Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Zaman hiç geçmiyor. Sanki saatler durmuş gibi. Oğlumu dışarı alıp çıkarsam parka babalarıyla gelen çocukları görünce kötü oluyorum. Bir gün olsun ailece parka gidip gezmedik. Daha doğrusu çocuk olduktan sonra eşim benimle dışarı hiç çıkmadı.
Oğluma üzülüyorum. Onları seyrediyor. Oyun bile oynamıyor. Bugün babası evden çıkarken oğlunu öpmedi bile. Oğlum arkasından anca el sallamakla yetindi. Bu adam istedi diye ben çocuk doğurdum. Madem böyle yapacaktı yavruma neden yazık etti. Kendi hayatını yaşayacakmış. Ya bizim hayatımız ne olacak... Oğlunu babasız bırakarak mutlu olacağını mı sanıyor.

Kendinizi yipratmayin hanimefendi cocugunuz var. Basiniz da agriyormus, Allah korusun stresten daha kotu seylere donebilir.

Yalniz degilsiniz, burda dertleseceginiz bir suru insan var.

O herifin de boynu altinda kalir umarim.

Kendinizi yipratmayin hanimefendi cocugunuz var. Basiniz da agriyormus, Allah korusun stresten daha kotu seylere donebilir.

Yalniz degilsiniz, burda dertleseceginiz bir suru insan var.

O herifin de boynu altinda kalir umarim.
Benimle konuşmuyor. Tek söylediği şey bu evlilik bitti. Bitebilir bir şey dediğim yok. O zaman ya adam akıllı baştan beri içindekileri anlatsın aklımdaki soru işaretlerini atsın ya da bana verdiği maddi ve manevi zararı karşılaşın. Hem susuyor, hem de gidin diyor.
Ya artık sağlığımdan oluyorum. Sürekli baş ağrısı, ara ara kalp çarpıntısı oluyor. Sürekli evde oğlumla oyunlar oynayarak unutmaya çalışıyorum. En yakınlarımın bilmediklerini sizlere anlatıyorum. Gerçekten çok destek gördüm. Özelden yazan arkadaşlar da oldu. Çok teşekkürler iyi ki varsınız.

Benimle konuşmuyor. Tek söylediği şey bu evlilik bitti. Bitebilir bir şey dediğim yok. O zaman ya adam akıllı baştan beri içindekileri anlatsın aklımdaki soru işaretlerini atsın ya da bana verdiği maddi ve manevi zararı karşılaşın. Hem susuyor, hem de gidin diyor.
Ya artık sağlığımdan oluyorum. Sürekli baş ağrısı, ara ara kalp çarpıntısı oluyor. Sürekli evde oğlumla oyunlar oynayarak unutmaya çalışıyorum. En yakınlarımın bilmediklerini sizlere anlatıyorum. Gerçekten çok destek gördüm. Özelden yazan arkadaşlar da oldu. Çok teşekkürler iyi ki varsınız.

Yok daha neler, madem cocugu dunyaya getirdi bakmakla yukumlu beyimiz. Siz haydi gidin demek olmaz.

Bu herif cidden normal degil, susmak nedir? Siz gidin ne demek ? Kendi gitsin , kadini evden atmak erkege yakismaz.

Maddi her seyinizi karsilayacak yagma yok. Kesinlikle gitmeyin. Hiiiiiiiiic takmayin. Maddi her seyinizi karsilatin. Bir de evi satmak istiyordu sanirsam, sattirmayin, oturun gitsin kredisini odesin it.

Annesine babasina da soyleyin ogullarinin marifetlerini.

Öncelikle çok üzüldüm bunu belirteyim. Okurken öfkeme hakim olamadım. Sen seviyorum de evlen, kadın bütün zorluklara katlansın sesini çıkarmasın, üstüne çocuk iste onu da yapsın. Sonra ben hayatımı yaşamak istiyorum de postala çocuğu kadına sıyrıl işin içinden. Yok öyle bir dünya. Çocuğunuz olmasa bulun bir iş çalışmaya başlayın, bir daha sesinizi dahi duymasın derdim ama ortada bir çocuk var. Onun sağlıklı bir şekilde yetişmesi için babasının yanında olması şart yanında olamıyorsa bile babalık görevlerini yerine getirmek zorunda. Alın karşınıza bu çocuğu beraber yaptığınızı sorumluluklarını yerine getirmek zorunda olduğunu söyleyin. Boşanma süreci içerisinde de kendinize bir iş bulup çalışmaya başlayın. Her kadın güçlüdür bu bizim yaratılışımız da var. Yeter ki isteyin. Mahkeme de çocuk için bir nafaka bağlayacaktır zaten. Şuan çok yeni, acı çekmeniz çok normal. Klişe belki ama zaman her şeyin ilacıdır bugünleri de atlatırsınız.

