- 9 Nisan 2015
- 209
- 574
-
- Konu Sahibi caykolik88
Başka bir kadın olduğunu sanmıyorum. Çünkü hiçbir şeyini yakalamadım. Eve giriş çıkış saatleri de aynı. Telefonla da ilgisi yok. Telefonda da bir şey bulamadım. Son arananları başka bir numaradan aradım hep erkek. Elbet bir açığını yakalardım. Ya da en azından boş zamanlarını dışarda geçirirdi. O zamanları da evde geçiriyor. Bakalım zaman ne gösterecek.21. sayfada senin için biraz uzun bir mesaj yazmıştım hatırlarsan, eşin seni annesinin yerine koymuş senden sevgi almış çocuk olunca o sevgi bölününce sorun çıktı.. Lütfen 21. sayfayı tekrar oku...
Canım erkekler kadınlar gibi değil çok zayıflar ve psikolejileri hemen çöküyor. Ama ne olursa olsun sevgisiz anne babanın yanında büyümek ilerde yetişkin olunca sorunlu bir birey oluyorsun bundan maalesef kaçış yok. bazen şöyle oluyor ya anne sevgi veriyor baba vermiyor ya baba sevgi veriyor anne vermiyor, ama senin eşin ne anneden nede babadan sanırım sevgi görmemiş ve tranva sebebi bu..
Ama gelelim sana ve çocuğuna eğer eşin destek almassa hayatı boyunca böyle anlık şeyler yapıp seni yaralıyacak çünkü elinde değil,onun için sen bu insanın ne kadar çekmek zorundasın , çekersen ne kaybeder yada ne kazanırsın o tamamen senin ölçüp tartacağın birşeydir.Bunun analizini çok iyi yapıp ona göre hareket etmelisin.
Bu olay tartışmaya çok açık cnm, Eğer başka bir kadın yoksa tekrar altını çiziyorum kadın yoksa eğer. Eşin sana 5 yıl boyunca çok iyi davranmış kimseye ezdirmemiş seni mutluymuşsunuz yani herkezin zor zamanları olur eşler hastalıkta sağlıkta hep birbirinin yanında olması gerektiğinden yanayım. sen desteğini verirsin eğer karşındaki kurtulmak için çaba sarf etmiyorsa o zaman senin yapacak birşeyin yok demektir.daha 26 yaşındasın hayat senin hayatın en doğrusuna sen karar verirsin. cnm
Eşim ailesiyle benim de görüşmemi istemiyor. Telefonlarını açma cevap verme ne halleri varsa görsünler dedi. 4 ay önce geldiklerinde eşim onlarla aynı sofraya bile oturmadı. Bir hafta boyunca ailesine surat astı. En iyisi telefonlarını açmamak. Ne derlerse desinler. Umrumda değil bu saatten sonra.
Umarım bu kararınıza uygun hareket edersiniz, boşverin enn kötü gelin olun, ne telefonlarını açın ne de acıyın. bu temkinli ve sakin olmanız gerektiği dönemde hiç de gereği yok gelmelerinin.
Ben bu kararıma uygun hareket ediyordum fakat dün kayınbabam yine aradı. Telefonlarını açmadım. Meğersem Ben randevu için aramayınca onlar gece kendileri arayıp randevu almışlar. Kayınvalidem otobüse binmiş geliyormuş bile. Akşama doğru eşim arayıp annem geliyormuş deyince çok şaşırdım. Eşim ilgilenmemi istemedi. Bırak kendi nasıl hallediyorsa halletsin dedi. Sabah ben de eşim de dayanamadık. Bugün de hastaneye bıraktım ben tekrar eve geldim. Doktor odasını ultrason yerini gösterdim, Eline de adresi nerden bineceğini nerde ineceğini yazdım. Çok ilgilenmedim. Sen halledersin çocuk tekrar hastaneden mikrop kapmasın dedim. 2 ay önce hastaneden mikrop kapıp 5 gün hastanede yatmıştık. O yüzden büyük hastanelere götürmüyorum. Şimdi kendisi ne yaptı bilmiyorum.
