Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

canımm malesef eşinin hayatunda biri var bence... bu kadar kolay durduk yere bırakmaz biri, bir erkek özellikle hele anlattığın gibiyse yaşadıklarınız sevmeden o kadar çok katlanan varken sırf şuan sevmiyorum diye bahane üretmez bu kadar kestirip atmaya cesaret edemez... ama seni taktir ediyorum çok güçlü birisin o eşin olacak adam varya seni kaybetti ve inan çok geçmeden pişman olacak ama sakın buı adama dönme daha düzeltmeye çalışma bırak artık oğluna ve kendine bak sadeceeee

önlisans bilgisaya bölümü mezunuymuşsunuz. kpss girip memur olabilirsiniz o süreye kadarda özelde çalışabilirsiniz. siz yeter ki bir şeylere başlamaya niyet edin herşey kendiliğinden gelişir Allahın izniyle

Oglunu bile sevemiyor diye yazmissiniz.bu cumleye kadar evet adam belki ciddi ciddi sevmiyordur,baska bir kadin bile olabilir ama adam dalavere cevirmeden bosanmak istedigini soylemis diyecektim. Fakat oglumu bile sevemiyorum demesi kesinlikle psikolojik bir durumun oldugunu gosteriyor.
Tedaviye ikna olsa keske...

Allah a havale etmek lazım böylelerini..sevmediği yeni mi gelmiş aklına evlilik bu kadar kolay mı ..böyleleri Yüzünden insan hayattan soğuyo

Bence başka biri var o durumlarda erkekler çocuklarını bile gormuyor bizzat kendi babamda aynı şeyi yaşadım yıllar önce

caykolik88 nasılsın umarım birşeyleri yola koymussundur bebişini öpüyorum sağlıkla kal

Çaykolik ne yaptın var mı bir gelişme? Döndün mü Ankaraya?

Hemen hemen bir ay oldu geleli. Davayı açmak için Eylülü bekledik. Bu arada kendime iş aradım. İş buldum fakat en fazla bin lira maaş veriyorlar. Oğlum henüz iki yaşında. Öz bakım gerektirdiği için kreş fiyatları çok yüksek. En ucuz kreş 600 lira. 150 lira yol parası. Kalan paraya oğlumun ilaç ve bakım masrafları evin ihtiyaçları yetiştirmem mümkün değil. Bakıcılar da 700 altına bakan yok. İşe başlayamadım.

Eylülün ilk haftası Eşim boşanma davası açtı, bana getirdiği dava dilekçesinde kendisinden maddi manevi bir beklenti içine girmeyeceğimi hiçbir şey talep etmeyeceğimi yazmış. Ben de kabul etmedim. Ertesi günü yakın bir akrabası geldi. Bizim durumları duymuş. Eşimle yalnız konuştular. Oldukça olgun aklı başında ve sözü etkili bir insan. Eşimin de değer verdiği biri. Ona hatasını yaptıklarının yanlış olduğunu ve sonrasında olacakları söylemiş. Bana "seninle bir problemi yok anne ve babasına olan öfkesini senden ve oğlundan çıkarıyor. Kendisi de baba olunca kendi babasına olan öfkesi daha da artmış. Onlara olan kızgınlığını söyleyemediklerini sizden çıkarmaya çalışmış. Ciddi anlamda psikolojik rahatsızlığı var. Boş yere yuvanı yıkma. Onunla konuştum hatasını anladı. Sen de biraz ona destek olmaya unutturmaya çalış" dedi. Ama ben de çok kırıldım parçalandım bana kim destek olacak. Benim kırılan kalbimi kim onaracak. Bana yaşattığı söylediği şeylerin hangisini unutmaya çalışayım.

Şu bir haftadır sürekli oğluyla vakit geçiriyor. Benimle ilgilenmek istiyor ama ben unutamıyorum. Oğlum için dayanmaya çalışıyorum. Yeniden kpss ye hazırlanıyorum. Oğlumun üç yaşına gelmesini bekliyorum. Oğlumun metabolik bir rahatsızlığı var. Aldığım maaşla ona bakmam mümkün değil. Üç yaşına geldiğinde hem kendini toplamış olur. Ben de bu sefer iyi bir şekilde kpss ye hazırlanıp yoluma bakarım. Şimdi onu affetsem bile birkaç hafta sonra karşıma çıkıp bana aynı şeyleri yaşatmayacağı belli değil. O yüzden mesafeli davranıyorum.

Bilmiyorum çok yoruldum çok yıprandım. Kpss benim için iyi bir fırsat. Kendimi derslere verip en azından biraz unutmaya çalışırım. Zaman ne gösterir bilemem. Bildiğim tek bir şey var o da bir an önce memur olup kendi ayaklarımın üzerinde durmak...

ALLAH yardımcınız olsun.

Size gerçekten çok üzülüyorum konuyu başından beri takip ediyorum Allah yardımcınız olsun,eşinizi de ıslah etsin...
Bi aya yakın oldu demişsiniz döneli,eşinizin yanına döneli mi bu süre?
Eşiniz ya kötü,merhametsiz bi insan ya da hasta,tedavi için bi şekilde ikna edilmeli eğer öyleyse ve tedavi görmezse yok yere yuvanız mahvolur...
İlk ihtimalse ne yaparsanız yapın başa sarar korktuğunuz gibi aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarsınız ki oğlunuzun,sizin ve evliğinizin eşinizin gözünde hiçbir değeri yoktur...

Bir ilk sayfayı okudum, bir de son sayfayı.
Rabbim eşinizin de sizin de içinizdeki soğukluğu, kırgınlığı alsın.
Kurtulur ve sağlamlaşır inşallah yuvanız.

Şunu anlamadım, eşiniz Allah korusun boşanmadan sonra oğlunun ihtiyaçlarını karşılamayacak mı, kreş parasını neden siz hesaplıyorsunuz?

Geri mi döndün yani anlamadım ben, bu adam senin boğazına yapışmadı mı, herkes psikolojik sıkıntısı var diyo ama tedavinin diyen var mı, ya da oluyor mu, sana ya da oğluna birsey yapmayacağının garantisi var mı boğazına yapışmış adamın

Ayrıca o nasıl anne babadan hınç almakmış onlara hıncı varsa onlarla görüşmesin ailesine sarılsın mantıklı değil, seni ikna etmek için söylenmiş, ayrıca şu nedir; anneme babama hıncım var benden para isteme,psikolojik sıkıntısı olan adam para derdine düşmez bu kadar

Sen zaten boşansan nafakanı falan alıcaksın ama barışmak istiyosun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…