Bol bebiş topiği

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.

Ayşem pekmezimi içtim. kahvaltıdada yumurta , süt yicem. İnşallah kuzucum kilocukları alırda gelişimne dewam eder.

Gelişimi duraksayan bebeklerin tekrar gelişmesi oluyo mu bilmiyorum. Rabbime sıgındım. O bilir herşeyi. Allah ım sen bize merhamet et.
 
Hoşgeldin canım. İnşallah kucağına alırsın meleğini
Ben ve minik prensesim Hifa 59 gündür birlikteyiz.O dünyaya ben de ona alışmaya çalışıyorum
Tam bir başak burcu örneği olarak herşeyimi didikleye didikleye aldım ben Etrafımdakiler bi ara beni öldürecek sanıyordum sorularım yüzünden Hangi konuda kafan karışıksa sor elimden geldiğince,dilimin döndüğünce araştırma sonuçlarımı paylaşırım.Topikteki kızların kafasını çok şişirdim bu konuda

Anam ne güzel anlatmışsın kız Dileek Çok hoşuma gitti valla.

Yazdıklarını görünce fikrimi söylemek istedim izninle.Battaniye en çok kullanılan şey.Özellikle penye,pazen tipi incecik olanlar.Bende 4 tane ince penye battaniye,1 ince triko,2 polar,2 örgü battaniye var inan yetmiyor.Kusması,çişi derken sürekli batıyor.Kalınları evde kullanamıyorsun zaten.
Çorap ve patikleri hiç kullanmadım ben desem yeridir.Külotlu çorap dünyanın en güzel eşyasıymış onu anladım 4 tane yenidoğan boyu aldım yıkayıp yıkayıp kullanıyorum çook rahat ediyorum.
Emzirme sütyeni değil de emzirme badisi al derim ben.Normal atleti sıyırınca belin çok üşüyor.
Göğüs ucu kremi ve pedi almayı da unutmaa
Kızımın hareketleri iyi. Kıpır kıpır maşallahhh. İnşallah toparlar. AMa içim içimi yiyor. Düşünmemeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallahh
Herşey çok güzel olacak merak etme.Anneme de söyledim dün.Dua edecek senin için.O minnoş üzmeden annesini tostopalak olsun inşallah

Allah istedimi herşey olur.
 
Puslu sisli bir havayla uyandık bugün biz.Kış geliyor belli oldu bugün.
Dün akşamki misafiri de gönderdikten sonra apartopar markete koştuk.Bezimiz 4-5 tane kalmıştı.Hugiesin 2 numara olanını aldım bu sefer.1 çok küçüktü sanki.Bacaklarına iz yapıyordu lastikleri.İnşallah bu iyi olur da biz de hugiese devam ederiz.
Kızımız mızmızlanınca uyumamak için göğsüme yatırdım uyuttum.O kadar rahat olduki.Uyudu kaldı 5 dkda.Bende yatağına götürdüm hiç uyanmadı kaldırınca.Çok yorgun olduğumda yapacağım bunu
Ağrılarım azaldımı sorusuna cevap veriyorum
Haftaya annem daha iyi olur inşallah.Kızı bırakırım da bi dra giderim artık.İnanın dayanılamayacak gibi artık.Allahım tüm hastalarla beraber bana da şifa ver.
Prensesi kocaman olmuş kızlar.Hastane çıkışları düdük gibi oluyor artık.Bikaç parça bişeyler alayım civil.comdan.Kim çıkacak bu soğukta el kadar minnoşla bu yarım bedenle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herşey çok güzel olacak merak etme.Anneme de söyledim dün.Dua edecek senin için.O minnoş üzmeden annesini tostopalak olsun inşallah


Allah istedimi herşey olur.

Allah razı olsun.. O kadar korkuyorum ki.. Heyecan, korku, paniik oldum. Ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. Stress yapmamaya çalışıyorum ama nafile....

Çok zor çook.

İnşallahh gelişimine dewam edicek kuzum.

İçerki odayaa giremiyorum inan. Kıyafetlerine bakamıyorum. Çok korkuyorum onu kaybedeceğim diye. Ne yaparım ben sonra.

KEşke ailem yanımda olsaydı. Tıkandım kaldım. Sıkıldım burdan.
 