Canım ailesi gelmişti .. O süreçte ne oldu? Hani affet demişti. 2 hafta içinde ne değişti. Ailesinin olurunu mu aldı yoksa..

Hep aklımdasın caykolik88, cok üzülüyorum ama akıllı bi kadın olduğun için de içim rahat bence artık ailelere söyle durumu ne olacaksa olsun

Şerh yazısı eline gelir demişlerdi gelmiş mi yazı?Bişey dedi mi bu konuda barışması bile planlı aklında başka düşünceler var bu adamın yoksa her ev kredisi ödeyen addam çocuğuna düşman olmaz.başka birisi var %100 eminim buna

Zaman hiç geçmiyor. Sanki saatler durmuş gibi. Oğlumu dışarı alıp çıkarsam parka babalarıyla gelen çocukları görünce kötü oluyorum. Bir gün olsun ailece parka gidip gezmedik. Daha doğrusu çocuk olduktan sonra eşim benimle dışarı hiç çıkmadı.
Oğluma üzülüyorum. Onları seyrediyor. Oyun bile oynamıyor. Bugün babası evden çıkarken oğlunu öpmedi bile. Oğlum arkasından anca el sallamakla yetindi. Bu adam istedi diye ben çocuk doğurdum. Madem böyle yapacaktı yavruma neden yazık etti. Kendi hayatını yaşayacakmış. Ya bizim hayatımız ne olacak... Oğlunu babasız bırakarak mutlu olacağını mı sanıyor.
şu yazdıklarınıza o kadar üzüldüm ki anlatamam.
daha önceden de hastanede geçen bir mevuzunuzu okumuştum konunuzda serumu çıkarıp çocukla eve gidişiniz o zamanda çok üzülmüştüm gerçekten. hani tanımıyorum ama insan olarak yaşadıklarınız gerçekten zor.
imtihan dünyası diyorum başka birşey diyemiyorum :KK43:
Rabbim inşallah tez vakitte feraha çıkartır, hakkınzda hayırlısını verir. her kışın baharı mutlaka vardır.
"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.(inşirah/5)"

Iste bu
Yorumlarina hayranim miss cherry yazsaydim inan ayni yorumu yazicaktim

Yeminle nefret ettim artik erkek milletinden. Insanligimdan soguttular beni.

Kendi evladini boynu bukuk birakan mi, rizkini vermek istemeyen mi.ben bunlara nasil insan derim??

Kokunun topuna kibrit suyu dokucem.

Yeminle nefret ettim artik erkek milletinden. Insanligimdan soguttular beni.

Kendi evladini boynu bukuk birakan mi, rizkini vermek istemeyen mi.ben bunlara nasil insan derim??

Kokunun topuna kibrit suyu dokucem.
Haklisin canim erkekler evlenirken degil zaten bosanirken gercek yuzlerini belli ediyor.
Insallah sen boyle kotulerle karsilasmassin.Kkda yorumlarini begendigim tanimasamda sevdigim kisilerden birisin.

Annesine babasina da soyleyin ogullarinin marifetlerini.

Annesinin babasının umrunda değil ki. Eşim zaten onlardan nefret ediyor. Cenazelerine bile gitmem. Bugüne kadar anne babalık yapmadılar. Bu saatten sonra da umrumda değiller diyor.

Canım ailesi gelmişti .. O süreçte ne oldu? Hani affet demişti. 2 hafta içinde ne değişti. Ailesinin olurunu mu aldı yoksa..

Annesi geldiğinde annesiyle tek kelime bile konuşmadı. Hoşgeldin bile demedi. O da zaten 2 gün kaldı. Tekrar geri döndü. Ailesinin hiç bir şeyden haberleri yok. Zaten bugüne kadar hiç bir derdinden haberdar olmadılar. İşleri düşmezse arayıp sormazlar bile. Doğum yaptım arayıp hayırlı olsun bile demediler.