Zaten şehir dışından geldi. Haliyle yatılı kalıyor. Eşim onları görünce daha kötü oluyor. Tam bir şeyleri yoluna koyalım dedik. Her şey bu kadar üst üste gelir mi ya? Biz onlardan uzak durmaya çalışırken bir bakıyorum karşımdalar. Önceden eşimin memleketindeyken sürekli davet ederdim hiç gelmezlerdi hep biz giderdik. Şimdi hiç arayıp sormuyorum hatta eşim arayıp sakın gelmeyin istemiyorum diyor ama bu sefer onlar geliyorlar. Akşam annesiyle tek kelime konuşmadı. Sabah da annesine hiç bir şey demeden gitti.Ciddi bir rahatsızlığı olsa neyse de, hastalık uydurmaya çalıştığını yazdığınız için içimden hiç de kötü hissetmek gelmedi şimdi :) Yatıya falan kalırsa şimdiden kolay gelsin :/
Zaten şehir dışından geldi. Haliyle yatılı kalıyor. Eşim onları görünce daha kötü oluyor. Tam bir şeyleri yoluna koyalım dedik. Her şey bu kadar üst üste gelir mi ya? Biz onlardan uzak durmaya çalışırken bir bakıyorum karşımdalar. Önceden eşimin memleketindeyken sürekli davet ederdim hiç gelmezlerdi hep biz giderdik. Şimdi hiç arayıp sormuyorum hatta eşim arayıp sakın gelmeyin istemiyorum diyor ama bu sefer onlar geliyorlar. Akşam annesiyle tek kelime konuşmadı. Sabah da annesine hiç bir şey demeden gitti.
Rabbim yardımcın olsun...Bana ozelden ulasın size faydası olacak blsey soyliycm Allah ın izniyle.
Canım azmine hayran kaldım. Birkaç gündür, birkaç konu beni sinirlendiriyordu. Millet yataklara düşüyor, çocuklarına da bir hayrı yok vs. Sana helal olsun, dimdik ayaktasın. Mücadele etmekten vazgeçme. Şerh işini iyi etmişsin. Komşularınla ya da arkadaşlarınla görüş, mahkemede eşinin evi terkettiğine, çocuğuna ve sana bakmadığına ve hatta eğer yapabilirsen eşinin seni tehdit ettiğine dair tanıklık etsinler. Bu sayede evi terkettiğini falan ispatlamış olursun.
Nafakanı falan al canım. Evinide terketme. Hakkında hayırlısı olsun. Takipteyim.
Allah yardımcı olsun canım ya. Sen buraya dök içini. Rahatla. Bol bol dua et. Bebişinle ilgilen. Ama mücadelenden vazgeçme. Eşinin ciddi psikolojik problemleri var bence. Bunları düzeltmedikçe bu dengesizliği değişmeyecek gibi...Burada hiç arkadaşım yok. Apartmanda zaten 6 daire var onların da hiçbiri tanıklık etmezler. Daha doğrusu kimse kimseye gitmez. Herkes kendi hallerindeler.
Hala ailemin olanlardan haberi yok. Hiç kimse içinde bulunduğum durumu bilmiyor. Yalnız başıma mücadele ediyorum. Birilerine anlatamamak yada ailem aradığında onlara bir şey hissettirmemek çok zor. Kendim altından kalkmak istiyorum. Onları da üzmek yıpratmak istemiyorum. Ben zaten çok üzgünüm olanlardan dolayı. Bir de onları o halde görmeye dayanamam. Onlar üzülmesin diye ben hemen davayı açar tek celsede bitiririm. O yüzden aileme dayanamadığım için onlara hiçbir şey anlatamıyorum. Eşim bu zaafımı bildiği için defalarca ailem söylemekle tehdit etti. Ben de kendine yakıştırıyorsan yaptığın şeyi durma yap, zaaflarımı kullanarak asıl sen acizliğini gösteriyorsun dedim. Bu sözüm üzerine aramadı. Sen benden boşanmak isteyeceksin dedi ve gitti...