sız baslarında oldugunuz surece oglunuzun mutlu olacagını hıcbırımız sanmıyoruz
sız oglunuzu sıze aıt mal olarak goruyorsunuz bu dusunceden vazgecersenız hayatınızın gerı kalan kısmı sızın ıcın daha kolay gececek
padişah anasıymıssınız gıbı davranmaktan vazgecın bu hal hareket ve dusuncelerınız oglunuzu sızı basıtlestırıyor ve komık oluyor altı ustu erkek ? nedır yanı dunyanın sekızıncı harıkasımı ? dogurdugumuz sey ınsan zaten kıme neyı itelemeye kabul ettırmeye sindirmeye calısıyorsunuz alalade dıgerlerı bızım benım gıbı bır annesınız altı ustu
ıyıkı dogurdunuz ıyıkı sansınıza oglunuz olmus alımallah yahu nedır yanı
Sevgili değiliz tam olarak. Zaten hep çekindiği bir şey olduğu için arkadaş olarak kaldık. Yani sonu evlilik olmaz, o yüzden umut vermek istemem dedi. Ben de arkadaşına sordum. O da ailesinin bu düşüncede olduğunu söyledi.
Peki siz eminmisiniz. Daha yeni bosanmıssınız. Cocugunuz yeni duzenıne daha alısamamısken onu istemeyen insanların arasına sokmak uygun mu.Bence iyi düşünün hakkınızda hayırlısı.Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
sız bu gelınler kaynanadan ne ıster ! kaynana olmaktan korkuyorum . derdınız adamları analarından ayırmak mı mınvalınde konu acan sahıssınız
cocugunuzun mutlu olmasını ıstıyorsanız bekar kalsın zıra sız baslarında oldugunuz surece oglunuzun mutlu olacagını hıcbırımız sanmıyoruz
sız oglunuzu sıze aıt mal olarak goruyorsunuz bu dusunceden vazgecersenız hayatınızın gerı kalan kısmı sızın ıcın daha kolay gececek
padişah anasıymıssınız gıbı davranmaktan vazgecın bu hal hareket ve dusuncelerınız oglunuzu sızı basıtlestırıyor ve komık oluyor altı ustu erkek ? nedır yanı dunyanın sekızıncı harıkasımı ? hepımızın dogurdugu sey ınsan zaten kıme neyı itelemeye kabul ettırmeye sindirmeye calısıyorsunuz alalade dıgerlerı bızım benım gıbı bır annesınız altı ustu
ıyıkı dogurdunuz ıyıkı sansınıza oglunuz olmus alımallah yahu nedır yanı
Niyeyse yere göğe sığrılamayan çocuklar hep problemli oluyor. Kadın oğlunu yüceltip kendini tatmin ediyor gibi geldi bana açıkçası.