Şerh yazısı eline gelir demişlerdi gelmiş mi yazı?Bişey dedi mi bu konuda barışması bile planlı aklında başka düşünceler var bu adamın yoksa her ev kredisi ödeyen addam çocuğuna düşman olmaz.başka birisi var %100 eminim buna

Bu arada şerh yazısı geldi. Zarfı kendisine verdim. Fırlatıp attı. Bakmadı bile. Senin gereksiz işlerin dedi. Ben de sinirlendim yırttım attım. Sonra kendi merak etti. Nedir diye sordu. Ben de mahkemede öğrenirsin Sakın hakime gidip de benden belge sakladı deme sana verdim sen bakmadın benden sorumluluk gitti. dedim. Sonrasında defalarca ne olduğunu sordu söylemedim. Sadece evi satamayacağını söyledim. Artık ne anladıysa. İlan hala internette duruyor. Ama ben sattırma niyetinde değilim.

Hep aklımdasın caykolik88, cok üzülüyorum ama akıllı bi kadın olduğun için de içim rahat bence artık ailelere söyle durumu ne olacaksa olsun

Dediğim gibi eşimin ailesinin zaten umrunda değil. Söylesek ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Biz kendi yıprandığımızla kalırız. Kendi aileme söylesem, annemi gözü yaşlı, babamı mahcup bakışlarla görmeye dayanamam. Ben zaten zor ayakta duruyorum. Bir de onları bu halde görürsem dayanamam. Daha çok yıkılırım. Bu sefer eşimin dediğini yapmak zorunda kalırım. Tek celsede bitiririm. Dava açılana kadar söylemek istemiyorum.

Şimdi çok şükür ki yanımda oğlum var. Onun sevgisiyle ayakta durmaya çalışıyorum. Neyse ki bazı şeyleri anlayacak yaşta değil. Bu evlilik bitse de bu yaşananları hatırlamayacak. Babasını böyle bilsin istemem. Ben çocuğumu sevildiğini bilerek yetişsin istiyorum.

Aslında onu evden gitmeye biraz da ben zorladım. Geçen gün gök gürlüyordu. Çok şiddetli yağmur vardı. Ben çocuğu yatırmak için odaya götürdüm. Eşim geldi çocuğu kendi uyutmak istediğini söyledi. Ben de ne bileyim babası sonuçta evin içinde ne yapabilir ki dedim çocuğu verdim. Aradan çok geçmedi. Oğlum öyle bir bağırmaya başladı ki. Hemen koştum. Meğerse çocuğu almış karanlık bir odaya bırakmış kendi vurmuş kafayı yatmış. Neymiş oğlu kendisini istememiş o da öylece bırakmış. Çıldırdım yaa. Zaten gök gürlüyor. Çocuk sesinden korkuyor. Bir de yapayalnız karanlık odaya bırakmış gitmiş. Çocuğu sakinleştirene kadar bittim. Ben de nereye gidersen git istemiyorum artık seni dedim. O da topla eşyalarımı gideyim dedi. Ben de kendin topla ben senin hiç bir şeyine karışmam dedim. Dün bir yer bulduğunu söyledi. Artık neresi bilmiyorum. Bu sabah da bir kaç parça eşyayla çıkıp gitti. Dediği gibi bekar evi mi yoksa bir sevgilisi var da yanına mı gitti bilmiyorum.

Dediğim gibi eşimin ailesinin zaten umrunda değil. Söylesek ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Biz kendi yıprandığımızla kalırız. Kendi aileme söylesem, annemi gözü yaşlı, babamı mahcup bakışlarla görmeye dayanamam. Ben zaten zor ayakta duruyorum. Bir de onları bu halde görürsem dayanamam. Daha çok yıkılırım. Bu sefer eşimin dediğini yapmak zorunda kalırım. Tek celsede bitiririm. Dava açılana kadar söylemek istemiyorum.

Şimdi çok şükür ki yanımda oğlum var. Onun sevgisiyle ayakta durmaya çalışıyorum. Neyse ki bazı şeyleri anlayacak yaşta değil. Bu evlilik bitse de bu yaşananları hatırlamayacak. Babasını böyle bilsin istemem. Ben çocuğumu sevildiğini bilerek yetişsin istiyorum.

