- 2 Nisan 2019
- 78
- 68
-
- Konu Sahibi YeniBiHayatBu
Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
büyük konuşmuş olmayayım ama bende istemezdim...ayrıca başkasının çocuğuna neden baksın oğlum....ama illada seviyorum derse, vazgeçmiyorum derse de, dünyanın sonu değil der, oğlum istiyor diye kabul etmek zorunda kalırdım...Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
büyük konuşmuş olmayayım ama bende istemezdim...ayrıca başkasının çocuğuna neden baksın oğlum....ama illada seviyorum derse, vazgeçmiyorum derse de, dünyanın sonu değil der, oğlum istiyor diye kabul etmek zorunda kalırdım...
her annenin hayali evlenmemiş bir kızla oğlunun evlenmesidir bence...
Canim benim oncelikle bisey diyecem yanlis anlama tabi bu onlarin dusuncesi belki kendinlerince haklidirlar sizinde cocugunz olsa belki biraz onyargiyla yaklasirsinz fakat bu konustugunuz kisiyle alakali bir durum insan ailesini ikna edbilir. Bizim bir akrabimiz var 6 ay evli kalip bosanmis birini aldi butun cevre butun insanlar ayipladi aileside karsi cikti ama cocuk cok direndi herjese catir catir crvabini verdi simdi cok mutlullar bir oglu var 1 yasinda onyargiyi yok etmek kinustugunuz kisiyle alakali ozunuze kimse bakmaz iyi mi ahlaklı mi boşanma sebebine kim ne bakacak adı üstünde boşanmış bitti önyargı işte ikna ettirsin sizde kendiniz ispatlayın onlar utansın uzulmeyinYaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?
O yolu evleneceğiniz kişinin bulması gerekir. Siz kendinizi üzmeyin ve zamana bırakın.Yaklaşık 2 yıl oluyor boşanalı. Diğer konulardan bilirsiniz beni. Konuştuğum biri var. Benden 5 yaş büyük. En çok da bunu seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Eş olarak da çok iyi olacağımızı söylüyor herkes. Ama şöyle bir sorun var ki onun aijesi boşanmış ve çocuklu bir gelin istemiyor. Onlara göre değilmiş. Neden böyle düşünüyorlar beni tanımadan? Ve bu düşünceyi değiştirmenin bir yolu var mıdır sizce?