- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.261
Kızlar dedemi kardiyoloji yoğun bakıma kaldırmışlar az önce.Gidemedim kızımı bırakıp.
Dua edin olur
Yarın 76 yaşına girecek canım dedem..Onu kaybetmeye hazır değiliz hiçbirimiz...
Kızlar dedemi kardiyoloji yoğun bakıma kaldırmışlar az önce.Gidemedim kızımı bırakıp.
Dua edin olur
Kuzu yazmıştım sana erkek diye ama arada kaynamışşşsağol cnm:)
belki eşininde kötü niyeti yoktur zaten hamilelik çok hassas bi dönem bizim için, çok alıngan oluyoz , eşin seni üzmek istememiştir.
emin ol bebeğiniz olunca daha duyarlı ve dikkatli olur bu konularda
bizimki şimdiden başladı kızımda kızım demeye anlaşıldı beni unuttu gibi
cnm bu arada daha önceden konuşmadık heralde bu konuyu, bebişiniin cinsiyetini merak ettim ve karar verdiyseniz isim ne olucaktı?
özel deilse eğer duymak isterim:)
İnşaallah kuzu ben çok isterim. bir ara geleceğiz Konyaya. kabul edersen seve seve geliriz:))) Belki birgün görürsünüz tamamen
Canım ben sayı söz vermeyimde okudukça yazayım sana.Özel mesaj atarım sana okuduğum sayıyı.
Teşekkür ederiz teyzesi.Ultrason fotolarında yanakları tombik tombikti hep.Hala da öyle :) Ben topkeki çok severim ona benzettim bi an.Öyle kaldı :))
Teşekküreler teyzesi
Kuzum sıkıntınız gitgide artıyor,aydınlığa yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana..Allah bu karanlığın aydınlığını verecektir eminim.4444 tane salatı tefriciye okusanız çok iyi olur.Hem seni çok rahatlatır dua,hem sonunu çabuklaştırır bu sıkıntının.Yuvana huzuruna kavuşursun inşallah.Huzurlu bi evde büyümesi lazım o çocuğun.Rabbim en hayırlısı ne ise onu yazmıştır alnınıza zaten ama biz de sebebini işleyelim elimizden geldiğince.Sen niyetini al başla.Bizlerde yardım ederiz okumana.Bi sürü hamiş var burada.Onların duası kabul olur.Hatta bende etrafıma dağıtırım duayı kısa zmanda bitiririz.İnan çok etkili bi dua bu.
Dua edin olur
:))) Belki birgün görürsünüz tamamen
Canım ben sayı söz vermeyimde okudukça yazayım sana.Özel mesaj atarım sana okuduğum sayıyı.
Teşekkür ederiz teyzesi.Ultrason fotolarında yanakları tombik tombikti hep.Hala da öyle :) Ben topkeki çok severim ona benzettim bi an.Öyle kaldı :))
Teşekküreler teyzesi
Kuzum sıkıntınız gitgide artıyor,aydınlığa yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana..Allah bu karanlığın aydınlığını verecektir eminim.4444 tane salatı tefriciye okusanız çok iyi olur.Hem seni çok rahatlatır dua,hem sonunu çabuklaştırır bu sıkıntının.Yuvana huzuruna kavuşursun inşallah.Huzurlu bi evde büyümesi lazım o çocuğun.Rabbim en hayırlısı ne ise onu yazmıştır alnınıza zaten ama biz de sebebini işleyelim elimizden geldiğince.Sen niyetini al başla.Bizlerde yardım ederiz okumana.Bi sürü hamiş var burada.Onların duası kabul olur.Hatta bende etrafıma dağıtırım duayı kısa zmanda bitiririz.İnan çok etkili bi dua bu.
Dua edin olur
Kuzum üzülmen nrmal anlıyorum seni ağla açılırsım ama kendini mahfetme. sen bebeğine lazımsın kzum bunu unutma.Kızlar Alalh razı olsun.
dilek çok sağol. Rabbim şifamızı verecek inşallah.
Bugün annemle konuştum ağladım tel.de. Ne yapacagımı inan bilmiyorum.
Çok korkuyorum, üzülüyorum.Elimde değil.
Beynim durdu. Hayat durdu benim için.
3 gündür ben ben değilim sankii..............
Rabbim onu bize bağışlasın. Sağlıklı bi şekilde gelsin inşallahh. Allah ım meleğimi sapasağlam elime versin. hastaneden beraber çıkalım. Arkamda onu kküvezlerde bırakmak istemiyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası içinnn..
Ben dayanamayıp pazartesi tekrar kendi doktoruma gidicm sanırım. 4 günde ne değişir bilmiyorum ama dayanamıyorum.
Kafam yerinde değil...
Aysem allah yardımcınız olsun allah acıl şıfalar versın
duygubaby allah sanada kolaylık versın esınle ınsallah duzelırsınız aklı basına gelır
ıncımm allah bebegını korur ınsallah bı sey olmaz cok erken dogan var arastır gorrursun herkezın mutlaka bı cocugu erken dunyaya gelıyor
karapısso tatlım bebegının masallahı var gunler azalmıs ınsallah hayırlısıyla bebgını kucagına alırsın
Kizlar hic iyi degilim. Hem hamilelik, hem bu bosanma, hem baba evinde olmak hersey uzerime geliyor. Bebegime bunlar yaşattıgi icin daha cok sinirleniyorum sakin olmam lazim ama üzülüyorum. Bebegime de birsey olacak diye cok korkuyorum. Vicdan azabina hic dayanamam ama nasil olacak nasil buyutucem bilmiyorum kaygilaniyorum. Baba eline tekrar bakmak zoruma gidiyor. Bebeği m icin doktora gidicem ama babamdan para alacak olmak rahatsiz ediyor. Ailem asla maddiyati onemsemez, uzerime titrerler. Bebegime birsey bakmaya hakkim yok gibi geliyor. Bir odasi olmayacak, annesini doguma dedesi goturecek. Kimse bebegimin mutlulugunu doya doya yasayamiyor. Daha hayata simdiden yenik başlıyor. Canimdan canimi vermeye hazir oldugum kuzum icin elimden birsey gelmiyor. Fuaya ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?