Aslında onu evden gitmeye biraz da ben zorladım. Geçen gün gök gürlüyordu. Çok şiddetli yağmur vardı. Ben çocuğu yatırmak için odaya götürdüm. Eşim geldi çocuğu kendi uyutmak istediğini söyledi. Ben de ne bileyim babası sonuçta evin içinde ne yapabilir ki dedim çocuğu verdim. Aradan çok geçmedi. Oğlum öyle bir bağırmaya başladı ki. Hemen koştum. Meğerse çocuğu almış karanlık bir odaya bırakmış kendi vurmuş kafayı yatmış. Neymiş oğlu kendisini istememiş o da öylece bırakmış. Çıldırdım yaa. Zaten gök gürlüyor. Çocuk sesinden korkuyor. Bir de yapayalnız karanlık odaya bırakmış gitmiş. Çocuğu sakinleştirene kadar bittim. Ben de nereye gidersen git istemiyorum artık seni dedim. O da topla eşyalarımı gideyim dedi. Ben de kendin topla ben senin hiç bir şeyine karışmam dedim. Dün bir yer bulduğunu söyledi. Artık neresi bilmiyorum. Bu sabah da bir kaç parça eşyayla çıkıp gitti. Dediği gibi bekar evi mi yoksa bir sevgilisi var da yanına mı gitti bilmiyorum.
Bir erkek boyle kolayca evden gidiyorsa mutlaka baskasi vardir diye dusunurum.Yoksa oyle kolay degil evden gitmek kovsanda gitmez.Guvendigi biri vardir.Anlattiklarin hep bunu gosteriyor.Daha once kk da bir mesajda okumustum.Erkekler maymun gibidir bir dala tutunmadan digerini birakmaz.Evet cok mantikli bir soz.Erkeklerinde dogasina cok uyuyor.Artik bu adamdan hayir bekleme is guc borc hepsi hikaye.
Cocugunla mutlu olmaya bak daha fazla pesine dusup kendini yipratma

Bir erkek boyle kolayca evden gidiyorsa mutlaka baskasi vardir diye dusunurum.Yoksa oyle kolay degil evden gitmek kovsanda gitmez.Guvendigi biri vardir.Anlattiklarin hep bunu gosteriyor.Daha once kk da bir mesajda okumustum.Erkekler maymun gibidir bir dala tutunmadan digerini birakmaz.Evet cok mantikli bir soz.Erkeklerinde dogasina cok uyuyor.Artik bu adamdan hayir bekleme is guc borc hepsi hikaye.
Cocugunla mutlu olmaya bak daha fazla pesine dusup kendini yipratma

Ben onu kazanmaya çalışmıyorum. Oğlumun ve benim olan hakkımı versin. Ben zaten tek celsede bitiririm. O beni silip atmasın ben onu sileyim. Ben bir şey talep etmeden boşanırsam ben onca çektiğimle kalıcam. Bunca zaman o kadar sıkıntı çekerek sahip olduklarımıza şimdi bir başkasının sahiplenmesine katlanamam. Oğlum için katlandım ve oğlumun hakkı olan bir şeyi kimseye vermek istemiyorum. Bu yükü benim üstüme atıp hayatından çıkaramaz. Kendisi gezip tozarken ben oğlumla üç kuruşun hesabını yapmak istemiyorum. Hakkım olanı vermesini istiyorum. Ben bir ömür boyu bu yaşadıklarımın izlerini taşıyacaksam o da taşısın. Hep kadınlar çekiyor. Biraz da o çeksin. Bu evlilikte ben üstüme düşeni yaptım. Bir bedel ödenecekse kendisi ödesin. Bu bedeli oğluma ödetmem.

Bence bu süreçte annenizi bir bahaneyle evinizw çağırın sonra konuyu anlatın ama bi tek o bilsn. Ve lütfen herhang bir işe girin ev sizin zaten hiç bişey yapamaz ona. Sonra baktınız dönmüyo ihtar çekersiniz noterden terk için. Mahkemeye nafaka için başvurursunuz. Ama acil iş bulun.o gerizekalı adam aldı başını gitti nasıl geçineceksiniz?yemin ederim burdaki hiç bi konuyu bu kadar içselleştirmemiştim ya

X