Sakin ol canım.Biliyorum çok zor bunu yapmak ama sakin olmak zorundasın.Biliyorsunki senin stresin bebeği etkiliyor.Ağlamak istiyorsan ağla ve rahatla.Sonrasında toparlan ama günlerce kapanma içine.Geçecek bu kötü günler.Hem bütün drlar 28.haftadan sonra doğan bebeği yaşar demişti bana.Bende erken doğum sıkıntısı yaşamıştım 5.aydan beri hatırlarmısın?28den sonra korkma doğsa da yaşar artık demişti dr.İnşallah 38-39.haftaları göreceksiniz dua ediyorum hep sana ve kuzuna.İnan bütün dünya elinden tutsa içini rahatlatmıyor bu tür konularda.Elbette yanında olmaları daha iyi olurdu ama ana olan sensin ve hissettiklerini kimse anlayamaz.
 

oyy maşallah hadi hayırlısı Rabbim kolay doğumlar
asip etsin cümlemize...


okudukça cümleler boğazımda düğümlendi
eşini eleştirmek haddim değil ama sana karşı bu davranışta olan biri için
söylenecek tek söz Rabbim ıslah etsin
inşallah doğacak bebeğiniz sizin nasibiniz olurda
eşinizde yola gelir rabbim merhametinden zerre koysun yüreğine
koysun ki sen ve bebeği için artık inatlaşmasın
Allah yardımcın olsun...


burda da hava aynı hiç sevmediğim hava
bir türlü uyanamıyorum böyle havalarda zaten bugun işede
geç kaldık akşamdan eşime sinirlendim stres yapınca gece bir türlü uyuyamadım
bugünde misafirlerim var canım öyle sıkkın onları nasıl ağırlıyıcam bilmiyorum(
başımı alıp gidesim var aff diyorum affff
maşallah hifa hanımda büyümüşde kıyafetleri olmuyormuş
sağlıkla büyüsün canım..
 

1369 gram. Eğer şimdi dogsa, 100 gramı ödem olur. 1200 gram anca doğar.

Bu gelişim duraksaması keşke olmasaydı. 2 haftada sadece 100 gram almış. Ve tüm ölçümleri aynı. Kordondaki kan akışımızda iyiymiş. Doktorda şaşırdı neden büyümediğine. Hiç büyümemiş dedi. Doktorum çok ilgili Alalh tan çok güzel konuştu.

Acaba gelişimi dewam eder mi? yoksa kesin durdu mu? Perşembe günü gidicem kendi doktoruma. PAzartesi perinatoloji uzmanına gidebilirsem gidicem. Moralim bozulacak kesin gidince. Kötü şeyler duymak istemiyorum artık.

Rabbim mucizelerine inanıyorum. Ve bebişim sapasağlam gelişimine dewam edecek. Herşey Allah tan elimden birşey gelmiyor.

İçimi dökecek birilerini arıyorum. İyiki sizler varsınız. Canım acıyor. Kalbim sıkışıyor. Derin derin nefes alıyorum. Rahat etsin bebeğim diye.
 
:)) Klasik hamile mesajı.Sinirlendim,kızdım,küstüm,canım sıkkın,alıp başımı gidesim var,bilmiyorum vs vs.
Ne güzel misafir kafanı dağıtır işte.Yorulursun uyursun akşam mışıl mışıl.Bitki çayı falan iç iyi gelir rahatlamana.Yada sıcak süt.
Nazlı hamiş seni Akşam da kocana sarıl uyursun bi güzel.

Bak sen kendin söylüyorsun çok stresliydim ondan gelişmedi belki de diye.Şimdi yiyip içip gülme vakti o zaman senin için.Sanki o teşhis hiç konmadı,böyle bi ihtimal hiç yokmuş gibi davranacaksın.Kendini kandıracaksın artık.Saçma gelse de bu mutlu olmak için lazım.Önce kendini kandıracaksınki sonra gerçek olsun mutluluk.
 

yok ayşeciğim ben öyle kolay kolay sinirlenmem,akşam yaptığını
söylesem eminim bana hak veririsin gerçekten çok kırıldım
kırılmama rağmen birde zeytinyağı gibi su yüzeyine çıkmasına
sinirlendim neyse rabbim bizleri ıslah etsin
rahmetli babamdan başka kimseye nazlılığım olmadı
 
karapısso tatlım haklısın en ıyısı doktora gıdelım demek de su an hayatımızı yolla koymamız gerek yurtdısı olayımız var ya once onu haletcez sonrada dogru doktora gıtcem

Aysem sen dızlerım agrıyor dıyorsun ya benım bı yakınımda dogumdan sonra olmustu ve doktor vıtamın eksıklıgı yuzunden sızlıyor du doktor ona magnezıum ve b6 vıtamını vermıstı ve gecmıstı,ıstersen doktoruna sor bı vıtamın eksıklıgınden olurmu dıye belkı bı kan testı yapar ve dızlerınde gecer. Ah su mısafırler ve cocukları benım gumuslugume cekırdek attılar sen dusun bende oyle cocoguna bakmıyan mısafırı hıc sevmem ama napcaz mecbur arkalarından temızlıyoruz.

