ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Verdiler. Hormon testi de istediler. Sonuca göre duphaston eklediler sadece. Geçen sefer transferden hemen sonra inanılmaz göğüs dolgunluğum vardı şimdi hiç yok ama.
Evet evet benden de istemişler di.ya cidden şu belirti aramayın dedikleri doğru bnce bnde çok biseyler hissetmiştim sonuç hüsran.vallahi senden ümitliyim ben ya

Evet evet benden de istemişler di.ya cidden şu belirti aramayın dedikleri doğru bnce bnde çok biseyler hissetmiştim sonuç hüsran.vallahi senden ümitliyim ben ya
İnşallah canım biliyorum ki Rabbim ol dediğinde olacak. Bizede sabırla beklemek kalıyor 🥰

Canım ya salı gününe kadar sabredeceğim. Bir ara acaba test yapsam mı diye düşündüm ama sanırım hazır değilim buna 🫣 4 güncük kaldı biraz daha bekleyebilirim bence
Sırf test yapıp almışsındır girip çıkıyorum. Aklıma geliyor🤣🤣

Sırf test yapıp almışsındır girip çıkıyorum. Aklıma geliyor🤣🤣
Senin merakını gidereyim canım o zaman. Dün erken gebelik testi yaptım ve negatif. Kışa kadar tüp bebek olayını rafa kaldırdım. Umarım bekleyen herkes için olumlu olur 🙏 ama tavmergen sayfasını da kapatmış bulunuyorum.

Senin merakını gidereyim canım o zaman. Dün erken gebelik testi yaptım ve negatif. Kışa kadar tüp bebek olayını rafa kaldırdım. Umarım bekleyen herkes için olumlu olur 🙏 ama tavmergen sayfasını da kapatmış bulunuyorum.
Üzüldüm bu gibi durumlarda ne dersen de yaşayan bilir çektiğini canım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba Dr Selçuk sekçukta iki deneme yapıldı ikiside olumsuz sonuçlandı şuanda bir tedavi görmüyorum. Psikolojimi biraz toparladıktan sonra MFK ürünlerini kullanmayı düşünüyorum bunca tedaviden sonra olumsuz sonucu görünce ne kaybedeceğim diye düşünüyorum bu yüzden mfk takviyesi kullanacağım bu defa kısmet olursa
Mfk ürünleri işe yaradımı acaba hamile kaldınız mı

Kızlar ben ggecen sene 12 ayda bir tüp bebek tedavisi gördüm.
Bu tedaviye balıklama başladım, çünkü hoc sorun yoktu eşimde de bende de hep olur diye bekledik. Sonra Dr birden tüp bebek dedi girdik sürece. Yumurta gelişimi için sadece ilaç kullandım, başka vitamin vs kullanmadim. 4 embriyo toplandı 3. Güne 1 tane kaldı, taze transfer oldu olumsuz sonuçlandı.

1 ay sonra daha uzman prof bir doktora gittim. Oncesinde eşimle bana toz seklinde olan bir vitamin verdi ve biestoron(Türkiye'de bulamıyorum şimdi) kullandirdi bana günde 3 tane. ( Toz vitaminin ismini arıyorum kaç saattir, burda o zamanki sohbet ettiğim kanallara yazmıştım, şimdi aradim bulamadım. Cns fertil gibi bir şeydi ismi)
1 ayda doğum kontrol hapı kullandım gittim doktora.
19 yumurtam toplandı 8 tane 5. Güne gitti.
Yani 2 ay arayla 1 embriyodan 8 embriyoya çıktı. Bunu ben doktorun basarisi olarak görüyorum.
Bunları 10 ay önce yaşadığım için kullandığım iğnelerin dozunu vs hatırlamıyorum. Bir de herkesten farklı olarak büyüme hormonu iğnesi kullandım.

Bu yumurtalari 10 aydır transfer ettirdim ara ara, hiç sonuç alamadim oda benim sansizligim 🥺
Cnslife canım tam adı ben yeni gördum yazinizi bende kullanıyorum

arkadaslar meraba 4. tup bebek enememdeyim rapor hakkim bitti tup bebek ilaclarina ihtiyacim var hamile kalipta elinde ilaclari kalan arkadaslar bana yardimci olur musunuz bnde tedavime basliyim ilaclari toplamam lazim maddi acidan sarsildik yardim ederseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışını duydum. Tüp bebek doktoruma yazdım. İl dışındayım diye. Estofremi bıraktırdı. 9. Hafta tekrar muayene ol dedi? Acaba ilaç mı bıraktıracak? Bu progestan dex iğne kullananlar kaçıncı hafta bıraktı iğneyi merak ediyorum?
Aşkım ben fitil kullanıyorum normalde 10.haftada bırak demişti her şey yolundaysa diye doktorum
Ama kontrole gittiğimde 2 cm bi kanama alanım olduğu için suan devam ediyorum kontrole gittiğimde tekrar bakacağız alan gittiyse bırakacağım herhalde. Kişiden kişiye göre değişiyor prosgestan kullanımı :/

Aşkım ben fitil kullanıyorum normalde 10.haftada bırak demişti her şey yolundaysa diye doktorum
Ama kontrole gittiğimde 2 cm bi kanama alanım olduğu için suan devam ediyorum kontrole gittiğimde tekrar bakacağız alan gittiyse bırakacağım herhalde. Kişiden kişiye göre değişiyor prosgestan kullanımı :/
Ay canım ben de öğrendim kendim yaşayarak 🥰 9. Haftada kontrole gittikten sonra tüp bebek doktorum progestan iğneyi bıraktırdı. Fitili, lan sulandırıcı ve folik asiti de 12 ye kadar kullan dedi

Back
X