Duygubaby tatlım ınsallah hersey duzelır ve evlılıgın yolluna gırer sen allaha sıgın ve bol bol dua et
 

canım bennimmm Allah yardım etsin kuzucuguna bi arkadaşımınkide aynı durumdaydı dr sütle cicibebe bisküvi verdi iyebildigin kadar ye dedi kızcagız sabah ögle akşam bebek gibi yedi onu tatlı niyetine yiyorum derdi sora bebişi nasıll kilo aldı dr çok begendi gelişimini bence dene sen bilirsin gene tabi bide çok takılma derim bende başından beri neler yaşadım biri korkutuyo biri iyi diyo insan şaşırıyo tabiki söylediklerini dikkate al ama üzülmeden
 
Allah rahmet eylesin babacığına canım.
Bazı erkekler de hamilelik veya lohusalık depresyonuna girebiliyormuş.Belki ondan gergindir seninki de.


Pazar günü acile gittiğimde magnezyum ve kalsiyuma baktılar canım.Normalmiş vitaminler.Ortopediye gitcem ben.Orada bişey çıkmazsa kadın doğumcuma da giderim.Gyno ferroyu hala içiyorum ben.Dr içmesen de olur dediği halde devam ediyorum.Onda da var b vitamini ve magnezyum.
Kız çekirdeği nerden bulmuşlar.Aman dediğime bak benimde.Bende dün tuttum çocukların eline vişneli topitop verdim.Gerizekalı ben çocuk pis elleriyle bi yere dokuncak da leke kalacak diye döndüm durdum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar İpek gelmiyor kaç gündür.Sanırım doğum yaptı.Allah yardımcısı olsun.İnşallah ikisi de iyidir,kolayca almıştır kucağına kuzusunu.Bize güzel bir doğum hikayesiyle döner inşallah
 


Ayşecim dediğin gibi inşallah kolay bir doğum olmuştur ipek için.
Bizde bugün canbebe bezimizi aldık bakalım memnun kalacak mıyız. Kızım iki gündür kakasını yapamamıştı. Dün akşam yıkanma zamanı olduğu için kendim yıkadım pakladım kızımı. tam uyuturken bir bıraktıysa pot pot ne varsa gitti. Altındaki battaniyeye kadar geçirdi. Oturup ağlayacaktım o yorgunluğun üzerine Bu bebişler annelerini çok uğraştırıyor çookkk..
 
Benim tatlı minişim..
 

Eklentiler

  • $Resim 010.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
Bazen bende de oluyor o.Ayaklarımın ağrısıyla hiç oturmamışım akşama kadar.Tam kız uyanmadan biraz oturuyum diyorm aynı saniye içinde bağırıyor
Benim tatlı minişim..
Ooooyy yerim senin hüzünlü bakışlarını.
Kuzu kuzu
Allah nazardan korusun
 

Canım merhaba yazdıklarını takip ediyorum da bende bi iki şey söyleyeyim istedim belki rahatlatır biraz. Seninle tam olarak aynı sıkıntı mı bilmiyorum ama Başka bi topikte özser diye bi arkadaş vardı onlarıda takip ederken yazdıklarına rastladım, onun bebişide vücut olarak gelişimi normal devam etmiyormuş, kilo almıyormuş yani doktor sürekli et ye demiş gelişmesi için. Anladığım kadarıyla hergün kırmızı et yiyerek gelişimine fayda sağladı bebişinin. Gerçekten et çok işe yarıyormuş. İstersen yinede ona bi sor dostluğun ve dayanışmanın topiği diye bi topik varya orda bulabilirsin. İnşalllah herşey yolundadır da bunlara hiç gerek kalmaz içini ferah tut güzel düşünelim güzel şeyler olsun dimi ama :)
 

hoşbulduk cnm tşk ederim:)
tabiki fikrini seve seve alıcam,battaniye konusunda dediklerini dikkata alıcam çevreye sorupta aldım demek ki yetmiyo.
3 adet kilotlumuz var yeni doğunca pek kullanılmaz sanmıştım
kendi eksiğim çok bebişe alınca kendimi unutuyom doğrusuhepsini bi seferde alırım artık.
cvpların için çok sağol cnm
ayyy bebeğin çok tatlı olmalıbizde merakla bekliyoz cnm kızımızı yanlış anlamadıysam adı hifa mı?
 
cnm öncelikle merhaba...inşallah korktuğun gibi olmıcak buna inanmalısın ki gerçek olsun,öncelikle kafandan o düşünceleri çıkarmalısın
bebeğine konstra ol:)onun doğucanı düşün küçük elleri minik ayakları,eksikleri varmı yokmu neler almalısın gibi.....
sonrasında bebeğin içinde bol balık ye,bol su iç ve sol tarafına yat inşallah faydası olur ama sen kendini üzme bebeğinde üzülmesin unutma bebeğin hisseder annesi...
bnmde gebeliğimde zorlu dönemlerim oldu,şu an çok şükür hazırlığımızı bile yapıyoz:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…